Ζώδια

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα, Τρίτη 11/09

Ταρώ: Τρεις κάρτες ορίζουν τον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Κάτι που έχετε προσφάτως υποσχεθεί στον άνθρωπο σας, θα πρέπει να το ολοκληρώστε. Αυτό θα φέρει και τα επόμενα βήματα, μέσα στην σχέση σας, για να γίνετε και πάλι το αγαπημένο ζευγάρι, που ονειρεύεστε.

Ελεύθεροι : Μην δίνετε αναφορά, στους τρίτους και στους περίεργους γύρω σας, για το τι κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Σίγουρα εσείς είστε σε μια μεταβατική φάση, που πρέπει να διορθώσετε πολλά!

ΤΑΥΡΟΣ

Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε την υποψία, ότι το ταίρι σας έχει ακόμη κάποιες έμμεσες – κρυφές επικοινωνίες με το ερωτικό του παρελθόν. Αυτό δεν θα σας φέρει σε κάποιο αποτέλεσμα. Αν θέλετε απλά, κάντε μια σοβαρή συζήτηση.

Ελεύθεροι : Κάτι που έχει γίνει μέσα στην παρέα σας, έχει βγάλει στην επιφάνεια έναν κρυφό έρωτα σας, για ένα άτομο που το ξέρετε εδώ και χρόνια. Μάλλον έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράματα για να έρθετε πιο κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Εσείς εκ ζωδίου, είστε μόνιμα μπερδεμένοι, για το που είστε και ποιον αγαπάτε. Τώρα με τα άστρα να σας δίνουν ευκαιρίες για πιο ουσιαστικό διάλογο, σίγουρα θα καταφέρετε να βάλετε πολλά … σε μια τάξη.

Ελεύθεροι : Αισθάνεστε ότι είσαστε πάρα πολύ κουρασμένοι, από την εργασία και το περιβάλλον γύρω από αυτό. Σίγουρα ένα διάλειμμα … θα βοηθούσε το μυαλό σας, να κάνει μια επανεκκίνηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Έχετε μπει πλέον στην τελευταία πράξη χωρισμού, μέσα στον δεσμό σας καθώς βλέπετε ότι οι καταστάσεις και οι δρόμοι σας, είναι εντελώς σε άλλα μήκη κύματος. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας.

Ελεύθεροι : Έχετε μέσα σε αυτόν τον μήνα, να κάνετε πολλά και σημαντικά για την καριέρα και την οικογένεια σας, που δεν έχετε καθόλου μέσα στις βλέψεις σας, μια καινούργια – ρομαντική ιστορία.

ΛΕΩΝ

Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Υπάρχουν εντάσεις μέσα στον δεσμό σας, που κυριαρχεί η ζήλια και η ανασφάλεια και από τις δύο πλευρές. Ίσως να κάνετε ένα μικρό χρονικό διάλειμμα, που θα κατεύναζε όλες αυτές τις αντιξοότητες.

Ελεύθεροι : Πολλά έχετε δει, από τον χώρο που εργάζεστε και σας έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Μην μπλέξετε καθώς υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις … που ούτε καν φαντάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Έχετε καταφέρει και πάλι να δώσετε μια νότα χαράς μέσα στην σχέση σας, μετά από μια κρίση που περάσατε την προηγούμενη σεζόν. Άρα, τώρα ξέρετε σίγουρα … τι θα πρέπει να αποφύγετε μόνιμα.

Ελεύθεροι : Πολλά τα νέα πρόσωπα, που έχουν εισβάλει στην ζωή σας, και μάλλον κάποιο έχει ερωτευτεί την έντονη σας προσωπικότητα. Οι μέρες θα φέρουν πολλές αλλαγές και εκπλήξεις στην επιφάνεια.

ΖΥΓΟΣ

Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Αυτά που σας έχει πει το ταίρι σας, όλα τα εννοεί, γύρω από την κοινή σας διαδρομή και μέλλον. Απλά, ίσως να περιμένει κάποιες καταστάσεις μέσα στην οικονομική ζωή να ισορροπήσουν.

Ελεύθεροι : Οι θέσεις σας στον έρωτα και γύρω από τις ερωτικές σχέσεις είναι απόλυτες… και αυτός είναι ο λόγος που είστε μόνοι σας. Τώρα πρέπει να βρεθεί κάποιος … που να έχει την ίδια φιλοσοφία με εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Το να κυνηγάτε και να παρακαλάτε, τον άνθρωπο σας για να σας δώσει κάποιες εξηγήσεις – απαντήσεις, δεν είναι και ο πιο σωστός τρόπος, για να τον φέρετε πιο κοντά σας.

Ελεύθεροι : Είστε αντίθετοι, αυτήν την εποχή, στο να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση. Έχετε πολλές άλλες καταστάσεις που σας απασχολούν και μάλλον δεν έχετε και τον σχετικό χρόνο, για να αφιερώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι φίλοι σας έχουν δει πολλές φορές, τα μάτια σας λυπημένα ένεκα αυτής της ερωτικής σχέσης που έχετε. Σίγουρα, εσείς μόνο ξέρετε τι μπορεί να σας συμβαίνει, και πως μπορείτε να το επιλύσετε.

Ελεύθεροι : Υπάρχουν ερωτικές ματιές και σχετικά μισόλογα, από έναν γνωστό σας, που δείχνει να θέλει να έρθετε πιο κοντά. Μην το τολμήσετε ακόμη, και μέχρι να μάθετε όλες του … τις πιθανές προθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Είναι μια μέρα, που ο σύντροφος σας, θα θελήσει να σας μιλήσει πιο ανοιχτά και ειλικρινά, για τις σκέψεις του, για την σχέση σας και ίσως και μια άμεση ή πιο μελλοντική δέσμευση.

Ελεύθεροι : Ακόμη τσακώνεστε με τον πρώην σας, και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει στο τέλος, να τον ψάξετε για επανασύνδεση. Έχετε χάσει την ισορροπία σας γενικότερα, άρα σκεφτείτε τι θέλετε πια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Όσα έχετε κάνει μαζί με τον άνθρωπο σας, αλλά και κατά καιρούς συζητήσει, δείχνουν ότι έχετε κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, που μέσα στο έτος πιθανόν … και να σας φέρει κοντά σε έναν γάμο.

Ελεύθεροι : Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, τώρα έχουν χωρίσει από προβληματικές σχέσεις. Είναι και μια πολλή καλή εποχή, που μπορείτε να ασχοληθείτε πια και με τους αγαπημένους σας φίλους, που σας περιμένουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Καρτερείτε κάποια αληθινή – μόνιμη απάντηση από τον σύντροφο σας. Βάλτε το χρονικό σας όριο, και μετά πάρτε τις αποφάσεις σας και … μην τις αλλάξετε.

Ελεύθεροι : Πολλά τα φλερτ και οι νέες επαφές, που έρχονται από τον φιλικό σας κύκλο. Σίγουρα έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, αλλά πάνω από όλα μην χαλάσετε την καλή εικόνα που έχετε σε όλους αυτούς!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο