Ζώδια

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Οι κάρτες ταρώ προβλέπουν για τον Ιούνιο 2018.Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την μελλοντολόγο κα Ελένη!

Ο μήνας Ιούνιος είναι ένας έντονα επικοινωνιακός μήνας. Το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα αντισταθμίζει τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν από την παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο. Στο επίκεντρο της ανθρωπότητας μπαίνει ο ανθρωπισμός και η δικαιοσύνη. Είμαστε πιο κοντά στην εξεύρεση λύσεων. Νέες ιδέες θα προωθηθούν για να επιλυθούν τα προβλήματα με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο να λειτουργεί βοηθητικά. Η επιχειρηματικότητα ενισχύεται και θα έχουμε εξελίξεις στην οικονομία. Επίσης θα υπάρχουν εξελίξεις και στο μεταναστευτικό, ενισχύοντας την αλληλεγγύη των λαών.

Η δυσαρμονική όψη Αφροδίτης- Πλούτωνα μπορεί να φέρει διαφωνίες και χωρισμούς.

Η Νέα Σελήνη στις 13/6 πραγματοποιείται στους Διδύμους. Ευνοούνται επικοινωνίες και επαφές. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα μας φέρνει χαρές της ζωής και γεννά ενθουσιασμό.

Κάρτα Ταρώ για το μήνα Ιούνιο «Το Αστέρι»

Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου στις 16 καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στις 21 ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο. Τα συναισθήματα για την οικογένεια γίνονται πιο τρυφερά.

Στις 28 Ιουνίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Κρόνο. Μπορεί η Πανσέληνος αυτή να μας φέρει μελαγχολία.

Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου ξεκινά στις 27 του μήνα την ανάδρομη πορεία του και μπορούμε τώρα να αξιολογήσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο τις ικανότητες κάποιων σημαντικών για την ανθρωπότητα προσώπων.

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου φέρνει εξαπατήσεις και σκάνδαλα στη φόρα. Εντάσεις και σε διεθνές επίπεδο.

Εν αναμονή εξελίξεων ο Ιούνιος..

Η κάρτα ταρώ του Ιουνίου για κάθε ζώδιο!

Κριός Κάρτα Ταρώ για το μήνα Ιούνιο «Η Δικαιοσύνη»

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού βρίσκει εσάς τους Κριούς να προσπαθείτε να ζυγίσετε καλύτερα τα πράγματα. Ο Άρης, κυβερνήτης του ζωδίου σας, σας βοηθά να κατευνάσετε τις αντιθέσεις και να αποκτήσετε ένα νέο δίκτυο επαφών με φίλους. Η Νέα Σελήνη στις 13 στους Διδύμους σας βοηθά σε ό,τι έχει να κάνει με υπογραφές και έγγραφα. Από τις 16 και μετά θα σταματήσετε να ασχολείστε με το παρελθόν και θα θελήσετε να σαγηνεύσετε τους γύρω σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 28 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου σας δημιουργεί το αίσθημα της αποτυχίας και του ψυχολογικού εγκλωβισμού. Η κάρτα Ταρώ «Δικαιοσύνη», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει τις ισορροπίες που χρειάζονται για να πετύχετε τους στόχους σας. Κάποιες μικρές πιέσεις που θα δεχτείτε δεν είναι ικανές να σας βγάλουν από τους αρχικούς σας στόχους. Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 13 έως τις 28 του μήνα, ενώ θα πρέπει από τις 28 και μετά να προσέχετε ατυχήματα με το αμάξι. Μην οδηγείτε υπό την επήρεια ουσιών και ποτών, κίνδυνος ατυχημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Ιούνιο:«Το Αστέρι»

Για σας τους Ταύρους το καλοκαίρι αρχίζει αρκετά δυναμικά. Αυτό το μήνα θα βρείτε διεξόδους στα προβλήματα σας και λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Προσγειωμένοι και με αρκετή διάθεση θα κάνετε πιο εύστοχους υπολογισμούς και οι πιο δύσκολες υποθέσεις σας θα έχουν τη λύση τους. Ο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας φέρνει υπερβολική δουλειά, επομένως να προσέξετε μην εξαντληθείτε. Λίγος ύπνος παραπάνω θα σας κάνει σίγουρα καλό. Η Νέα Σελήνη στις 13 σας φέρνει κοντά σε μια πολυπόθητη συναλλαγή ενώ η Πανσέληνος στις 28 από τον Αιγόκερω, σας φέρνει κοντά σε προσωπική επανάσταση. Θα αρχίσετε να αμφισβητείτε ακόμα και αγαπημένα σας πρόσωπα. Η κάρτα Ταρώ «Αστέρι» σας εκφράζει αυτό το μήνα και σας φέρνει αρκετές ευκαιρίες τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά σας. Τυχερός είναι όλος ο μήνας για παιχνίδια. Ιδιαίτερη προσοχή το 1ο δεκαπενθήμερο του μήνα, μην πάθετε υπερκόπωση. Μετά την Πανσέληνο στις 28 θα πρέπει να είστε πιο ψύχραιμοι στους χειρισμούς σας.

Δίδυμοι Κάρτα Ταρώ για το μήνα Ιούνιο : «Η Πρωθιέρεια»

Ο μήνας των γενεθλίων σας βρίσκει αρκετά δυναμικούς. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού μπορεί για λίγο να σας ταράξει τη συγκέντρωση και την υγεία σας, αλλά γρήγορα θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας.

Γύρω στις 12 και μετά μπορεί και η ερωτική σας διάθεση να είναι πεσμένη. Η Νέα Σελήνη στις 13 στο ζώδιο σας, σας προτρέπει για κάθε είδους αλλαγές. Γιορτάστε τα γενέθλια σας με λαμπρότητα και προσέξτε κρυφούς εχθρούς.

Η Πανσέληνος στις 28 ευνοεί τις αγοραπωλησίες αλλά κρούει και τον κώδωνα του κινδύνου για δάνεια ή άλλες οικονομικές εκκρεμότητες.

Η κάρτα Ταρώ «Πρωθιέρεια», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει την ωριμότητα και τη σοφία που χρειάζεστε για να επιλύσετε μόνοι σας τα θέματα που σας απασχολούν. Η οργάνωση θα σας βοηθήσει πολύ αυτό το διάστημα. Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται από τις 13 ως τις 28 του μήνα.Θα πρέπει να προσέχετε τα ατυχήματα μέσα και έξω από το σπίτι. Μετά τις 28 θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας. Κάποιο πρόβλημα του παρελθόντος μορεί να εμφανιστεί ξανά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Ιούνιο: «Ο Κρεμασμένος»

Για σας τους φίλους Καρκίνους, το καλοκαίρι σας βρίσκει με περιορισμένη ενεργητικότητα. Η Νέα Σελήνη στις 13 συμπίπτει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο σας και την αντίθεση του με τον Κρόνο. Θα επικρατήσει ένα κλίμα πιο έντονο και πιο τυπικό σε συζητήσεις και επαφές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.Θα πρέπει να προσέχετε τις μετακινήσεις σας. Στις 23 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο σας και θα αρχίσετε να βλέπετε κάπως πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Η Πανσέληνος στις 28 στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου, θα σας φέρει γκρίνια και καβγάδες με τον/την σύντροφο σας. Η κάρτα Ταρώ «Κρεμασμένος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας προτρέπει να κλείσετε εκκρεμότητες τόσο στα οικονομικά όσο και στα συναισθηματικά σας. Τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται αυτό το μήνα. Προσοχή στην Πανσέληνο, ατυχήματα και θέματα υγείας που έχουν να κάνουν με το στομάχι σας. Καρκίνοι που έχετε γονείς με σοβαρά προβλήματα υγείας, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες, υπάρχει κίνδυνος επιδείνωσης.

ΛΕΩΝ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Ιούνιο: «Η Πρωταπριλιά»

Για σας τους Λέοντες η αρχή του καλοκαιριού σας βρίσκει με τον Ήλιο στους Διδύμους. Αυτό σας κάνει περισσότερο νευρικούς και αυξάνει τον εκνευρισμό σας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Με το τετράγωνο Άρη – Ουρανού θα σας είναι δύσκολο να βρείτε τις ισορροπίες σας με τους συναδέλφους σας αλλά και με το ταίρι σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε αυτές τις μέρες με τους συνεργάτες σας γιατί δεν αποκλείεται να σταματήσει απότομα και άδοξα μια συνεργασία σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 13 θα σας αναγκάσει να φανείτε πιο υποχωρητικοί και να περιορίσετε τις απαιτήσεις σας. Η Νέα Σελήνη στις 13 θα ανεβάσει τον κύκλο σας και θα ευνοήσει τις νέες φιλίες. Η Πανσέληνος στις 28 θα σας φέρει πιο κοντά με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Η κάρτα Ταρώ «Πρωταπριλιά» σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας κάνει να φέρεστε αρκετά επιπόλαια και βιαστικά. Λίγη αυτοσυγκράτηση θα σας είναι χρήσιμη αυτές τις μέρες. Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται το 1ο’ δεκαήμερο. Προσοχή στην υγεία σας κοντά στην Πανσέληνο, κυρίως στην καρδιά και προσοχή αν έχετε μικρά παιδιά στα ατυχήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Ιούνιο: «Ο Μάγος»

Τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, εσείς οι Παρθένοι θα επενδύσετε πιο πολύ στα επαγγελματικά σας παρά στην οικογένεια και το σπίτι.

Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο θα σας είναι ένας μεγάλος σύμμαχος για να έχουν αποτελεσματικότητα όλες σας οι ενέργειες. Παρόλο που μπορεί να αγχωθείτε, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει μακροπρόθεσμα.

Από τις 12 του μήνα και μετά θα αλλάξουν οι προσωπικές σας σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 13 θα σας φέρει άνοδο στα επαγγελματικά και περισσότερες ευθύνες. Προσοχή μην παραμελήσετε το ταίρι σας.

Η Πανσέληνος στις 28 σε αρμονία με τον Κρόνο θα σας κάνει πιο τυπικούς και πιο μεθοδικούς.

Η κάρτα Ταρώ «Μάγος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας κάνει πιο έξυπνους και πιο ευέλικτους σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Το μήνα αυτό η τύχη θα είναι με το μέρος σας, επομένως μπορείτε να επενδύσετε σε κάποια τυχερά παιχνίδια. Η υγεία σας είναι σε καλή φόρμα και μπορείτε να ασχοληθείτε με σπορ και αθλητισμό.

ΖΥΓΟΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Ιούνιο:«Ο Ερημίτης»

Για σας τους Ζυγούς, το καλοκαίρι ξεκινά αρκετά περιπετειώδες. Μια περίοδος γκρίνιας και καθυστερήσεων θα υπάρχει λόγω του ανάδρομου Κρόνου στον Αιγόκερω. Ο Άρης από τον Υδροχόο, αν και σύμμαχος σας, δεν θα μπορέσει από μόνος του να σας βοηθήσει.

Η Νέα Σελήνη στις 13 θα σας βρει να κάνετε προετοιμασίες για διακοπές ή για ένα σημαντικό επαγγελματικό ταξίδι. Οι δουλειές σας ως τις 27 του μήνα θα πάνε πολύ καλά. Η οργάνωση και η συνέπεια που δείξατε τους προηγούμενους μήνες θα πιάσουν τόπο. Ο ανάδρομος Ερμής όμως στο τέλος του μήνα μπορεί να σας φέρει μια επικοινωνιακή αναστάτωση.

Η Πανσέληνος στις 28 θα ενεργοποιήσει τον ανάδρομο Κρόνο προκαλώντας αναποδιές σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο.

Η κάρτα Ταρώ «Ερημίτης», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας φέρνει μικρές δυσκολίες που μόνοι σας πρέπει να ανταποκριθείτε. Τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται αυτό το μήνα και δε χρειάζεται να ρισκάρετε. Στο τέλος του μήνα και με τον ανάδρομο Ερμή θα πρέπει να προσέχετε θέματα υγείας τόσο στα νεφρά όσο και στο ουροποιητικό σύστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Ιούνιο: «Το Άρμα»

Για σας τους Σκορπιούς ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού σας γεμίζει με εκνευρισμό και με πολύ κόπο θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σας, λόγω του Άρη στον Υδροχόο. Μικρά ταξιδάκια θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε τα νεύρα σας, ενώ η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 και η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα θα σας οδηγήσουν σε αποφάσεις σχετικές με την μακρο-επένδυση των χρημάτων σας. Μια ξαφνική εκδρομή μπορεί να σταθεί η αρχή για μια σημαντική γνωριμία τόσο ερωτικής φύσεως όσο και επαγγελματικής. Στην Πανσέληνο στις 28 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, θα πρέπει να ελέγξετε τις διαθέσεις σας και να περιορίσετε το θυμό σας. Η κάρτα Ταρώ «Άρμα» σας δίνει τη δυνατότητα αυτό το μήνα για μικρές αποδράσεις με ανανεωμένο χαρακτήρα. Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται τις πρώτες μέρες του μήνα. Ιδιαίτερη προσοχή με τον ανάδρομο Ερμή στο στομάχι και σε γυναικολογικά προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Ιούνιο:«Ο Ήλιος»

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού βρίσκει εσάς τους Τοξότες αρκετά ανεβασμένους και δημιουργικούς. Θα έχετε μοναδικές ικανότητες να ισορροπήσετε και να γεφυρώσετε τις αντιθέσεις και τις διαφορές που είχατε τόσο με τον/την σύντροφο σας όσο και με κάποιον συνεργάτη σας. Μικρά ατυχήματα γύρω στις 4 του μήνα. Ο Άρης από τον Υδροχόο σας κάνει πιο δυνατούς και σας γεμίζει ενέργεια, ενώ η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 σας φέρνει πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/νη σας. Τις πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα ο Ερμής σας βοηθά να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας ενώ η Αφροδίτη στο Λέοντα σας βρίσκει βέβαιους για αυτά που νιώθετε και αισθάνεστε. Η Πανσέληνος στις 29 σας βγάζει οικονομικές εκκρεμότητες. Η κάρτα Ταρώ «Ήλιος» αυτό το μήνα συμβάλει θετικά για σας και σας δίνει έναν αέρα ανανέωσης. Πολλά θετικά γεγονότα θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Τυχερά παιχνίδια ευνοούνται ως τις 15 του μήνα.Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας φέρει μικρά θέματα υγείας. Προσοχή στη διαχείρηση των οικονομικών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Ιούνιο: «Ο Πύργος»

Για σας τους Αιγόκερους ο Ιούνιος μπαίνει με αρκετές δυσκολίες τόσο στο οικονομικό όσο και στο ερωτικό κομμάτι. Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας μέχρι τα μέσα του μήνα θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του συντρόφου σας. Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου θα φέρει καθυστερήσεις στις επικοινωνίες σας. Υπάρχει περίπτωση να δεχτείτε μια απρόβλεπτη επιθετική συμπεριφορά από συναδέλφους σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα θα σας φέρει αντιμέτωπους με ακραίες συμπεριφορές, ζήλειες και εκνευρισμό. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 θα σας ανεβάσει το πρόγραμμα της δουλειάς σας ενώ ή Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 28 θα σας φέρει μελαγχολία και απογοήτευση.

Η κάρτα Ταρώ «Πύργος», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα, αφού σας φέρνει αναστάτωση και νεύρα το πλανητικό σκηνικό του Ιουνίου.Λίγη υπομονή και λίγη αυτοσυγκράτηση θα σας βοηθήσουν. Τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται αυτό το μήνα.Προσοχή στην υγεία σας αυτό το μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Ιούνιο: «Ο Αυτοκράτορας»

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού βρίσκει εσάς τους Υδροχόους με τον Άρη στο ζώδιο σας, ο οποίος σας κάνει βιαστικούς και απρόσεκτους τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Η ενέργεια σας φυσικά είναι στο ζενίθ με αποτέλεσμα να μπορείτε να εκτονωθείτε είτε σε κάποια σπορ είτε σε κάποιες μικρές αποδράσεις. Στις 13 η Αφροδίτη περνά απέναντι από το ζώδιο σας, στο Λέοντα και καθιστά την ερωτική σας ζωή αρκετά ασταθή. Προσοχή μη μαλώσετε με τον/την σύντροφο σας. Η ρήξη μπορεί να είναι οριστική. Στις 26 ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας με αποτέλεσμα να περιορίσει την ενέργεια σας. Η Πανσέληνος στις 28 θα φέρει κάποια θέματα υγείας στο προσκήνιο που στο παρελθόν είχατε αμελήσει.

Η κάρτα Ταρώ «Αυτοκράτορας», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και σας δίνει ωριμότητα να αντιμετωπίσετε κάποιες κρίσεις που μπορεί να υπάρξουν αυτό το μήνα με το ασταθές πλανητικό σκηνικό. Τα τυχερά παιχνίδια ευνοούνται αυτό το μήνα αρκεί να μην υπάρξει μεγάλο ρίσκο. Προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με ατυχήματα κυρίως στα πόδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ Κάρτα Ταρώ για το μήνα Ιούνιο: «Οι Εραστές»

Για σας τους Ιχθύς ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού μπαίνει αρκετά δημιουργικά και ευχάριστα. Μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο σας αλλά και με αγαπημένα σας πρόσωπα. Όσα ψαράκια είστε μόνα θα ερωτευθείτε πολύ γρήγορα ή θα γοητευτείτε από μια νέα γνωριμία. Όσοι Ιχθείς είστε σε σχέση το πάθος και ο έρωτας θα φουντώσουν. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 σας κάνει πιο αγαπητούς ενώ ο Άρης στις 26 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του επομένως θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Άγχος και νευρικότητα μπορεί να επανεμφανιστούν. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 28 σας βάζει κάτω από έντονες σκέψεις για τη συνέχεια της σχέσης σας.

Η κάρτα Ταρώ «Εραστές», σας χαρακτηρίζει αυτό το μήνα και φέρνει τα πάνω κάτω στην ερωτική σας ζωή. Ίντριγκες, πάθη, ζήλιες και έντονα σκηνικά θα είναι οι πρωταγωνιστές του μήνα για σας. Προσοχή την υγεία σας, τη λέμφο σας αλλά και την ψυχολογία σας, κυρίως προς το τέλος του μήνα.

Πηγή: astrologos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο