Γεύση

Η συνταγή της ημέρας: Πιπερονάτη

Η συνταγή της ημέρας είναι απλή, εύκολη και λίγο... πικάντικη.

Πιπερονάτη. Μια συνταγή που θα λατρέψετε, καθώς φημίζεται για την ευκολία αλλά και την γευστικότητά της.

Υλικά συνταγής

-30 πιπεριές κέρατα

-6 ντομάτες κομμένες σε κύβους ή 1 συσκευασία ντομάτες κονκασέ εμπορίου

-1 φλιτζ. φέτα ή λευκό τυρί

-1 φλιτζ. ελαιόλαδο

-½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

-αλάτι

πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

-Πλένουμε τις πιπεριές, τις σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί και τηγανίζουμε στα ¾ του φλιτζ. ελαιόλαδο.

-Τις τοποθετούμε σε σακούλα την οποία κλείνουμε, για να ιδρώσουν και να καθαριστούν πιο εύκολα οι μεμβράνες τους.

-Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 °C.

-Σε πυρέξ ή ταψάκι βάζουμε στρώσεις πιπεριές (αφού τις καθαρίσουμε από μεμβράνες,σπόρια και κοτσάνια). Μια στρώση ντομάτα κονκασέ, μπαχαρικά, μαϊντανό και μια στρώση φέτα. Επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά .

-Βάζουμε στο φούρνο και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 200 °C. Ψήνουμε για περίπου 20 με 30 λεπτά.

-Σερβίρουμε σαν ορεκτικό.

Πηγή: cooklos.gr

Περισσότερες προτάσεις για συνταγές στην ειδική κατηγορία του www.pagenews.gr