Ελλάδα

Ψυχικό: Προσωπικές διαφορές πίσω από την δολοφονία του φαρμακοποιού

Ψυχικό: Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η Αστυνομία, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, την δολοφονική επίθεση.

Ψυχικό: Ένας είναι ο δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, 57χρονο φαρμακοποιό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα, στο Νέο Ψυχικό, την ώρα που ο άτυχος άντρας βγήκε από το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο δολοφόνος τον πλησίασε και τον πυροβόλησε στο στήθος και το κεφάλι.

Μετά την “ενέδρα θανάτου” ο άγνωστος δράστης τράπηκε σε φυγή.

Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο δράστης διέφυγε πεζός από την περιοχή και άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι επιβιβάστηκε σε ένα λευκό αυτοκίνητο όπου το περίμενε ένας συνεργός του.

Να σημειωθεί ότι οι πινακίδες του αυτοκίνητου είναι καταχωρημένες σε επίθετο που παραπέμπει σε εμπλεκόμενο για την υπόθεση της Energa.

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η Αστυνομία, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, την δολοφονική επίθεση.

Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε στους δημοσιογράφους τα όσα συνέβησαν.

«Επεσαν τρεις πιστολιές. Το αυτοκίνητο είναι χτυπημένο από την αριστερή μεριά», είπε αρχικά, ενώ αναφερόμενος στο θύμα πρόσθεσε: «Βγήκε και έπεσε κάτω».

«Ενας άνδρας γύρω στα 50, με βερμούδα, ανέβαινε την Ιωνίας και τον πήρε κάποιο λευκό αυτοκίνητο», σημείωσε ακόμη, μιλώντας για τον δράστη.

Ο φαρμακοποιός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.