Πιπερονάτη. Μια συνταγή που θα λατρέψετε, καθώς φημίζεται για την ευκολία αλλά και την γευστικότητά της.
Υλικά συνταγής
-30 πιπεριές κέρατα
-6 ντομάτες κομμένες σε κύβους ή 1 συσκευασία ντομάτες κονκασέ εμπορίου
-1 φλιτζ. φέτα ή λευκό τυρί
-1 φλιτζ. ελαιόλαδο
-½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
-αλάτι
πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
-Πλένουμε τις πιπεριές, τις σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί και τηγανίζουμε στα ¾ του φλιτζ. ελαιόλαδο.
-Τις τοποθετούμε σε σακούλα την οποία κλείνουμε, για να ιδρώσουν και να καθαριστούν πιο εύκολα οι μεμβράνες τους.
-Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 °C.
-Σε πυρέξ ή ταψάκι βάζουμε στρώσεις πιπεριές (αφού τις καθαρίσουμε από μεμβράνες,σπόρια και κοτσάνια). Μια στρώση ντομάτα κονκασέ, μπαχαρικά, μαϊντανό και μια στρώση φέτα. Επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά .
-Βάζουμε στο φούρνο και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 200 °C. Ψήνουμε για περίπου 20 με 30 λεπτά.
-Σερβίρουμε σαν ορεκτικό.
Πηγή: cooklos.gr