Ζώδια

Ερωτική σελήνη 17-18/05 – Μια φορά στο τόσο, να περνάς από εδώ

Η σελήνη περνάει στον Καρκίνο από 17 Μαΐου.

Κριός: Αισθάνεστε ότι άλλα λέτε …και άλλα τελικά καταλαβαίνει ο άνθρωπος σας. Μια χαρά τα καταλαβαίνει όλα, απλά δεν θέλει να ακολουθήσει τις προτάσεις σας.

You and Me – ΤΑΙΡΙΑΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ

Ταύρος: Με τον Ουρανό ήδη να σας κάνει πολλές και ξεχωριστές εκπλήξεις, εσείς έχετε καταφέρει να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα.

You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Δίδυμοι: Υπάρχουν πολλά φρέσκα πρόσωπα, που σας δίνουν την εντύπωση, ότι σας κοιτούν με ένα ερωτικό – κρυφό μάτι.

You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Καρκίνος: Κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων, και μην χαθείτε μέσα σε ανούσια κουτσομπολιά και κριτικές για κάποιον πρώην σας, που σας ψάχνει.

You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Λέων: Είναι μια θαυμάσια εποχή, που μπορείτε να διώξετε από την μεταξύ σας σχέση, όλα και όλους αυτούς που μόνο σας ανταγωνίζονται, σε κάθε επίπεδο.

You and Me – ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ

Παρθένος: Δεν είστε εσείς για διπλές καταστάσεις και ερωτικά ρίσκα. Πείτε από τώρα στον άνθρωπο που …σας ενδιαφέρει τι θέλετε από μια σχέση.

You and Me – ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ

Ζυγός: Κάποιο ταξίδι, θα κάνετε για μια προσωπική σας υπόθεση, που όμως στην κατάληξη του, ίσως και να σας φανερώσει και μια ερωτική ιστορία.

You and Me – ΤΑΞΙΔΙΑ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Σκορπιός: Έχετε γεμίσει από δικαιολογίες και αναβολές, από την μεριά του ταιριού σας. Το έχει ήδη καταλάβει, ότι δεν πρόκειται να δεχτείτε και νέες.

You and Me – ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Τοξότης: Ο άνθρωπο σας, έχει κάποια μικρά ζητήματα οικονομικά / νομικά με την πρώην ερωτική του ζωή, που όμως μέσα στον μήνα αυτόν, θα τα λύσει.

You and Me – ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ

Αιγόκερως: Οι δράσεις και τα υπονοούμενα που έρχονται από κάποιο άτομο, που σας ενδιαφέρει πολύ ερωτικά, δηλώνουν το ενδιαφέρον του για εσάς.

You and Me – ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Υδροχόος: Με την κυβερνήτη σας, να έχει περάσει στον Ταύρο, δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να μην διορθωθούν οι δύσκολες καταστάσεις στο μεταξύ των ζευγαριών.

You and Me – ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Ιχθείς: Κρατήστε το μυστήριο του χαρακτήρα σας, και μην αφήσετε μια καινούργια προσωπικότητα να περάσει άμεσα…στην καθημερινότητα σας.

You and Me – ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Πηγή: astro-live.gr