Ζώδια

Αστρολογία, 13/05 Ερμής Στον Ταύρο – Η αγάπη στα ζευγάρια θα εδραιωθεί

Η αγάπη στα ζευγάρια θα εδραιωθεί!

Αστρολογία Με τον Ερμή να έρχεται στον θηλυκό Ταύρο στις 13/05 έως και τις 30/05, το μόνο βέβαιο είναι ότι όλες οι αισθηματικές επικοινωνίες, θα πολλαπλασιαστούν.

Ακόμη και τα ζευγάρια που περνάνε κάποιες δυσκολίες, θα βρουν την ισορροπία τους.

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Φεύγοντας η Αφροδίτη από πάνω σας, σίγουρα σας αφήνει και λίγο στην ησυχία σας για να κάνετε, ένα μεγάλο και ουσιαστικό ξεκαθάρισμα σε όλες αυτές τις προσωπικότητες που σας πολιορκούν.

Εύνοια με: Ταύρους και Ιχθείς

Ταύρος: Προσπαθήστε να μην πείτε πολλά. Σίγουρα με τον Ερμή μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, μια υπερβολή και παρορμητισμός θα υπάρξει, που ίσως και να φέρει κάποιες παρεξηγήσεις.Εύνοια με: Καρκίνους και Λέοντες

Δίδυμοι: Ο κυβερνήτης σας, μέσα στον γήινο Ταύρο, θα φέρει πολύ αγάπη σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Αυτό σημαίνει και κάποιες ξαφνικές επανασυνδέσεις, χωρίς την διαμεσολάβηση κανενός.

Εύνοια με: Λέοντες και Τοξότες

Καρκίνος: Το ενδιαφέρον σας θα γίνει αντιληπτό, από το άτομο που θέλετε, και μέσα στο τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα αρχίσουν και οι προσωπικές σας επικοινωνίες και ερωτικές επαφές.

Εύνοια με: Καρκίνοι και Ζυγοί

Λέων: Είσαστε υπερβολικοί, μέσα στον δεσμό σας. Μάλλον είτε και ανασφαλείς. Με τα άστρα να σας ευνοούν σίγουρα θα έχετε τον άνθρωπο σας, πιο κοντά σας, να σας δηλώνει την αγάπη του.

Εύνοια με: Τοξότες και Αιγόκεροι

Παρθένος: Οι σκέψεις που κάνετε πρέπει να γίνουν λόγια και πράξεις, προκειμένου να πείσετε τον άνθρωπο που διεκδικείτε να φύγει από το παρελθόν σας, και να ακολουθήσει εσάς.

Εύνοια με: Ταύροι και Ιχθείς

Ζυγός: Το επόμενο δεκαήμερο, έχει για το ζώδιο σας, μεγάλες και καθοριστικές αλλαγές, που θα είναι πρώτα από τα οικονομικά σας και σε δεύτερο βαθμό από τον σύντροφο σας.

Εύνοια με: Λέοντες και Αιγόκεροι

Σκορπιός: Η απόφαση που έχετε πάρει για τον χωρισμό με τον άνθρωπο σας, σίγουρα δεν είναι αμετάκλητη. Οι μέρες θα δώσουν συναντήσεις, επικοινωνίες και πρακτικές λύσεις.

Εύνοια με: Κριούς και Σκορπιούς

Τοξότης: Υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό που ακόμη το ταίρι σας, δεν σας το έχει αποκαλύψει. Μετά τις 20/05, θα έρθει η ώρα για να μάθετε την πλήρη αλήθεια, που ίσως και να σας αρέσει.

Εύνοια με: Τοξότες και Ιχθείς

Αιγόκερως: Εσείς σίγουρα σας γήινο ζώδιο, ευνοήστε με την κίνηση του Ερμή μέσα στον Ταύρο. Παλιές αγάπες και ιδιαίτεροι σύντροφοι μέσα σε αυτόν τον μήνα θα σας αναζητήσουν.

Εύνοια με: Κριούς και Λέοντες

Υδροχόος: Δεν έχετε ακόμη ξεκαθαρίσει, μέσα στη καρδιά σας, ποιον θέλετε. Υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται σοβαρά για εσάς, αλλά καλύτερα να περιμένετε τις προτάσεις τους.

Εύνοια με: Καρκίνους και Παρθένους

Ιχθείς: Έχετε κάποια δρομολόγια να κάνετε και να γνωρίσετε νέο κόσμο, μέσα από την εργασία σας. Έρωτας θα προκύψει που θα πρέπει να τον αξιολογήσετε άμεσα και σωστά.

Εύνοια με: Ζυγούς και Σκορπιούς

Πηγή: astro-live.gr