Ζώδια

Ταρώ αισθηματικές προβλέψεις για την εβδομάδα 11 ως 17/6/2018

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις ταρώ.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Κριός και διαβάστε την ανάλυση:

Διαγράφονται απογοητεύσεις, ξεπερνάτε τώρα στενοχώριες και μπαίνετε σε περίοδο ανταμοιβής και ολοκλήρωσης. Η αναμονή σας ήταν σοφή και η υπομονή σας θα σας δικαιώσει, η επιλογή σας να μην καταθέσετε τα όπλα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Εκπληρώνεται μια ενδόμυχη σας επιθυμία και έρχεται να γίνει πραγματικότητα με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Επανασύνδεση. Η επανασύνδεση με το παλιό σας ταίρι είναι θέμα ωρών, πολύ γρήγορα θα συμβεί η συνάντηση που θα στρώσει τον δρόμο για την επανένωση και μην εκπλαγείτε αν ακουστεί ακόμα και πρόταση δέσμευσης. Θα υπάρξει ενδεχόμενο όρκων και δεσμευτικών υποσχέσεων με κατάληξη ένα επίσημο γεγονός.

Νέα γνωριμία. Θα τολμήσω ανεπιφύλακτα να σας ομολογήσω πως αυτή η νέα γνωριμία που θα συμβεί, θα σας μείνει αξέχαστη. Σταθμό στη ζωή σας θα αποτελέσει το πρόσωπο που θα γνωρίσετε, η διαδρομή σας θα είναι μακροχρόνια και θα αποκτήσετε δίπλα σας ταίρι που θα έχει όλες τις προδιαγραφές να μείνει για χρόνια κοντά σας ως εραστής αλλά και ως σύντροφος ζωής.

Σχέση – γάμος. Πλησιάζει χαρμόσυνο γεγονός, θα υπάρξει προοπτική για αρραβώνα, γάμο ή ακόμα κι ένα καινούριο μέλος για τους ήδη παντρεμένους. Θα περάσει η ζωή σας σε μια νέα ολοκαίνουρια περίοδο με γεγονότα που θα επεκτείνουν την ασφάλεια στο παρόν σας και θα δώσουν νέες διαστάσεις στο μέλλον σας. Καταφθάνει ριζική αλλαγή που θα φέρει ακόμα πιο ολοκληρωμένο στέριωμα στην ερωτική σας ζωή.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ταύρος και διαβάστε την ανάλυση:

Κύρια χαρακτηριστικά σας θα είναι η αναζήτηση και η ανάγκη για κάτι διαφορετικό, έχοντας τη διάθεση να κυνηγήσετε, θα φτάσετε τελικά σε επιτυχημένο αποτέλεσμα. Χειριστείτε τις επιθυμίες σας με σταθερότητα και σύνεση και πολύ σύντομα θα φτάσετε εκεί που στοχεύετε. Οι νέες προκλήσεις που θα σας παρουσιαστούν θα σας οδηγήσουν σε σταθερές εξελίξεις και ανοιχτούς ορίζοντες.

Επανασύνδεση. Ο χωρισμός με το ταίρι που αγαπάτε ήταν μια κίνηση αντιδραστική, μια άστοχη πράξη κακιάς στιγμής. Δεν έχει σκοπό να παραμείνει για πολύ μακριά σας και δεν στοχεύει να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς εσάς. Είστε στα σχέδιά του και στα μελλοντικά του όνειρα και θα σας το αποδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Νέα γνωριμία. Ήρθε η ώρα να ταραχτούν να νερά της καρδιάς σας, από δυο πλευρές θα σας χτυπήσει το ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας και δεν σας κρύβω ότι θα περάσετε από ένα, όχι και τόσο μικρό, δίλημμα. Το ένα πρόσωπο θα σας εντυπωσιάσει, το άλλο όμως θα σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη και σιγουριά. Η απόφαση θα είναι δική σας!

Σχέση – Γάμος. Η αλλαγμένη σας διάθεση θα έχει αντίκτυπο και στο ερωτικό σας ταίρι, με αποτέλεσμα να προκύψουν αλλαγές, καταφέρνοντας να δημιουργήσετε νέο κλίμα μέσα στη σχέση σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε την κατάσταση εκεί όπου εσείς επιθυμείτε, αρκεί να χειριστείτε τα δυνατά στοιχεία του χαρακτήρα σας με σύνεση και όχι με αλαζονεία.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Δίδυμοι και διαβάστε την ανάλυση:

Ο κατάλληλος συνδυασμός θα είναι αυτός που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με λίγα λόγια, αν συνδυάσετε εξυπνάδα και γοητεία, τότε θα καταφέρετε να φτάσετε επιτυχώς στον στόχο σας. Μια σειρά τυχαίων συμβάντων θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό ακριβώς που αναζητάτε, γι’ αυτό περιορίστε τα αρνητικά σας στοιχεία και ποντάρετε σε ό, τι πιο δυνατό διαθέτετε.

Επανασύνδεση. Αν μπείτε στον κόπο να αναγνωρίσετε τα λάθη που έγιναν από την πλευρά σας, τότε πολύ γρήγορα θα φτάσετε σε κατάληξη επανασύνδεσης. Θα σας πλησιάσει το πρώην ταίρι σας και θα έχει όλη την καλή διάθεση να επανορθώσει, ακόμα και να ξεχάσει τις κακές στιγμές, αρκεί να έχετε και εσείς την ανάλογη διάθεση. Εντοπίστε που φταίξατε και που όχι και περάστε σε δυναμικές πράξεις.

Νέα γνωριμία. Σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται η ερωτική σας γοητεία και σε συνδυασμό με την ευφράδεια και την τολμηρή σας αποφασιστικότητα, θα καταφέρετε να μετατρέψετε την τυχαία συνομιλία σε ένα πολύ ευχάριστο και θερμό ραντεβού. Θα βρεθείτε σε τραπέζι για δύο με συγκεκριμένο άτομο που από την αρχή θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας. Ο δρόμος για σταθερή σχέση θα είναι ανοιχτός και χωρίς παγίδες.

Σχέση – Γάμος. Γνωρίζετε πολύ καλά ποιά στοιχεία σας μαγεύουν το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και ποιά του δημιουργούν αρνητισμό, που σημαίνει πως ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε. Αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα που θα δουλέψουν υπέρ σας, βγάλτε την καλή πλευρά του εαυτού σας και πολύ γρήγορα θα φτάσετε στον στόχο σας.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Καρκίνος και διαβάστε την ανάλυση:

Στην παρούσα φάση, καλό θα είναι να θυμηθείτε το “όποιος βιάζεται σκοντάφτει” και να μην περάσετε σε αγχωμένες πράξεις ή σπασμωδικές κινήσεις. Αποφύγετε τις βεβιασμένες ενέργειες και αφήστε με ψυχραιμία την μπόρα να περάσει, γιατί μετά θα ακολουθήσει ξαστεριά. Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα απαιτεί αναμονή και όχι επιμονή.

Επανασύνδεση. Παροδική θα είναι η απόσταση με το πρώην ταίρι σας και ο χωρισμός θα είναι περαστικός και όχι μόνιμος. Σας φανερώνω εκ των πρότερων πως θα υπάρξει κατάληξη επανασύνδεσης όχι όμως γρήγορη ή άμεση. Για την ώρα θα χρειαστεί μεθοδευμένη υπομονή, γι αυτό ξεχάστε το “εδώ και τώρα”. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε πως όλα θα δουλέψουν υπέρ σας.

Νέα γνωριμία. Θα βρεθείτε σε τυχαία συνομιλία με ένα καινούργιο πρόσωπο και θα υπάρξει μεταξύ σας σταδιακή εξέλιξη, με βήματα ναι μεν αργά, αλλά σταθερά. Ίσως στην αρχή να μην υποψιαστείτε την ύπαρξη ερωτικής προοπτικής, ωστόσο, όσο θα κυλά ο χρόνος, τόσο θα αλλάζετε σκέψεις και συναισθήματα. Αυτό το πρόσωπο θα βρει τρόπο να περάσει στη ζωή σας και μάλιστα με τρόπο ουσιαστικό.

Σχέση – γάμος. Σε περίπτωση που είναι λίγο ταραγμένα τα νερά στη σχέση σας, θα χρειαστεί υπομονή, γι’ αυτό στην παρούσα χρονική φάση, μην επιχειρήσετε να φέρετε ριζικές ανακατατάξεις. Οι αλλαγές θα σημειωθούν από μόνες τους χωρίς πιέσεις και βιασύνες. Για την ώρα, κρατήστε θέση αποστασιοποίησης και αφήστε τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του χωρίς επίμονες παρεμβάσεις.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Λέων και διαβάστε την ανάλυση:

Η παραποίηση από σας κάποιων στοιχείων, μάλλον θα κάνει άστοχη την κρίση σας, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να βγάλετε σωστά συμπεράσματα. Μερικές φορές υπάρχουν πράγματα που οι συνθήκες δεν μας αφήνουν να τα δούμε, γι’ αυτό, για την ώρα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, αποφύγετε τα οριστικά συμπεράσματα, περιορίστε τον αρνητισμό σας.

Επανασύνδεση. Αν η σκέψη σας είναι μπερδεμένη και η καρδιά σας δεν σταθεροποιείται στο αν θέλει επανασύνδεση ή όχι, τότε μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην πιεστείτε συναισθηματικά. Για την ώρα, μείνετε συνειδητά σε αδράνεια και αν κάνετε λίγο υπομονή, θα διαπιστώσετε πως σε λίγο, θα σας δοθούν από μόνες τους οι απαντήσεις που αναζητάτε.

Νέα γνωριμία. Θα σας εντυπωσιάσει το όμορφο παρουσιαστικό προσώπου που εντελώς αυθόρμητα θα ανοίξει κουβέντα μαζί σας, ωστόσο προσοχή στα συναισθηματικά σας συμπλέγματα. Πολύ γρήγορα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε υποσχέσεις, γι’ αυτό πρώτα απ’ όλα φροντίστε να ξεδιαλύνετε αν αυτό που θα νιώσει η καρδιά σας είναι δυνατός έρωτας ή επιφανειακός ενθουσιασμός.

Σχέση – γάμος. Στην παρούσα φάση, θα σας προτείνω να μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που θα απαιτούν οριστικές αποφάσεις και μη θέσετε απόψεις απόλυτες ή τελεσίδικες. Αυτή τη στιγμή, ο τρόπος που θα αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα θα είναι λανθασμένος, το τοπίο θα είναι θόλο, γι’ αυτό αφήστε λίγο τον χρόνο να κυλήσει, αποφεύγοντας κινήσεις ανυπομονησίας.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Παρθένος και διαβάστε την ανάλυση:

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποτελέσει για εσάς κινητήρια δύναμη, προκειμένου να το σταθεροποιήσετε στη ζωή σας, θα αναλάβετε τολμηρή δράση που θα σας φέρει πολύ ευχάριστα αποτελέσματα. Μπαίνει σε τάξη η ερωτική σας ζωή και περνάτε σε σοβαρές αποφάσεις, τώρα θα καταλήξετε σε σταθερό και σίγουρο ερωτικό αποτέλεσμα.

Επανασύνδεση. Θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα για να περάσετε σε πράξεις με στόχο την επανασύνδεση. Αν επιθυμείτε να τα ξαναβρείτε με το παλιό σας ταίρι, τώρα θα δημιουργηθεί λόγος συνάντησης που θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε καθαρά για το τι ακριβώς επιθυμείτε. Αν δείξετε ειλικρίνεια ως προς τα αισθήματά σας και ως προς τους σκοπούς σας, τότε το παλιό σας ταίρι θα ξαναβρεθεί δίπλα σας.

Νέα γνωριμία. Ένα τρίτο άτομο θα είναι ο μεσάζοντας, σε τυχαία χρονική στιγμή, θα σας φέρει κοντά με πρόσωπο που θα εξιτάρει τελικά το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Θα σας συστήσουν σε ανυποψίαστο χρόνο και χώρο και από έναν φιλικό διάλογο σταδιακά θα καταλήξετε σε προσωπικό ραντεβού. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή.

Σχέση – γάμος. Ένα απρόσμενο συμβάν θα δώσει τελικά τη λύση και θα λάβει τέλος η εγωιστική κόντρα που ενδεχομένως να υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη του νήματος και θα περάσετε σε περίοδο ισορροπίας και εμπιστοσύνης. Κάτι θα σας ενώσει και αυτή τη φορά θα σας δώσει το έναυσμα να προχωρήσετε σε ουσιαστικές δεσμεύσεις.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ζυγός και διαβάστε την ανάλυση:

Η εβδομάδα θα σας προσφέρει καινούργια ανοίγματα και εποικοδομητικές επαφές, τόσο συναντήσεις, όσο και συνομιλίες. Ευνοϊκές καταστάσεις θα δημιουργηθούν γύρω σας με εξέλιξη ανατρεπτική και απολύτως θετική. Εκφράστε τις σκέψεις σας, εξωτερικεύστε τις ανάγκες σας και δράστε δυναμικά, θα δοθεί άνοιγμα για δεσμευτική ερωτική σχέση.

Επανασύνδεση. Στο θέμα της επανασύνδεσης, καταφθάνει νέα και πολύ ευχάριστη εξέλιξη, η τύχη θα σας δημιουργήσει συμβάντα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε λάθη και να φανερωθούν κρυμμένα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το παλιό σας ταίρι. Ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια που θα ακούσετε, γι’ αυτό δείξτε εμπιστοσύνη και επενδύστε στις υποσχέσεις που θα λάβετε.

Νέα γνωριμία. Η τύχη θα ρίξει στο δρόμο σας πρόσωπο που θα ανταποκρίνεται στα ερωτικά σας γούστα, η ροή των συμβάντων θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε βάθος και να μη μείνετε μόνο στην επιφάνεια. Αρπάξτε την ευκαιρία χωρίς δεύτερη σκέψη, θα υπάρξει προοπτική μακροχρόνιας πορείας με δεσμευτική κατάληξη.

Σχέση – γάμος. Από ευχάριστα γεγονότα θα περικυκλωθείτε, θα νιώσετε χαρά και έντονη ικανοποίηση. Έρχεται σταθερότητα και συναισθηματική ισορροπία, λύνονται προβλήματα και μια επιθυμία σας θα βρει ευτυχισμένη κατάληξη. Για όσους από εσάς επιθυμείτε γάμο ή έστω έναν απλό αρραβώνα, τότε δεν αποκλείεται να το δείτε να γίνεται πράξη.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Σκορπιός και διαβάστε την ανάλυση:

Αυτή τη φορά, θα εμφανιστείτε αποφασισμένοι με πολύ ισχυρό πείσμα, γι’ αυτό ίσως να μη λείψουν από τη συμπεριφορά σας οι συναισθηματικές εκρήξεις. Δυναμική θα είναι η στάση σας και πολύ απαιτητικός ο τρόπος που θα διεκδικήσετε αλλαγές στην ερωτική σας σχέση. Κάντε τα τολμηρά βήματα που επιθυμείτε, αλλά πάντα με μέτρο και χωρίς υπερβολές.

Επανασύνδεση. Υπό όρους θα θέσετε το ζήτημα της επανασύνδεσης στο παλιό σας ταίρι και αν θέλετε οι όροι σας να γίνουν δεχτοί, τότε καλό θα είναι να μιλήσετε με ύφος χαλαρό και όχι με εξουσιαστικό τουπέ. Για να μην εκτροχιαστείτε από τον στόχο σας, αποβάλετε τους αυστηρούς τόνους, φανείτε ερωτικοί και όχι εριστικοί.

Νέα γνωριμία. Επιβλητικό θα είναι το παρουσιαστικό σας και διάχυτος ο ερωτισμός σας, δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε το πρόσωπο στο οποίο θα στοχεύσετε. Κινηθείτε δυναμικά, γιατί θα λάβετε θερμή ανταπόκριση και θα σας φανερώσω πως οι χαρακτήρες σας θα έχουν ομοιότητες, ικανές να σας προσφέρουν μια δυνατή και ισορροπημένη ερωτική σχέση.

Σχέση – γάμος. Ένα συμβάν θα σας θυμίσει πως η ρουτίνα δεν είναι του γούστου σας και δεν σας ταιριάζει, με αποτέλεσμα να διεκδικήσετε αλλαγές τόσο στη σχέση σας, όσο και στη στάση του ερωτικού σας συντρόφου. Θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τα πλαίσια, ωστόσο προσοχή στον τρόπο διεκδίκησής σας. Αποφύγετε επίμονη συμπεριφορά και υπερβολική αυτοπεποίθηση.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Τοξότης και διαβάστε την ανάλυση:

Αν έχετε την ανάγκη να δώσετε τέλος στη στασιμότητα και να διαβείτε σε νέες κατευθύνσεις, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξετε τα ερωτικά σας δεδομένα. Θα έχετε την ευκαιρία να απομακρύνετε ό, τι σας κουράζει και ταυτόχρονα να φέρετε στη ζωή σας καινούργια πρόσωπα και νέες καταστάσεις. Προχωρήστε συνειδητά και χωρίς ανασφάλειες.

Επανασύνδεση. Αν θέλετε να επαναφέρετε στη ζωή σας το ταίρι που σας έφυγε, τότε τολμήστε να κάνετε το βήμα της επανασύνδεσης, γιατί θα σας φανερώσω πως δεν έχει κλείσει ακόμα κανένα κεφάλαιο. Η επιθυμία να τα ξαναβρείτε είναι κοινή, υπάρχουν ακόμα θερμά αισθήματα και θα σας αποδειχτεί πως αυτή η δεύτερη ευκαιρία δεν πρόκειται να έχει απογοητευτικό τέλος.

Νέα γνωριμία. Κάποιο πρόσωπο θα υποκύψει στη γοητεία σας και στον θερμό σας αυθορμητισμό. Επειδή το ενδιαφέρον σας, εκτός από αμοιβαίο, θα είναι και πολύ έντονο, θα σας δώσω τη συμβουλή πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, καλό θα είναι κλείσετε πρώτα τις παλιές ερωτικές σας υποθέσεις. Το διπλό ταμπλό ναι μεν είναι ελκυστικό, αλλά δεν βγαίνει πάντα σε καλό.

Σχέση – Γάμος. Έντονες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις στην παρούσα φάση, εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι θα περάσετε σε ιδιαιτέρως αποκαλυπτικές συναισθηματικές εκδηλώσεις. Θα διανύσετε θερμή ερωτική περίοδο, θα αναζωογονηθεί η σχέση σας και δεν αποκλείεται να πάρετε καινούργιες δεσμευτικές αποφάσεις.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Αιγόκερως και διαβάστε την ανάλυση:

Τα χαλινάρια των ερωτικών σας εξελίξεων θα βρίσκονται αποκλειστικά στα χέρια σας, γιατί από τη μια η γοητεία σας, από την άλλη οι θερμές σας διαθέσεις, θα είναι τα δύο στοιχεία μαγνήτης που θα προσελκύσουν επάνω σας πρόσωπο με στόχο να σταθεροποιηθεί για τα καλά στην ερωτική σας ζωή. Αν επιθυμείτε σταθερή σχέση, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να την αποκτήσετε.

Επανασύνδεση. Στη δική σας απόφαση θα στηριχτεί η επανασύνδεσή σας . Με λυγισμένο εγωισμό θα εμφανιστεί το παλιό σας ταίρι και η πορεία σας θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα έχετε τη διάθεση να δώσετε την δεύτερη ευκαιρία που θα σας ζητηθεί. Οι πράξεις του θα σας πείσουν πως αξίζει να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα και θα σας αποκαλύψω πως δεν θα απογοητευτείτε.

Νέα γνωριμία. Θα έχετε έντονη τη διάθεση να βάλετε στη ζωή σας νέα πρόσωπα και τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να μη μείνετε μόνο στην σκέψη, αλλά να περάσετε και σε τολμηρές πράξεις. Η κίνησή σας να προσελκύσετε το πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, θα σας φέρει ένα πολύ θερμό ερωτικό αποτέλεσμα, με δυνατό και μακροχρόνιο μέλλον. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση!

Σχέση – Γάμος. Τα ηνία της σχέσης σας θα βρεθούν στα χέρια σας και τα συμβάντα θα στραφούν υπέρ σας. Η αποφασιστικότητα με την οποία θα κινηθείτε, θα διαλύσει τα εμπόδια που σας έφεραν στασιμότητα και από εκεί και πέρα, ο δρόμος σας θα είναι ανοιχτός και ελεύθερος για να οδηγήσετε τη σχέση σας σε σταθερό μέλλον, ακόμα και σε μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Υδροχόος και διαβάστε την ανάλυση:

Τυχερά γεγονότα θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, έρχεται βελτίωση συνθηκών και άνοιγμα νέας προοπτικής. Ένα πρόσωπο θα σας αλλάξει τα δεδομένα και θα πάρει φόρα η ερωτική σας ζωή, καταλήγοντας σε ευτυχισμένο γεγονός. Μη διακόψετε την πορεία των συμβάντων και μην αρνηθείτε καμία πρόταση, γιατί όλα θα δρομολογηθούν με κατεύθυνση έναν μεγάλο σας στόχο.

Επανασύνδεση. Θα έχετε στο πιάτο την ευκαιρία της επανασύνδεσης, το πρώην ταίρι σας έρχεται με ολοκληρωμένη σκέψη και με δελεαστικές προτάσεις. Τα λόγια που θα ακούσετε θα σας πείσουν να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία και σε περίπτωση που αμφιβάλετε για την τήρηση των υποσχέσεων που θα λάβετε, σας φανερώνω πως ό, τι ακούσετε, θα γίνουν όλα πράξη.

Νέα γνωριμία. Δώστε θετική απάντηση σε προτάσεις φίλων γιατί εν αγνοία σας θα υπάρξει γεγονός που θα ανοίξει την ερωτική σας τύχη. Η τυχαία παρουσία ενός προσώπου όχι μόνο δεν θα σας αφήσει αδιάφορους αλλά δεν αποκλείεται να σημειωθεί έρωτας κεραυνοβόλος. Μην καμουφλάρετε και μην αγνοήσετε τα αισθήματα που θα φανερωθούν, πρόκειται να υπάρξει έρωτας μοιραίος!

Σχέση – γάμος. Κοινή χαρά θα βιώσετε εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι, καταφθάνει ευχάριστο γεγονός που το αναμένατε εδώ και πολύ καιρό. Θα υπάρξει μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητά σας, αλλάζοντας δεδομένα πως σας είχαν κουράσει ψυχολογικά. Έρχεται συναισθηματική ανανέωση, ακόμα πιο δυνατή ερωτική ένωση, και περνάτε σε καινούργια μελλοντικά σχέδια.

Δείτε την κάρτα ταρώ για Ιχθύς και διαβάστε την ανάλυση:

Ζωτικότητα, ενέργεια και ψυχικό σθένος θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, γι’ αυτό και θα καταφέρετε να κινηθείτε με τρόπο αποτελεσματικό. Αν δράσετε συγκροτημένα και με ταχύτητα, τότε θα φτάσετε στους στόχους σας και θα προκύψουν πολύ ευχάριστες καταστάσεις. Θα ανοιχτεί προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης που θα βάλει σε τάξη όλη σας τη ζωή. Επανασύνδεση. Με πολύ δυναμικό τρόπο παίρνετε την απόφαση να διεκδικήσετε την επανασύνδεση και όντως θα καταφέρετε να κατακτήσετε το παλιό σας ταίρι. Θα σας φανερωθούν αισθήματα δυνατά και καλά θα κάνετε να τα εκτιμήσετε με τρόπο ώριμο και συνειδητοποιημένο, γιατί αυτή η δεύτερη ευκαιρία που θα προκύψει θα σας αποκαλύψω πως θα είναι μάλλον η τελευταία. Νέα γνωριμία. Η παρουσία καινούργιου προσώπου στην ερωτική σας ζωή θα είναι θέμα καθαρά δικών σας πρωτοβουλιών. Τα γεγονότα θα σας φέρουν αντικριστά με ένα πρόσωπο και αν προχωρήσετε με θερμές προτάσεις, θα βρείτε την ανάλογη ανταπόκριση. Επειδή θα υπάρξει αμοιβαίος ενθουσιασμός από την πρώτη σας συνομιλία, φανείτε αποφασιστικοί και δεν θα χάσετε. Σχέση – γάμος. Ευχάριστες και πολύ συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις που θα έχει το ταίρι σας και αν δείξετε ανάλογο και θερμό ενδιαφέρον, τότε θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες στην καθημερινότητά σας, αυτή τη φορά πολύ πιο εποικοδομητικές. Θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να περάσετε σε έναν κάπως πιο διαφορετικό τρόπο ζωής.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο