Ζώδια

Αστρολογία 08-11/05 Λύσεις για όλα

Αστρολογία 08 Μαΐου – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία ( στους Ταύρο / Σκορπιό).

Η αυτοπεποίθηση και οι φιλοδοξίες σας μπορεί να ενισχυθούν υπερβολικά, πιθανότατα σε σημείο που να σας προκαλέσουν πρόβλημα.

Θα είναι δύσκολο να διακρίνουμε πότε κάτι είναι υπερβολικά πολύ σε αντίθεση με το αρκετό, και θα είναι εύκολο να θέλουμε περισσότερα και περισσότερα… σε περίπτωση που τα χρειαστούμε.

Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ταξιδέψετε ή να κάνετε κάτι που θα επεκτείνει τους ορίζοντές σας (κυριολεκτικά ή μεταφορικά).

Ωστόσο, μπορεί να μην μπορούμε να νιώσουμε ικανοποίηση κάτω από αυτή την όψη, γι’ αυτό υπάρχει ο κίνδυνος να πιέσουμε υπερβολικά και να χάσουμε την σωστή προοπτική ή την κρίση μας.

Θα διαπιστώσετε ότι δύσκολα βρίσκεται ανοχή, συμπόνια και κατανόηση, είτε από εσάς είτε από τους άλλους προς εσάς (είτε και τα δύο). Βλέπετε τα πράγματα μέσα από πνευματικούς μεγεθυντικούς φακούς, οι οποίοι μπορεί να διαστρεβλώνουν την οπτική ή τις αντιδράσεις σας.

Απ’ την άλλη πλευρά, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο κατά πόσο ζείτε βάσει ακεραιότητας και με γνώμονα τις αξίες σας. Μπορεί να πάρετε σχόλια από τους άλλους, που βλέπουν τα πράγματα πιο καθαρά απ’ ότι εσείς. Ή μπορεί να νιώσετε ότι μια μικρή ενόχληση από κάποιον ή κάτι που συμβαίνει έξω από τον εαυτό σας ξαφνικά δημιουργεί μεγάλα προβλήματα.

Αυτό συμβαίνει πιθανώς γιατί βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά (αν και όχι απαραίτητα με περισσότερη ακρίβεια). Το δίδαγμα αυτής της όψης είναι ότι τα πάντα ενισχύονται παράλληλα –τα καλά και τα κακά– και ότι σε κάποιο σημείο, η διαφορά μεταξύ τους γίνεται ασήμαντη. Το κλειδί για να αποκτήσετε σοφία από αυτή την εμπειρία είναι να καταφέρετε με ισορροπημένη κατανόηση να δείτε τι κρύβεται μέσα σε αυτή την διευρυμένη οπτική.

Η αίσθηση του σκοπού σας θα είναι πολύ ισχυρή αυτή τη στιγμή, καθώς θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε ένα βαθύτερο επίπεδο ενέργειας και αποφασιστικότητας. Η προσωπικότητά σας πιθανώς θα είναι πιο ισχυρή τώρα, γεγονός καταπληκτικό αν πρέπει να κάνετε μια ισχυρή εντύπωση, αλλά ίσως όχι και τόσο σε καταστάσεις που απαιτούν λεπτότητα, διακριτικότητα ή διπλωματία.

Η ικανότητά σας να δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων είναι καλύτερη τώρα και είναι δυνατόν να ξεθάψετε μυστικά ή να βρεθείτε στον πυρήνα ασυνείδητων μοτίβων (δικών σας ή άλλων).

Αυτή είναι μια περίοδος που η παρουσία σας μπορεί να δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι ιδιαίτερα πληθωρική, γι’ αυτό θα πρέπει να θυμάστε ότι η μετριοπάθεια θα σας χρησιμεύσει υπό αυτή τη διέλευση. Μπορεί να είναι η στιγμή που θα βρείτε ξαφνικά τη δύναμη να σταθείτε στα πόδια σας και να αξιώσετε την προσωπική δύναμή σας σε μια κατάσταση που μέχρι πριν σας έμοιαζε δύσκολη ή αποθαρρυντική.

Απ’ την άλλη πλευρά, αν ακόμα πολεμάτε να μάθετε πώς πρέπει να κατέχετε τη δύναμή σας, χωρίς να χρησιμοποιείτε πυρηνικές βόμβες για να περάσετε το μήνυμά σας, μπορεί να νιώσετε κάπως καταβεβλημένοι ή τρομαγμένοι από αυτή τη διέλευση. Σε αυτή την περίπτωση, κάντε μικρά βήματα και μην προσπαθείτε να σπρώξετε τον ποταμό.

Πηγή: astro-live.gr