Πολιτική

O Ρουβίκωνας απειλεί ανοιχτά τον Μητσοτάκη – “Θα τα πούμε σύντομα από κοντά”

Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μέσω ανάρτησης στο Facebook απειλεί ευθέως τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για πρώτη φορά ο Ρουβίκωνας φτάνει στο σημείο να απειλήσει ανοιχτά πολιτικό πρόσωπο και συγκεκριμένα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα το ηγετικό στέλεχος του Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη, θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, γνωστό στις αστυνομικές αρχές έγραφε συγκεκριμένα στο post του:

«Ο Μητσοτάκης έβγαλε τηλεοπτικό διάγγελμα για μας. Το ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της Νέας Δημοκρατίας στα καλύτερά του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη, θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».

Ο κ. Μητσοτάκης είχε αναφερθεί με δήλωσή του στην εισβολή που πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας στο Συμβούλιο της Επικρατείας προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου. Είχε υποστηρίξει ο κ. Μητσοτάκης πως κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη απ’ όπου κι αν προέρχεται και εν τέλει υπονομεύει τη Δημοκρατία μας.

Παράλληλα, είχε επισημάνει πως η εισβολή του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ αποτελεί μία πρωτοφανή απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης, που συνέβη χθες με την έφοδο στο ΣτΕ.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ