Ζώδια

Αφροδίτη Εξάγωνο με Ουρανό 19/5 : Έρωτας Κεραυνοβόλος

Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 19 Μαΐου φέρνει ξαφνική χαρή και κεραυνοβόλους έρωτες! Δες πως σε επηρεάζει!

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, και μας ετοιμάζει ερωτικές αλλά και οικονομικές εκπλήξεις! 

Ουρανοκατέβατες ερωτικές γνωριμίες, ξαφνικά ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, τυχαίες χαρμόσυνες συναντήσεις, θετικές αλλαγές, εξομολογήσεις, είναι μέσα στο πρόγραμμα και μας αλλάζουν την ζωή! 

Αλλά όχι, η εύνοια δεν είναι μόνο ερωτική! Στα ξαφνικά έρχεται και… χρήμα! 

Οικονομικές λύσεις και κέρδη από το πουθενά, έρχονται για να ομορφύνουν την καθημερινότητα μας! 

Αρπάζουμε ευκαιρίες και γεμίζουμε το πορτοφόλι μας! 

Οι πιο τυχεροί είναι εκείνοι που ανήκουν σε ζώδιο ή ωροσκόπο του Νερού ή της Γης, του 1ου δεκαημέρου, που θα χορτάσουν εκπλήξεις.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣΙδιαίτερα θετικές θα είναι οι συγκυρίες στο οικογενειακό περιβάλλον! Κάποια αγάπη από το παρελθόν επιστρέφει χωρίς καν να το περιμένεις!

ΤΑΥΡΟΣΧαρούμενες εκπλήξεις έρχονται μέσα απόμηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις, ειδήσεις, νέα, επαφές και γνωριμίες

ΔΙΔΥΜΟΣΤα γεγονότα αλλάζουν την ζωή σου στον ερωτικό αλλά και οικονομικό τομέα και έτσι θα αυξήσει ξανά την αυτοπεποίθηση σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣΌλη σου η ζωή σε συναρπάζει! Θετικές εξελίξεις μπορείς να περιμένεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μέρες γεμάτες εκπλήξεις!

ΛΕΩΝΕυνοείσαι ιδιαίτερα μέσα από παρασκηνιακές ενέργειες και σχέσεις! Επιτέλους ξεπερνάς φοβίες, άγχη και ανασφάλειες και προχωράς μπροστά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ παρέα σου και οι φίλοι σου σε ξαφνιάζουν ανέλπιστα και σου χαρίζουν χαμόγελα! Έρχεται ξαφνική πραγματοποίηση ενός μεγάλου ονείρου!

ΖΥΓΟΣΞαφνική χαρά και βελτίωση θα έχεις στην δουλειά και στην οικογένεια! Φροντίζεις άψογα την καταξίωση σου και την κοινωνική σου εικόνα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣΕτοιμάσου γιανέες γνωριμίες, ταξίδια, συγκυρίες της τύχης, μετακινήσεις και επαφές!

ΤΟΞΟΤΗΣΈκπληξη θα είναι οι άπειρες ερωτικές επαφές τώρα, οι οικονομικές συναλλαγές και η πραγματοποίηση μίας βαθιάς επιθυμίας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΓεμάτη θετικές απρόσμενες εξελίξεις θα είναι η συντροφική ζωή, είτε με κάποια νέα γνωριμία, είτε με κάποια νέα σχέση ή είτε με κάποια απρόσμενη κίνηση του συντρόφου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣΈρχονται χαρούμενες απρόσμενες συγκυρίες στην δουλειά, την καθημερινότητα! Ευκαιρία για μία αλλαγή της εμφάνισης σου! 

ΙΧΘΥΣΜία τεράστια έκπληξη θα είναι η ερωτική σου ζωή! Κατακτήσεις, εξομολογήσεις, ερωτικές εξομολογήσεις, χαρές και διασκέδαση!

Πηγή: oroskopos.gr