Η συνταγή της Ημέρας: Φιλετάκια μοσχαρίσια με Worcestershire sauce
Υλικά συνταγής
1 κιλό φιλετάκια μοσχαρίσια
για την μαρινάδα
1 φλιτζ. κόκκινο κρασί
1 κ.γ. μέλι
2 κ.σ. worcestershire sauce
αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα υλικά για τη μαρινάδα.
Μαρινάρουμε τα φιλετάκια για 30 λεπτά εκτός ψυγείου. Βγάζουμε από την μαρινάδα αλείφουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε τα φιλετάκια σε γκριλιέρα και σε μέτρια θερμοκρασία.
Η γκριλιέρα θα πρέπει να ζεσταθεί καλά πριν βάλουμε επάνω τα φιλέτα.
Όταν ξεκολλάει το φιλέτο από την γκριλιέρα το γυρνάμε και το ψήνουμε και από την άλλη πλευρα.
Σερβίρουμε προαιρετικά με πατάτες baby.
Πηγή: cooklos.gr