Ζώδια

Αναλυτικές προβλέψεις Πέμπτης για όλα τα ζώδια

Αστρολόγος Προβλέψεις 10/05 Πέμπτη.

Αστρολόγος Την Πέμπτη θα έχετε την τάση να σκέφτεστε παρά να ενεργείτε. Θα αισθάνεστε αβέβαιοι σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε ή τι να αποφασίσετε.

Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή σε σχέση με τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα εάν περιμένετε ένα έγγραφο ή μια πληροφορία σχετικά με την παραλαβή χρημάτων.

Θα αισθάνεστε περισσότερο νοσταλγικοί και απαισιόδοξοι, συναισθήματα που θα είναι προϊόν της φαντασία σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για προσωπικές και επαγγελματικές επαφές με ανθρώπους από διάφορα μέρη. Σήμερα θα βιώσετε ευχάριστες στιγμές με φίλους ή συγγενείς. Σήμερα θα έρθετε σε επαφή με ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας που ζει σε άλλη πόλη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα, θα λάβετε μια πρόταση που θα σας κάνεινα σκεφτείτε πιο υπεύθυνα πριν πάρετε κάποια απόφαση. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν στη ζωή σας σήμερα θα σχετίζονται με τα χρήματα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα βιώσουν απογοήτευση ή θλίψη για ένα κοντινό τους πρόσωπο. Η παράλογη στάση ενός από τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους σε ένα πρόβλημα ή μια κατάσταση θα προκαλέσει μια διαμάχη ή σύγκρουση στο σπίτι σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Τα γεγονότα και οι άνθρωποι θα αλλάξουν απροσδόκητα τις προσδοκίες σας. Οι άνδρες των τριών αυτών ζωδίων σήμερα θα είναι ασυνήθιστα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Οι γυναίκες θα αφιερώσουν χρόνο για μια ερωτική ή φιλική εμπειρία, για κάποιο φλερτ.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα, θα ασχοληθείτε με περισσότερες οικιακές εργασίες, θα επιλύσετε περισσότερα προβλήματα στο σπίτι σας, και θα αναζητήσετε διέξοδο από μια ευαίσθητη κατάσταση. Στην προσωπική σας ζωή, μπορεί να προκύψουν αντιφάσεις λόγω διαφορετικών χαρακτήρων με άλλους συγγενείς ή τον/την σύζυγό σας. Η μέρα υποδεικνύει μια έκπληξη που θα προέλθει από μια γυναίκα.

Πηγή: astro-live.gr