Αθλητισμός

Σοκ για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, έρχονται άσχημα μαντάτα – Θα “σκάσουν” προσφυγές;

Τι κάνει ο Παϊρότζ; Θα αφήσει την προσπάθεια να πάει χαμένη; Διαβάστε το παρασκήνιο για την απόφαση Αλαφούζου.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας, κάτι που σημαίνει πως θα αλλάξουν πολλά πράγματα και στα οικονομικά του. Ο Παϊρότζ τρέχει όλες τις υποθέσεις που πρέπει, όπως το θέμα του προπονητή και φυσικά όλα όσα έχουν να κάνουν με τα διαδικαστικά για τη μεταβίβαση των μετοχών. Όλα δείχνουν να μπαίνουν στην τελική τους ευθεία. Όμως τα προβλήματα παραμένουν.

Ο Παναθηναϊκός θέλει ζεστό χρήμα και το θέλει άμεσα. Δεν έχει χρόνο. Και ο Παϊρότζ αναμένεται να βάλει χρήματα αφού πάρει την ΠΑΕ. Ωστόσο, οι παίκτες έχουν ενημερωθεί από τον Νίκο Νταμπίζα πως μέχρι 10 Ιουνίου θα έχουν πληρωθεί κανονικά.

Πέντε μέρες πριν τη λήξη της συγκεκριμένης ημερομηνίας, τίποτα δεν δείχνει πως τα χρήματα θα μπουν στην ώρα τους. Ο Αλαφούζος είναι αυτός που πρέπει να πληρώσει, αλλά οι πληροφορίες λένε πως θα ζητηθεί υπομονή από τους ποδοσφαιριστές για κάποιες μέρες.

Το θέμα είναι πόσο υπομονή μπορούν να κάνουν. Θυμίζουμε ότι αν δεν πάρουν χρήματα θα έχουν το δικαίωμα της προσφυγής. Και άντε… να τους βρεις, αφού είναι όλοι σε διακοπές αυτό το διάστημα. Άρα δεν θα υπάρχει ομαδική συνομιλία προκειμένου να καθορίσουν όλοι μαζί τη στάση τους. Επίσης, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι ο Δώνης έχει ζητήσει να μη φύγει κανείς. Και να μην έχει και κανείς το δικαίωμα προσφυγής. Πως θα αντιδράσει αν ο Αλαφούζος δεν πληρώσει τους παίκτες;

Μένει να δούμε αν όντως η διοίκηση και ο Νταμπίζας ζητήσουν νέα… υπομονή από τους παίκτες ή αν ο Αλαφούζος θα αποφασίσει να πληρώσει για να διώξει κάθε αμφιβολία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πουλάει πάγο στην Αλάσκα: Αυτός είναι ο δαιμόνιος διαπραγματευτής δίπλα στον Παϊρότζ