Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας για όλα τα ζώδια

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/05.

Ζώδια ΚριόςΑυτή την εβδομάδα, θα θέλετε να ξεκινήσετε δυναμικά! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να προχωρήσετε μπροστά με αυτές τις νέες ιδέες που επεξεργάζεστε τόσο καιρό. Η δύναμή σας μπορεί κατά λάθος να εξοστρακίσει μερικούς, αλλά η δράση σας θα εμπνεύσει. Συνεχίστε με αυτή την ορμή καθώς προχωρά η εβδομάδα και μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τους γύρω σας για να πάρετε αυτό που θέλετε –είναι εκεί για να σας βοηθήσουν.

Προσέξτε να μην ξεχνάτε φίλους και οικογένεια, που μπορεί να νιώθουν στην απέξω. Θα αναγκαστείτε να επιβραδύνετε προς το τέλος της εβδομάδας, όταν ένα πραγματικό πρόβλημα βγει στην επιφάνεια. Αντισταθείτε στην επιθυμία σας να σβήσετε τη φωτιά. Μην κάνετε τίποτα –αφήστε το να καεί μόνο του.

Ζώδια ΤαύροςΚάντε την προσοχή οδηγό σας αυτή την εβδομάδα, καθώς τα ρίσκα και οι ανταμοιβές μπορεί να μην ξεχωρίζονται εύκολα. Έχετε κατά νου ότι όλα αυτά που λάμπουν δεν είναι χρυσός και ότι οι ξερόλες συνήθως δεν ξέρουν τίποτα. Στα μέσα της εβδομάδας, αυτός ο ενοχλητικός προϊστάμενος,, που του αρέσει τόσο πολύ η εξουσία του, πρόκειται να σας ωθήσει στα άκρα. Προσπαθεί σκόπιμα να σας προκαλέσει, γι’ αυτό μην το αφήσετε να σας επηρεάσει. Έχετε μερικούς φίλους στην ίδια θέση, και θα ήταν καλό να προσπαθήσετε να ξεσκάσετε λίγο όλοι μαζί. Γιατί να μην κλείσετε την εβδομάδα σας με ένα ωραίο, μεγάλο τραπέζι στο σπίτι; Μαζί, εσείς και οι φίλοι σας, μπορείτε να χαλαρώσετε και να μοιραστείτε αστείες στιγμές.

Ζώδια ΔίδυμοιΘα περιορίζετε πολύ τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα, θα δαγκώσετε τα χείλη σας, ενώ οι άλλοι κάνουν κάποιες επιλογές με τις οποίες δεν συμφωνείτε. Δώστε στους φίλους σας την ελευθερία να μάθουν από τα δικά τους λάθη. Με αυτόν τον τρόπο θα αποστασιοποιηθείτε από κάποιους, αλλά θα έρθετε πιο κοντά σε άλλους. Πράγματα που προκαλούν σύγχυση συμβαίνουν στη δουλειά σας την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Είναι καλύτερο να παρακολουθήσετε από το περιθώριο. Μην εμπλακείτε –διατρέχετε τον κίνδυνο να αλλάξετε γνώμη με βάση εσφαλμένες πληροφορίες. Το Σαββατοκύριακο θα είναι η ιδανική στιγμή για να ικανοποιήσετε τις δημιουργικές σας τάσεις με μια συναυλία ή με μια επίσκεψη σε μουσείο.

Ζώδια ΚαρκίνοςΜπορείτε ελεύθερα να είστε λίγο εγωκεντρικοί καθώς αρχίζει αυτή η εβδομάδα –χρειάζεστε μια μεγάλη δόση φροντίδας και στοργής. Ορισμένα προβλήματα στην κοινωνική σας ζωή σας έχουν κάνει να σκέφτεστε διπλά τα πράγματα. Αποκαταστήστε τη θετική ενέργειά σας φροντίζοντας καλά τον εαυτό σας. Μην αγχωθείτε αν νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι καθώς προχωρά η εβδομάδα. Δεν πειράζει να πείτε «όχι» σε μερικές προσκλήσεις. Δώστε στον εαυτό σας το χώρο που χρειάζεται. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η καλή σας ενέργεια θα επανέλθει και θα είστε έτοιμοι να επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας. Ψάξτε ευκαιρίες για να βοηθήσετε τους άλλους –θα βοηθήσετε και τον εαυτό σας την ίδια στιγμή.

Ζωδια ΛέωνΡομαντικές αναμνήσεις θα κολλήσουν στο μυαλό σας όλη την εβδομάδα και θα σας δώσουν μια ενεργειακή ώθηση όταν τα πράγματα γίνουν βαρετά και ενθάρρυνση όταν ο φόρτος εργασίας σας συσσωρεύεται. Περιμένετε κάποια ταξίδια στις αρχές της εβδομάδας –τίποτα σημαντικό, αλλά θα ζωντανέψει ξανά την ανάγκη σας για περιπλάνηση. Θα ξέρετε ακριβώς πού θέλετε να πάτε μετά! Άνθρωποι με μικρά μυαλά θα σας ενοχλούν. Βέβαια, δεν θα έχετε πρόβλημα να αφήσετε μια καλή εντύπωση ακόμα και σ’ αυτούς. Καθώς τελειώνει η εβδομάδα, βεβαιωθείτε ότι η υπερηφάνειά σας δεν εμποδίζει τις σχέσεις σας. Είναι καλύτερο να ακούτε, να παραμένετε ήρεμοι και να μην ξεφεύγετε.

Ζώδια ΠαρθένοςΘα μπορούσατε να πάτε πολύ πιο γρήγορα αν άλλοι έβγαιναν από τον δρόμο σας! Το πραγματικό ερώτημα είναι: πρέπει να πάτε πιο γρήγορα; Δοκιμάστε να κάνετε τα πράγματα με πιο αργό ρυθμό αυτή την εβδομάδα. Δείτε πώς αισθάνεστε. Μια οικογενειακή υποχρέωση θα προκαλέσει κάποιες συγκρούσεις. Πάρτε το ρίσκο και υποφέρετε τις συνέπειες (δεν θα είναι τόσο κακές). Εάν δεν είστε σε σχέση αυτή τη στιγμή, κάποιος που συναντάτε μέσω της δουλειάς σας θα σας δώσει μια ευκαιρία για ρομαντισμό. Να είστε γενναιόδωροι στην εκτίμησή σας για τους άλλους. Ακριβώς όπως κι εσείς, κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.

Ζώδια ΖυγόςΑναζητήστε νέες εμπειρίες και καινοτόμες ιδέες καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Το μυαλό σας είναι πεινασμένο, γι’ αυτό τροφοδοτήστε το με οτιδήποτε ξυπνά την περιέργεια. Ακόμα κι αν κάποιες κακές αναμνήσεις από το παρελθόν σας μπουν στο παιχνίδι στα μέσα της εβδομάδας, μπορείτε να τις δείτε με νέο τρόπο και να μάθετε από αυτές. Μέχρι την Παρασκευή, ένα φρέσκο, ρομαντικό αεράκι θα σας βγάλει από την κακή σας διάθεση.

Οι πνευματικές συνδέσεις θα εμπνεύσουν τη δημιουργικότητά σας –αλλά αντισταθείτε στον πειρασμό να ακυρώσετε τα σχέδιά σας για να ξεκινήσετε ένα έργο. Το Σαββατοκύριακο, ασχοληθείτε με κάτι που βοηθάει τον κόσμο να γίνει ένα πιο όμορφο μέρος.

Ζώδια ΣκορπιόςΈχετε καλά ένστικτα και είναι σημαντικό να το θυμάστε αυτό αυτή την εβδομάδα. Οι άλλοι θα σας παροτρύνουν να ακολουθήσετε τη ροή, αλλά εσείς ξέρετε τι είναι καλύτερο, γι’ αυτό ακούστε την καρδιά σας. Η φιλοδοξία μειώνει τον αυτοέλεγχό σας, καθώς προχωρά η εβδομάδα. Συνεργάζεστε πολύ με κάποιον που έχει επιρροή στο γραφείο και είναι καλός στο να δίνει κενές υποσχέσεις, γι’ αυτό προχωρήστε με προσοχή. Υπάρχει κάποια αρνητική ενέργεια γύρω από το σπίτι σας στο τέλος της εβδομάδας. Ένα μικρό έργο βελτίωσης ή ανακαίνισης θα μπορούσε να είναι το τέλειο αντίδοτο.

Ζώδια ΤοξότηςΜπορεί να συγκινηθείτε όταν ένας φίλος που θαυμάζετε κάνει μια ιδιαίτερη προσπάθεια για να σας δείξει πόσο θα σας θαυμάζει! Πρόκειται γι’ αυτό το είδος της εβδομάδας –με πολλά ζεστά, στοργικά συναισθήματα. Αν το νιώθετε, πείτε το –αυτό πρέπει είναι το μάντρα σας. Τα λεφτά ή η έλλειψή τους είναι στο μυαλό σας, καθώς έρχονται μερικοί μεγάλοι λογαριασμοί. Μια μικρή προσαρμογή, όπως το να φτιάχνετε το γεύμα σας, θα μπορούσε να κάνει μεγάλη διαφορά. Μέχρι να έρθει το Σαββατοκύριακο, μπορεί να αισθάνεστε λίγο εξαντλημένοι συναισθηματικά, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας εμποδίσει από το να βγείτε έξω και να περάσετε καλά. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να σας συναντήσουν.

Ζώδια ΑιγόκερωςΗ τελειομανία σας θα είναι πολύτιμη αυτή την εβδομάδα –έχετε κάποιες προκλήσεις και θα πρέπει να παραμείνετε πιστοί στο σχέδιό σας για να καταφέρετε τα πάντα. Η πειθαρχία είναι το κλειδί. Ευτυχώς, θα μπορείτε να χαλαρώσετε μέχρι την Πέμπτη και όλοι θα επαινέσουν τα επιτεύγματά σας. Θα νιώσετε ανακουφισμένοι με την καλή σας δουλειά. Τα θετικά τους σχόλια θα σας δώσουν μια ωραία ενεργειακή ώθηση, η οποία θα είναι χρήσιμη για τις νέες περιπέτειες που θα προκύψουν στο τέλος της εβδομάδας. Πολλή δημιουργικότητα μπαίνει στο παιχνίδι: τραγούδι, χορός ή ζωγραφική.

Ζώδια ΥδροχόοςΜπαίνετε σε μια εβδομάδα γεμάτη ευκαιρίες –μπορείτε να κάνετε εκπληκτικά πράγματα, γι’ αυτό κυνηγήστε τες! Εάν περάσετε λίγο χρόνο σε ομαδικές δραστηριότητες ή σε συναντήσεις, οι δεξιότητές σας στην επικοινωνία θα είναι δυνατές, θα είστε αυτοί που θα συνδέουν τις κουκίδες και θα φτιάχνουν τη μεγάλη εικόνα για να την δουν όλοι. Στα μέσα της εβδομάδας, θα λάβετε μια ωραία ώθηση ενέργειας, που θα σας οδηγήσει στη διερεύνηση νέων πραγμάτων και στο να σκεφτείτε σοβαρά να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα καλό σχέδιο για αυτή την αλλαγή, αλλιώς θα καταλήξετε να γυρνάτε γύρω γύρω. Προσέξτε τα έξοδά σας καθώς η εβδομάδα έρχεται στο τέλος της –ένα τραπεζικό σφάλμα μπορεί να σας δώσει μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας.

Ζώδια ΙχθύεςΚάποια διαμάχη θα ξεκινήσει την εβδομάδα. Υποστηρίξτε αυτό που πιστεύετε, ακόμα κι αν αυτοί που έχουν τη δύναμη διαφωνούν. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας. Απλώς να είστε διπλωματικοί και διακριτικοί –θα πρέπει να διαμορφώσετε προσεκτικά τα λόγια σας. Μερικές από τις δεξιότητές σας που χρησιμοποιείτε σπάνια θα σας βοηθήσουν στα μέσα της εβδομάδας, όταν θα λάβετε μια απροσδόκητη κραυγή για βοήθεια από έναν φίλο. Η ευγνωμοσύνη τους θα σας δώσει ένα ωραίο, ζεστό συναίσθημα. Γιατί να μην πεταχτείτε μέχρι την αγορά αυτό το Σαββατοκύριακο και να αγοράσετε για τον εαυτό σας κάτι όμορφο και περιττό; Το αξίζετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο