Ζώδια

Ζώδια και…σχέσεις – Τι είναι αυτό που θα τον αποτρέψει να πει το μεγάλο «ΌΧΙ»

Θα αρνηθεί τη σχέση για έναν σημαντικό λόγο!

Έχεις βρει επιτέλους εκείνον που θες να είστε μαζί αλλά σου κάνει τον καμπόσο και δε μπορεί με τίποτα να πει το «Ναι» που επιθυμείς να ακούσεις;

Όλα τα ζώδια έχουν ένα weak spot όταν πρόκειται για σχέσεις και αυτά είναι που τα κάνουν να πουν το μεγάλο «ΌΧΙ» και να μην μπουν τελικά στο τρυπάκι:

Κριός: Ο Κριός θέλει να ξέρει ποια είναι τα αισθήματα που τρέφεις για αυτόν. Αν δεν τα ξέρει τότε είναι πιθανό να προχωρήσει παρακάτω.

Ταύρος: Θα πει «ΌΧΙ» στο άτομο που δεν έχει υπομονή μαζί του και βιάζεται να τον κάνει να ανοιχτεί.

Δίδυμος: Επιλέγει να αρνηθεί όταν βλέπει πως το άτομο που έχει απέναντι του δεν είναι ικανό να του κρατήσει το ενδιαφέρον για αρκετό χρονικό διάστημα.

Καρκίνος: Λέει εύκολα όχι όταν βλέπει πως ένας άνθρωπος δεν πληρεί όλα τα στανταρ που έχει θέσει στο μυαλό του. Και πολλές φορές δε σου λέει ποια είναι.

Λέων: Χρειάζεται κάποιον που να συμβαδίζει μαζί του και να μη φανερώνει αδυναμίες. Αν είσαι τέτοιο άτομο τότε σίγουρα δε θα σου πει οχι!

Παρθένος: Χρειάζεται να δει πως ο άλλος θα του δώσει θαλπωρή. Αλλιώς αντίο!

Ζυγός: Φοβάται πως δεν είσαι το «Τέλειο». Οπότε θα προσπαθήσει να το βρει κάπου αλλού.

Σκορπιός: Θέλει ένα άτομο που θα σέβεται τον προσωπικό του χώρο αλλά και τις στιγμές που θα είναι μαζί. Αν δεν έχει αυτό τότε λέει εύκολα όχι σε μια πιθανή σχέση.

Τοξότης: Θέλει την ελευθερία του και δε μπορεί να φανταστεί πως κάποιος θα τον καταπιέσει. Αν νιώσει έτσι, φεύγει αμέσως.

Αιγόκερως: Η ανεξαρτησία του είναι σημαντική και αν δει πως την καταπατούν, δεν έχει λόγο να μείνει.

Υδροχόος: Αν νιώσει πως δεν μπορεί να σου δείξει την αδύναμη πλευρά του, τότε σίγουρα θα σου πει όχι.

Ιχθύς: Ο γενικότερος φόβοις των σχέσεων είναι ο λόγος που μπορεί να αρνηθεί να είναι μαζί σου.

Πηγή: neolaia.gr