Πολιτική

Φιλιππάκος: Παρών στην τελετή παράδοσης παραλαβής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Παρουσία Τζανέτου Φιλιππάκου η τελετή παράδοσης παραλαβής.

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Τζανέτος Φιλιππάκος, παραβρέθηκε χθες 30 Αυγούστου 2018 στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του Υπουργείου, στην τελετή παράδοσης – παραλαβής, κατά την οποία η Υπουργός Όλγα Γεροβασίλη και η Υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα ανέλαβαν τα καθήκοντά τους από τον απερχόμενο Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο απερχόμενος Υπουργός και οι νέες Υπουργοί του αυτόνομου πλέον Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στην τελετή παρέστησαν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης, η Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, η Φυσική Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος με επικεφαλής τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο Βασίλη Ματθαιόπουλο, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων, καθώς και αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των φορέων του Υπουργείου.

Στο πέρας της τελετής ο κ. Φιλιππάκος προσέφερε αναμνηστικό δώρο στον απερχόμενο Υπουργό και ευχήθηκε στις νέες Υπουργούς καλή επιτυχία στο έργο τους.