Ζώδια

ΤΑΡΩ: Τρεις κάρτες που ορίζουν τον έρωτα – Προβλέψεις για Παρασκευή (7/9/18)

Ταρώ: Τρεις κάρτες ορίζουν τον έρωτα.
  • ΚΡΙΟΣ

Ο Τρελός Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Έχετε καταφέρει μαζί με τον άνθρωπο σας, να απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας άτομα και καταστάσεις που έχουν κατά καιρούς, δημιουργήσει προβλήματα στον δεσμό – γάμο σας.

Ελεύθεροι : Δεν σας απασχολεί καθόλου, το γεγονός ότι είστε μόνοι σας και πιθανόν και να μην υπάρχει αυτήν την εποχή γύρω σας κάτι αξιόλογο. Έχετε τους φίλους σας, που μπορούν να σας καλύψουν όλες τις ανάγκες.

  • ΤΑΥΡΟΣ

Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο Το Πέντε Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Έχετε υποστηρίξει αυτήν την σχέση με ότι έχετε σαν δυνάμεις. Αυτό που τώρα πρέπει να αναμένετε, είναι και η άμεση προσφορά από την μεριά του συντρόφου σας. Μην απομακρύνεστε από τους φίλους σας.

Ελεύθεροι : Είσαστε πολύ και μονίμως απασχολημένοι με το να κυνηγάτε την καριέρα σας. Αυτό είναι καλό καθώς, θα υπάρξουν και φρέσκιες γνωριμίες, που θα σας γοητεύσουν πολύ.

  • ΔΙΔΥΜΟΙ

Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί Η Δικαιοσύνη

Δεσμευμένοι : Αν υπάρχει καλή διάθεση από τον άνθρωπο σας, για να κάνετε το επόμενο βήμα στην σχέση σας, τότε αφού κοιτάξτε και τα οικονομικά σας, σίγουρα από τις επόμενες ημέρες, μπορείτε και να το προχωρήσετε.

Ελεύθεροι : Σας έχουν δώσει πολλές συμβουλές για το πώς πρέπει να κάνετε μια νέα σχέση. Προφανώς και δεν θέλετε ή δεν σας αφορά αυτήν την εποχή, ένας νέος ερωτικός σύντροφος.

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο Το Οχτώ Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Έχετε κάνει πολλά λάθη μέσα σε αυτήν την σχέση και πιθανόν και τώρα να έχει έρθει η ώρα που πρέπει να μιλήσετε, απόλυτα σοβαρά και ώριμα, στον άνθρωπο σας που δείχνει προβληματισμένος.

Ελεύθεροι : Με το να κοιτάτε μόνο αυτόν που θέλετε, και χωρίς ποτέ να του το δείχνετε, πρόοδος δεν θα υπάρξει. Αν δεν τολμήσετε ποτέ και δεν θα μάθετε τι μπορεί να εξελιχθεί στο μεταξύ σας.

  • ΛΕΩΝ

Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο Το Τέσσερα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δείχνετε και κάποιες φορές εκφράζετε τα παράπονα σας, στον άνθρωπο που αγαπάτε προκειμένου να τον ταρακουνήσετε και μέχρι να πάρετε αυτό που ζητάτε.

Ελεύθεροι : Υπάρχουν πολλά και ουσιαστικά θέματα που πρέπει να λυθούν μέσα στην εργασία σας, που ακόμη δεν σας αφήνουν να βρείτε τον χρόνο και την καλή διάθεση για να δείτε και την προσωπική σας ζωή.

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος Το Άρμα

Δεσμευμένοι : Έχετε διαπιστώσει ότι τον τελευταίο καιρό, το συντροφικό σας ταίρι, έχει μια πιο περίεργη – διαφορετική συμπεριφορά από ότι συνήθως. Καλύτερα να ρωτήσετε ευθέως για το τι του συμβαίνει.

Ελεύθεροι : Με τόσο καλές αστρολογικές όψεις πάνω στα ζώδια της γης, εσείς μπορείτε να κάνετε μεγάλες και σημαντικές αλλαγές, μέσα στην ζωή σας την ερωτική. Κάποιοι από εσάς, προσεχώς θα παντρευτούν.

  • ΖΥΓΟΣ

Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Τρία Σπαθί

Δεσμευμένοι : Με το πέρασμα του χρόνου, θα υπάρξουν αλλαγές μέσα στον δεσμό σας σίγουρα πολύ καλύτερες. Από τους περισσότερους του ζωδίου σας θα υπάρξουν νέα για γάμο ή και αναγγελία απογόνου.

Ελεύθεροι : Δεν έχετε ακόμη την διάθεση αλλά ούτε και έχει περάσει καθόλου από το μυαλό σας, να αποκτήσετε πλέον και εσείς μια νέα σχέση. Προφανώς ακόμη δεν έχετε ξεπεράσει τα παλιά που σας πόνεσαν.

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Όταν υπάρχουν τρίτα άτομα, μέσα στην σχέση σας τότε πάντα η κατάληξη, είναι η ίδια. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει και εσείς και ο άνθρωπος σας, να το προσέξετε και να μην το επιτρέπετε.

Ελεύθεροι : Οι αποφάσεις του πρώην σας είναι να σας μιλήσει άμεσα, για να βρεθούν και πάλι οι ευκαιρίες, που μπορούν να σας κάνουν ζευγάρι. Ζυγίστε τα και αποφασίστε άμεσα.

  • ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Εσείς που έχετε τον μόνιμο πρόβλημα, που δημιουργούν οι χιλιομετρικές αποστάσεις, πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή, και μέχρι το ταίρι σας, να πάρει τις πιο σημαντικές αποφάσεις του για το μέλλον σας.

Ελεύθεροι : Ξέρετε ότι σας κοιτούν … πολλοί και πολλές. Αυτό ακόμη όμως δεν σας κάνει να θέλετε να κλείσετε οριστικά μέσα στην καρδιά σας, την πόρτα που οδηγεί στο παρελθόν … και σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Με τον Κρόνο να έρχεται και πάλι σε μια ορθή φορά, εσείς θα βρεθείτε με τον άνθρωπο σας, σε μια καλή διάθεση που σίγουρα θα σας φέρει και πιο κοντά σε αποφάσεις για δεσμεύσεις μόνιμες. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας.

Ελεύθεροι : Έχετε πολλά και ουσιαστικά ζητήματα, που πρέπει να κοιτάξετε πολύ σοβαρά, μέσα στην οικογένεια και το επάγγελμα σας, που δεν θέλετε τώρα να μπείτε και σε ρομαντικές διαδικασίες έρωτα.

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος Το Τρία Ράβδος

Δεσμευμένοι : Είστε οι ευνομημένοι της εποχής, που οι ερωτικές σας δράσεις και ανάγκες έχουν βρει τον στόχο τους. Πιθανόν και μέχρι να λήξει το Φθινόπωρο να κάνετε και πιο βαθιές σκέψεις για έναν γάμο.

Ελεύθεροι : Δεν έχετε βρει ακόμη το σωστό ταίρι που θα καλύψει αυτά που ζητάτε. Το καλό είναι ότι ξέρετε τι θέλετε, και το σύμπαν έχει σκοπό από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, να σας φανερώσει νέες προκλήσεις.

  • ΙΧΘΕΙΣ

Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί Ο Αρχιερέας

Δεσμευμένοι : Υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην επικοινωνία σας, με το άτομο που αγαπάτε. Όσο εγωιστές και να είστε, θα ήταν καλό αυτές τις ημέρες, να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας και να μιλήσετε πρώτοι.

Ελεύθεροι : Ο πρώην σας θέλει να σας κάνει μια μεγάλη έκπληξη. Κάποιος ήδη κοινός σας γνωστός σας το έχει πει, και είστε έτοιμοι για αυτό. Σίγουρα οι τελικές αποφάσεις είναι μόνο δικές σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο