Ερωτικές προβλέψεις Πέμπτης για όλα τα ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Πέμπτης για όλα τα ζώδια
Ερωτοσκόπιο 10/05 Πέμπτη ωροσκόπιο.

Ζώδια ΚριόςΤο να αρνείστε να συζητήσετε αυτό το θέμα, δεν θα το κάνει να εξαφανιστεί, όσο κι αν θέλετε. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Αν μιλήσετε για αυτό με τον σύντροφό σας, τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα. Πριν το καταλάβετε, όλα θα έχουν περάσει.

Ζώδια ΤαύροςΔεν νομίζετε ότι είναι καιρός να προχωρήσετε εσείς και ο σύντροφός σας σε ό,τι αφορά κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα; Αφομοιώστε ό,τι συνέβη και ξεπεράστε το. Σας περιμένουν πολλά ωραία πράγματα. Δεν έχετε περιέργεια να δείτε τι είναι;

Ζώδια ΔίδυμοιΚάντε μερικές αλλαγές στο πρόγραμμά σας, ώστε να έχετε λίγο περισσότερο χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Εξάλλου, πόσα ξενύχτια και πρόχειρο φαγητό μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος; Τώρα είναι η ώρα της απόλαυσης.

Ζώδια ΚαρκίνοςΜετά από κάποιες χαμένες ευκαιρίες, εσείς οι δύο αρχίζετε να βλέπετε φως. Και οι δύο είστε ζωηροί και πρόσχαροι. Είναι σαν να μην πατάνε τα πόδια σας στη γη. Αισθάνεστε σαν να ερωτεύεστε από την αρχή. Απολαύστε κάθε στιγμή.

Ζώδια ΛέωνΤο πρωί, όλα μεταξύ σας είναι χαλαρά και ήρεμα, αλλά αργότερα απαιτείται (ναι, ας το παραδεχτούμε) λίγη δουλίτσα. Μην ανησυχείτε! Η καλή θέληση που συγκεντρώσατε εσείς οι δύο νωρίτερα σήμερα θα διευκολύνει τα πράγματα.

Ζώδια ΠαρθένοςΝαι, θέλετε λίγη καθοδήγηση – γιατί να μην απευθυνθείτε στον/στην αγαπημένο/η σας; Εάν έχουν χαράξει μια διαδρομή ή έχουν καταγράψει μια πορεία διόλου ευκαταφρόνητη μέχρι στιγμή, θα πρέπει να σκεφτείτε μήπως χρησιμοποιήσετε την εμπειρία τους σαν πρότυπο για τη δική σας προσπάθεια να επιτύχετε επαγγελματικά.

Ζώδια ΖυγόςΑποζητάτε κυρίως αποτελέσματα και όχι αναγνώριση. Ωστόσο, καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι –γιατί η υπομονή και η προσπάθειά σας παρασκηνιακά ξαφνικά θα αναγνωριστούν από πολλούς και διάφορους. Δεν μπορείτε να πείτε ότι ο σύντροφός σας δεν σας προειδοποίησε γι ‘αυτό!

Ζώδια ΣκορπιόςΗ ζωή σας μέχρι τώρα ήταν σχεδόν τρομακτικά ήρεμη, και πιάνετε τον εαυτό σας να λαχταρά για λίγο δράμα. Μην ανησυχείτε –η κατάσταση θα ενταθεί, οπότε μην προκαλέσετε από μόνοι σας κάποια σύγκρουση στη σχέση σας μόνο και μόνο για να σταματήσετε να πλήττετε.

Ζώδια ΤοξότηςΗ κατάσταση ήταν λίγο επισφαλής, αλλά ένας αυτοσχεδιασμός της τελευταίας στιγμής – και η προσπάθεια του συντρόφου σας – έσωσαν την κατάσταση. Είστε μια υπέροχη ομάδα εσείς οι δύο και όχι μόνο στον ερωτικό τομέα.

Ζώδια ΑιγόκερωςΜάθετε κάτι που αρέσει πολύ στον σύντροφό σας. Οι κόποι σας θα ανταμειφθούν, όχι μόνο επειδή θα μάθετε κάτι καινούργιο για τον κόσμο γύρω σας αλλά και επειδή εσείς οι δύο θα έρθετε ακόμη πιο κοντά.

Ζώδια ΥδροχόοςΕξακολουθείτε να αισθάνεστε πίκρα για κάτι που συνέβη παλιά στη σχέση σας; Ήρθε η ώρα να το συγχωρήσετε, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το ξεχάσετε. Αυτό το γεγονός μπορεί να έγινε πριν πολύ καιρό, αλλά εξακολουθείτε να το αφήνετε να επηρεάζει την σχέση με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ζώδια ΙχθύεςΗ διπλωματία αποδίδει πραγματικά, ειδικά αν εσείς και ο / η σύντροφός σας κινείστε σε κοινωνικούς κύκλους που είναι πιο εξεζητημένοι από τις καθημερινές σας αλληλεπιδράσεις. Το να ζητάτε αντί να απαιτείτε φέρνει πιο έγκαιρα αποτελέσματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play