Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για το επόμενο τριήμερο

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, για το επόμενο τριήμερο.

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Κριός: Εσείς που έχετε μείνει μόνοι σας, αυτήν την εποχή, ή για κάποιον λόγο έχετε χαθεί με τον αγαπημένο σας, μην χάνετε το κουράγιο σας. Υπάρχουν αλλαγές ευχάριστες.

Ταύρος: Αυτές τις μεγάλες τροποποιήσεις, που περιμένετε από τον σύντροφο σας, θα αρχίσουν να ξεπροβάλλουν από τα μέσα του Αυγούστου και μετά. Σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι.

Δίδυμοι: Οι μέρες έχουν για εσάς, χρήμα από πολλές και διαφορετικές πηγές, νέες ερωτικές προτάσεις και αρκετό κόσμο που θέλει να σας πλησιάσει, όχι υποχρεωτικά με πονηρό σκοπό.

Καρκίνος: Εσάς σας θέλει κάποιος από τα παλιά, και το ξέρετε! Μάλλον βάζετε επίτηδες δυσκολίες για να διαπιστώσετε, μέχρι που μπορεί να φτάσει η προσπάθεια του.

Λέων: Αυτά που έγιναν σε παρελθοντικούς χρόνους, δεν σας αφορούν αλλά και ούτε καν θέλετε να τα θυμάστε. Τώρα αυτήν την εποχή, κάτι άλλο ζητάτε τελικά.

Παρθένος: Οι μετριότητες στην συμπεριφορά κάποιου σας προϊδεάζουν για αυτά που θα ακολουθήσουν. Σίγουρα έχετε την εμπειρία, για να αποφύγετε επαναλήψεις και λάθη.

Ζυγός: Ξέρετε ότι έχουν συμβεί πολλά στην παρελθόν σας και μάλλον όλα είναι στην ματιά σας πια ύποπτα. Σίγουρα δεν είναι όλοι το ίδιο, και η εποχή, έχει για εσάς, πολλές εκπλήξεις.

Σκορπιός: Είσαστε δυσαρεστημένοι, με αυτά που βλέπετε και εισπράττετε από το συντροφικό σας ταίρι. Σίγουρα πρέπει να μιλήσετε και να δώσετε τέλος στις όποιες παρεξηγήσεις.

Τοξότης: Δεν θα υπάρξει από μόνη της κάποια αλλαγή, εντός της σχέσης σας ή του γάμου σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει εσείς από την μεριά σας, να το ενεργοποιήσετε.

Αιγόκερως: Αν έχετε πει τις δικές σας προτάσεις και ιδέες στον άνθρωπο που αγαπάτε, τότε θα πρέπει να του δώσετε και τον σχετικό χρόνο για να κάνει τις πράξεις που πρέπει.

Υδροχόος: Η κατάσταση μέσα στον γάμο – δεσμό σας είναι περίεργη. Αισθάνεστε ότι δεν είστε καλά και ότι πρέπει σαν ζευγάρι, να μιλήσετε βρίσκοντας λύσεις.

Ιχθείς: Υπάρχει μια ευχάριστη αλλαγή και ανατροπή, στην ζωή του αγαπημένου σας, που θα σας ανοίξει επιτέλους τις πόρτες για να είστε μαζί, όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί.

Πηγή: astro-live.gr