Ζώδια

Σελήνη 10-11/09/19: Η Σελήνη στον Ζυγό – Τι σημαίνει για όλα τα ζώδια

Αστρολογία Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου. Η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό. Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια.

Αστρολογία – Σελήνη 10-11/09/2018

Αν σκέφτεστε να επεκτείνετε μια επιχειρηματική δράση σας στο εξωτερικό, ίσως να μην είναι τόσο απλή κίνηση όσο πιστεύετε.

Αν και ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσει η γραφειοκρατία και άλλοι περιορισμοί, τα άστρα σας συμβουλεύουν να επιμείνετε.

Το πλανητικό σκηνικό έχει τη δυναμική να σας καταστήσει καινοτόμους, πρωτοπόρους, ιχνηλάτες και παράδειγμα προς μίμηση σε ό,τι κι αν κάνετε!

Να ξέρετε ότι θα φέρετε την αλλαγή σε κάτι καθιερωμένο, αν έχετε να παρουσιάσετε ένα καινούργιο προϊόν, μια καινούργια ιδέα ή μέθοδο!

Αν μετατεθείτε σε άλλο τμήμα στον εργασιακό σας χώρο, να υποβάλετε όλα τα ερωτήματά σας και να εκφράσετε τις απόψεις σας.

Σελήνη 10-11/09/19: Η Σελήνη στον Ζυγό – Τι σημαίνει για όλα τα ζώδια

Μην ανησυχήσετε, ακόμα κι αν προκαλέσουν τα κίνητρα ανωτέρων σας. Θα βρεθείτε πιο κοντά στην καρέκλα των υψηλότερα ιστάμενων, παρά στην πόρτα της εξόδου!

Βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης του επόμενου έρωτά σας; Η συνάντηση των ονείρων σας μπορεί να γίνει σε ένα στέκι που συχνάζουν οικονομικά στελέχη μετά τη δουλειά!

Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε στον κεραυνοβόλο έρωτα, μπορεί να τον αναγνωρίσετε σε ένα πρόσωπο που θα καθρεφτιστεί δίπλα στο δικό σας σε απρόσμενο μέρος!

Η ενέργεια της ημέρας: Σήμερα ενδέχεται να έχετε μια επιφοίτηση, που να σας ωθήσει να ξεκινήσετε ένα διαδικτυακό επαγγελματικό εγχείρημα.

Αφορμή μπορεί να σας δοθεί ακόμα κι από μία αφίσα που είδατε τυχαία.

Αν ανήκετε σε αυτούς που ακόμα δεν έχουν εξοικειωθεί αρκετά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αυτή είναι καλή στιγμή να κάνετε εντατικά μαθήματα.

Η βελτίωση του γνωστικού σας πεδίου θα βελτιώσει πολύ την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Σελήνη 10-11/09/19: Η Σελήνη στον Ζυγό – Τι σημαίνει για όλα τα ζώδια

Αν βρίσκεστε σε στάδιο σχεδιασμού της πρώτης σας ιστοσελίδας, μην παρασυρθείτε από την ανεξέλεγκτη φαντασία σας…

Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν ακολουθήσετε τις επιταγές της αγοράς.

Αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική για να κάνετε επενδύσεις και να αξιοποιήσετε ευκαιρίες.

Αν βρίσκεστε σε στάδιο πώλησης ενός ακινήτου, μην εκπλαγείτε αν σας προσφερθούν περισσότερα απ’ όσα θα ζητούσατε!

Σελήνη 10-11/09

Πάντα η ζημία κάποιου είναι κέρδος κάποιου άλλου. Παρακολουθήστε όσα τεκταίνονται γύρω σας και αξιοποιήστε κάθε απρόβλεπτη τροπή!

Ένα άτομο με το οποίο δεν σχετίζεστε πολύ καιρό, είναι πιθανό να σας κάνει σήμερα πρόταση συμβίωσης ή και γάμου. Είστε έτοιμοι για μια τέτοια δέσμευση;

Η ενέργεια της ημέρας: Θα λάβετε μια ψήφο εμπιστοσύνης και ανόρθωσης της αυτοπεποίθησής σας, μέσα από μια προαγωγή ή αύξηση!

Πηγή: astro-live.gr