Ζώδια

Ερωτοσκόπιο Τετάρτης για όλα τα ζώδια

Ερωτοσκόπιο 23/05 Τετάρτη Ωροσκόπιο.

Ζώδια κριός

Εσείς και το ταίρι σας έχετε πολλά κοινά, μεταξύ αυτών και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Αφού τα όνειρά σας ταιριάζουν τόσο, γιατί να μην σκεφτείτε την πιθανότητα να συνεργαστείτε; Είναι πάντα θετικό να συμπράττεις με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι.

Ζώδια ταύρος

Προσέξτε τον τρόπο που θα μιλήσετε στο ταίρι σας στη διάρκεια μιας συζήτησης. Αν είστε υπερβολικά σκληροί, ενδέχεται να πάρετε κόκκινη κάρτα από τη συνείδησή σας… Όσο κι αν δεν έχετε τα θέματα καρδιάς σε προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, οφείλετε να κάνετε μια προσπάθεια.

Ζώδια δίδυμοι

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος παιδί, για να έχει τη διάθεση να παίξει με την παρέα του! Μαζέψτε τους φίλους και ασχοληθείτε με όσα σας διασκεδάζουν, χωρίς τις δεσμεύσεις των ενηλίκων. Να ξέρετε ότι αυτή η ανάπαυλα θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας, αφού θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια.

Ζώδια καρκίνος

Μήπως είπατε κάτι – με κάθε καλή πρόθεση – που το ταίρι σας το εξέλαβε με εντελώς διαφορετική έννοια; Οι παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες είναι μέσα στη ζωή, γι’ αυτό επιστρατεύστε την τρυφερότητά σας για να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα!

Ζώδια λέων

Οι ορμόνες σας χτυπούν κόκκινο και η ανάγκη σας για φλερτ είναι ανεξέλεγκτη! Δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην παρόρμηση να βγάλετε όλη τη γοητεία σας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, αρκεί να μην φέρετε σε δύσκολη θέση το ταίρι σας…

Ζώδια παρθένος

Όσο πιο νεφελώδης είναι μια κατάσταση, τόσο πιο πολύ σας αρέσει. Έτσι ικανοποιείτε τη διάθεσή σας να διερευνάτε σε βάθος κάθε πιθανότητα, πριν περάσετε στην εφαρμογή των τακτικών σας. Μην βιάζεστε να κάνετε επιλογές, η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα!

Ζώδια ζυγός

Είναι σύνηθες φαινόμενο να προκαλούνται εντάσεις μέσα στα ζευγάρια εξαιτίας των χρημάτων. Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, φροντίστε να καταλήξετε από νωρίς σε συνεννόηση με το ταίρι σας για τη διαχείριση του κοινού σας ταμείου. Να ελέγχετε την πορεία του σε τακτά διαστήματα, για να το αναπροσαρμόζετε στις ανάγκες σας.

Ζώδια σκορπιός

Το έτερό σας ήμισυ έχει αποδείξει ότι μπορεί να συμβάλλει στη λήψη αποφάσεων που σας αφορούν. Αξιοποιήστε το κριτικό του πνεύμα, ζητώντας τις απόψεις του για ένα θέμα που σας απασχολεί τελευταία. Ακόμα κι αν δεν συμφωνήσετε με όλα όσα ακούσετε, σίγουρα θα καταλήξετε σε απαντήσεις.

Ζώδια τοξότης

Το ταλέντο σας στους επιδέξιους χειρισμούς, θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο σήμερα. Επιστρατεύστε το για να προχωρήσετε στην επίλυση μιας διαφωνίας που έχει προκύψει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας!

Ζώδια αιγόκερως

Λίγος αυθορμητισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ειδικά αν αφορά την έκφραση συναισθημάτων. Δείξτε την τρυφερότητά σας στο ταίρι σας με διαφορετικό τρόπο… Η πρωτοτυπία θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας και θα συνειδητοποιήσετε γιατί πρέπει να λειτουργείτε έτσι πιο συχνά!

Ζώδια υδροχόος

Σας αρέσει να περνάτε χρόνο με το ταίρι σας, αναπολώντας στιγμές και εμπειρίες από το κοινό σας παρελθόν. Αυτά τα νοσταλγικά ταξίδια κάνουν πολύ καλό στην πορεία της σχέσης σας, γιατί σας βοηθούν να εκτιμήσετε τη διαδρομή που έχετε διανύσει!

Ζώδια ιχθύες

Αν ένα άτομο του στενού σας κύκλου εκφράζει αμφιβολίες για τη σχέση σας, ενημερώστε το ότι δεν είναι υποχρεωμένο να κατανοήσει τις επιλογές σας! Το σημαντικό είναι να είστε ευτυχισμένοι εσείς και το ταίρι σας, όχι οι υπόλοιποι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο