Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας για όλα τα ζώδια

Ζώδια Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 07-13/05.

Ζώδια ΚριόςΌσο θυμάστε να κρατάτε τους πάντες στο παιχνίδι, η εβδομάδα σας θα κυλήσει ομαλά. Η Δευτέρα και η Τρίτη μπορεί να φέρουν χάος στη δουλειά, αλλά θα είναι το διασκεδαστικό είδος του χάους. Οι μέρες θα περάσουν πολύ γρήγορα. Η οικογένειά σας έχει έντονη παρουσία την Τετάρτη και την Πέμπτη και για άλλη μια φορά, ανεξάρτητα από το τι έρχεται στο δρόμο σας, η επικοινωνία είναι καθοριστική.

Καθώς η εβδομάδα έρχεται στο τέλος της, περιμένετε να αισθανθείτε πιο ευτυχισμένοι από ό,τι έχετε αισθανθεί εδώ και πολύ καιρό. Η περιπέτεια σας περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο –όπως και μια δόση ρομαντισμού. Τυχεροί. Την Κυριακή, φτιάξτε φαγητό στο σπίτι. Δοκιμάστε κάτι πικάντικο.

Ζώδια ΤαύροςΥπάρχουν πολλά πράγματα που θα θέλατε να τα κάνετε νωρίς αυτή την εβδομάδα, αλλά η Δευτέρα και η Τρίτη δεν είναι οι καλύτερες μέρες για να πάρετε μεγάλες αποφάσεις. Μην υπογράψετε τίποτα. Και προσπαθήστε να αποφύγετε τα παρορμητικά ψώνια. Είναι καλύτερα να πάρετε ρίσκα στα μέσα της εβδομάδας, όταν η διαίσθησή σας θα είναι ισχυρότερη και η τύχη θα είναι στο πλευρό σας. (Εάν υπάρχει ένα φλερτ στη ζωή σας, η Τετάρτη θα είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε μια κίνηση.)

Την Παρασκευή, κάποιος πρόκειται να δοκιμάσει την ανοχή σας. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας, γι’ αυτό να είστε όσο το δυνατόν πιο γοητευτικοί και πιο διπλωματικοί γίνεται. Και αυτό το Σαββατοκύριακο, η υπομονή είναι το κλειδί.

Ζώδια ΔίδυμοιΠρόκειται να ανταλλάξετε χειραψίες με πολλούς στην αρχή αυτής της εβδομάδας, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να μην θυμάστε το όνομα κανενός. Αυτό είναι το μειονέκτημα του τόσο μεγάλου κοινωνικού ενθουσιασμού. (Εν τω μεταξύ, αν συναντήσετε ένα πιθανό ρομαντικό ενδιαφέρον, το όνομά τους και το πρόσωπό τους θα μείνουν χαραγμένα στο μυαλό σας.)

Το καταπληκτικό με τα πάρτι και το να περνάτε χρόνο σε σπίτια άλλων είναι ότι είναι σχετικά φθηνό και η εξοικονόμηση χρημάτων είναι σημαντική για εσάς αυτή την εβδομάδα. Από την Παρασκευή έως την Κυριακή θα περάσετε σπουδαίες μέρες. Οι άλλοι λατρεύουν να σας μιλούν. Βεβαιωθείτε ότι θα τους δείξετε πόσο πολύ σας αρέσει να μιλάτε κι εσείς μαζί τους.

Ζώδια ΚαρκίνοςΔεν πειράζει να ξεφύγετε από το καβούκι σας λίγο αυτή την εβδομάδα. Την Δευτέρα και την Τρίτη ειδικά, περιμένετε μια περιπετειώδη διάθεση. Εάν έχετε τη διάθεση για περίεργη κουζίνα, το οφείλετε στον εαυτό σας να δοκιμάσετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Η ενέργειά σας θα είναι σε καλά επίπεδα στα μέσα της εβδομάδας, και θα είστε στο επίκεντρο ολόκληρη την Πέμπτη.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, σκεφτείτε κάτι μεγάλο. Σκεφτείτε κάτι πολυτελές. Ίσως ήρθε η ώρα για έναν νέο καναπέ. Ή ένα νέο αυτοκίνητο; Αυτό μπορεί να είναι υπερβολικά μεγάλο. Εκτός, φυσικά, κι αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά.

Ζώδια ΛέωνΤι έχετε στο μυαλό σας; Και ποιοι από τους φίλους σας θα ήθελαν να το ακούσουν (και ίσως να σας δώσουν κάποια συμβουλή); Θα είστε σε στενή επαφή με τους φίλους σας όλη την εβδομάδα. Την Τρίτη, μια αυτοσχέδια συνάντηση ανταλλαγής ιδεών θα παράγει μια λαμπρή ιδέα. Μην αγνοείτε τις δυνατότητές της.

Την Πέμπτη, κάποιος θα σχολιάσει το πόσο ζεστοί και ευαίσθητοι είστε και το σχόλιο αυτό θα ενισχύσει όλα τα καλά συναισθήματά σας για τον κόσμο. Όσο περισσότερο αναγνωρίζεστε για το πόσο υπέροχοι είστε, τόσο πιο υπέροχοι αισθάνεστε. Η καρδιά σας θα είναι μεγάλη και γεμάτη αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ζώδια ΠαρθένοςΟ λόγος που οι άνθρωποι αναζητούν τις συμβουλές και την καθοδήγησή σας είναι ότι έχετε γρήγορο μυαλό και τίποτα δεν ξεφεύγει από τη δύναμη της λογικής σας. Δεν είναι ότι δεν είστε ζεστά άτομα. Είστε απλώς εκπληκτικά αντιληπτικοί. Και σοφοί. Αλλά, προσέξτε τις επικοινωνίες σας αυτή την εβδομάδα, είτε στη δουλειά (τη Δευτέρα και την Τρίτη) είτε με την οικογένειά σας (την Τετάρτη και την Πέμπτη). Εάν δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι διπλωματικό να πείτε, καλύτερα να μην πείτε τίποτα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, πιθανότατα πρόκειται να γεμίσετε με ένα σωρό σχέδια. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να ακυρώσετε κάνα δυο από αυτά και να δώσετε στον εαυτό σας λίγο χώρο να πάρει μια ανάσα.

Ζώδια ΖυγόςΑυτό το άτομο με το οποίο περνάτε χρόνο μαζί βγάζει από μέσα σας μια νέα πλευρά σας. Μια συζήτηση τη Δευτέρα ή την Τρίτη –ίσως να μην είναι καν μια μεγάλη συζήτηση– πρόκειται να αλλάξει ριζικά την άποψή σας για κάτι. Και όλο και περισσότερο θα νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε πράγματα που κανονικά δεν θα κάνατε.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, απλώς κρατήστε το κεφάλι σας κάτω και κάντε τις δουλειές σας, αλλά την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο περάστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί με άλλους. Οργανώστε μια εκδρομή. Ενθαρρύνετε τους φίλους σας να φέρουν τα παιδιά τους. Κάντε ένα πικνίκ. Θυμηθείτε τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις ξανά.

Ζώδια ΣκορπιόςΘα θέλατε να πείτε απλά ναι και να υπογράψετε στην διακεκομμένη γραμμή, αλλά θα ήταν καλό να ξαναδιαβάσετε πρώτα το λεπτά γράμματα. Αυτή θα είναι μια απόφαση με την οποία θα πρέπει να ζήσετε για καιρό. Δεν αξίζει να δράσετε απερίσκεπτα. Σε άλλους τομείς της ζωής σας, αυτή την εβδομάδα περιμένετε να πάρετε ακριβώς αυτό που ελπίζατε. Όχι, ακόμα καλύτερα από αυτά που ελπίζετε.

Κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να μην ελέγχετε τα πάντα και θα εκπλαγείτε ευχάριστα από αυτά που στέλνει ο κόσμος στο δρόμο σας. Ειδικά όταν πρόκειται για εστιατόρια. Και κάντε ό,τι μπορείτε για να αποφύγετε να σκεφτείτε τη δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι το Σαββατοκύριακο! Χαλαρώστε!

Ζώδια ΤοξότηςΕσείς και οι φίλοι σας κάνετε αυτές τις τέλειες συζητήσεις στο τηλέφωνο, αλλά μόνο αυτό φαίνεται να κάνετε: σπουδαίες συζητήσεις. Πού είναι η συνέχεια; Γιατί φαίνεται να είστε οι μόνοι που έχουν ενέργεια; Η αλήθεια είναι ότι έχετε τα σκαμπανεβάσματά σας όπως και όλοι οι άλλοι και αυτό συμβαίνει όταν τα ενεργειακά επίπεδα δεν συμβαδίζουν αυτή την εβδομάδα. Έτσι πάει.

Ακολουθήστε τη διάθεσή σας και μην φοβάστε να είστε λίγο εσωστρεφείς την Τετάρτη και την Πέμπτη. Αυτό το Σαββατοκύριακο, τα ταξίδια είναι στο μυαλό σας. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας. Μπορεί να βρεθείτε τυχαία στην πρώτη θέση. Ή μπορεί να συναντήσετε κάποιον στο λεωφορείο που θα αλλάξει τη ζωή σας.

Ζώδια ΑιγόκερωςΌλοι κουβεντιάζουν στις αρχές της εβδομάδας, αλλά εσείς πρόκειται να κλείσετε τα αυτιά σας και να συνεχίσετε να προχωράτε. Δεν μπορείτε να ακούσετε τις σκέψεις σας με τόση αναταραχή. Και, όπως σας λέει η διαίσθησή σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας το πρώτο μισό της εβδομάδας είναι να επικεντρωθείτε και να δουλέψετε. Ίσως να κάνετε μερικά κοινωνικά σχέδια για το βράδυ της Τετάρτης ή της Πέμπτης.

Την Παρασκευή, η δουλειά θα είναι ασυνήθιστα δύσκολη. Κάντε μια προσπάθεια να μην πάρετε τίποτα προσωπικά και θα είστε εντάξει. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο από ανθρώπους που έχουν κάθε είδους απαιτήσεις. Να είστε ευγενικοί, αλλά μην εγκαταλείψετε τίποτα που θέλετε.

Ζώδια ΥδροχόοςΞεχάσατε τι μπορεί να κάνει λίγη αγάπη για σας! Η εβδομάδα ξεκινά απότομα –ένα εντελώς απροσδόκητο κύμα ενθουσιασμού στον ερωτικό τομέα– και θα βγάλει από μέσα σας τις πιο δημιουργικές παρορμήσεις. Από εκεί, το υπόλοιπο αυτής της ωραίας αλλά αρκετά φυσιολογικής εβδομάδας πρόκειται να σας φανεί λίγο μουντό. Αλίμονο, η μεγάλη αγάπη έχει τα μειονεκτήματά της.

Μπορεί να αισθάνεστε περίεργα συναισθηματικά την Τετάρτη και την Πέμπτη. Για κάποιον λόγο, λίγη καθαριότητα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το μυαλό σας θα είναι γεμάτο σκέψεις για τις σχέσεις. Το Σάββατο ή την Κυριακή, θα κάνετε μια συναρπαστική ανακάλυψη.

Ζώδια ΙχθύεςΈχετε πολλά στο μυαλό σας στις αρχές της εβδομάδας, αλλά μην πάρετε αποφάσεις ακόμα, απλώς μην κάνετε τίποτα. Η Δευτέρα και η Τρίτη δεν είναι καλές μέρες για ξαφνικές κινήσεις. Να είστε προσεκτικοί. Να είστε δημιουργικοί. Και μείνετε σπίτι, αν μπορείτε. Θα θέλετε να κρατήσετε την ενέργειά σας για την Τετάρτη και την Πέμπτη, ημέρες που πιθανότατα θα είναι γεμάτες ρομαντισμό.

Η ποίηση έχει έντονη παρουσία όλη την εβδομάδα, ίσως να απομνημονεύσετε μια ή δυο στροφές; Ποιος ξέρει πότε θα τις χρειαστείτε; Αυτό το Σαββατοκύριακο θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα συνήθεια άσκησης. Τουλάχιστον, μετά από την ονειρική εβδομάδα σας, θα σας κατεβάσει και πάλι στη γη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο