Ζώδια

Η Σελήνη στον Ταύρο – Πώς θα μας επηρεάσει

Αστρολογία Παρασκευής 31/08, η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο.

Σήμερα πρέπει να είστε πολύ πιο επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε.

Κάποιοι ενδέχεται να σας εξαπατήσουν ή να σας χρησιμοποιήσουν, όχι για αυτά που γνωρίζετε αλλά για όσους γνωρίζετε!

Αν κάποιοι βρίσκεστε στη διαδικασία αγοράς ακινήτου, μπορεί να είστε κάπως αβέβαιοι για τις επιλογές ή τις αποφάσεις σας. Τα άστρα σας συνιστούν να ζητήσετε τη συμβουλή ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας, που έχουν ανάλογη εμπειρία.

Αν κάποιοι ασχολείστε με τις δημοπρασίες, είναι πιθανό να θέλετε να κάνετε προσφορά για ένα έργο τέχνης. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην έρευνα του ιστορικού του, γιατί δεν αποκλείεται να πρόκειται για πλαστή ή ρέπλικα!

Πολλές ευχές για βίο ανθόσπαρτο, σε όσους ετοιμάζονται να παντρευτούν! Το πιο σημαντικό δώρο που θα λάβετε, θα είναι ένα αυτοκίνητο… Οι γονείς ποιας πλευράς θα σας το δωρίσει, άραγε;

Η ενέργεια της ημέρας: Σε όλους αρέσουν οι ευκαιρίες και τα παζάρια. Ωστόσο, η αγορά φτηνών ή μεταχειρισμένων ειδών, αποτελεί πραγματική ευκαιρία μακροπρόθεσμα;

Κάποια μυστικά που έχετε βαθιά κρυμμένα μέσα σας, θα δυσκολεύεστε πλέον να τα κρατήσετε. Η πίεση θα σας αναγκάσει με κάποιο τρόπο να τα βγάλετε στην επιφάνεια!

Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να δώσετε ώθηση στην ανάγκη σας για ανθρωπιστική προσφορά. Αναζητήστε τους πιο αποδοτικούς τρόπους, στην εθελοντική παροχή του χρόνου ή των υλικών σας αγαθών.

Αν ετοιμάζεστε για γάμο, είναι πολύ πιθανό να επιλέξετε μια τοποθεσία μακριά από όλους και όλα!

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί αυτή την περίοδο, όσο αφορά τα συναισθήματά σας για ένα άτομο του στενού σας κύκλου. Αν μπερδέψετε τη φιλία με τον έρωτα, ενδέχεται να απογοητευτείτε και να χάσετε έναν καλό φίλο!

Μήπως νιώθετε να μην αναγνωρίζετε η ποιότητα και η ποσότητα της δουλειάς σας στον εργασιακό σας χώρο; Δεν αποκλείεται να σκεφτείτε σοβαρότερα μια ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει, με μια προσφορά καριέρας στο εξωτερικό!

Αν έχετε ξεπεράσει τα όρια στις πιστωτικές σας κάρτες, αρχίστε άμεσα να στήνετε το στρατηγικό σας πλάνο για αποπληρωμή τους!

Η ενέργεια της ημέρας: Η πολλή δουλειά, τρώει τον αφέντη! Δεν πρέπει να αμελείτε τη διασκέδασή σας εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Κανονίστε μια έξοδο, απόψε κιόλας!

Πηγή: astro-live.gr