Ζώδια

Αστρολογία 03-05/05 Ολα Εκτος Οριων

Ο Ερμής επιτέλους αφήνει την Σκιά –το τμήμα του Ζωδιακού όπου ήταν ανάδρομος.

Αυτό σημαίνει ότι η σύγχυση, οι καθυστερήσεις και οι παρεξηγήσεις των τελευταίων 2 μηνών έχουν ως επί το πλείστον διαλυθεί και τα πράγματα λίγο πολύ θα πρέπει να έχουν επανέλθει σε κανονική λειτουργία (όποια και αν είναι αυτή).

Η διαφορά είναι ότι τώρα έχετε το πλεονέκτημα να βλέπετε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία, αφού επανεξετάσατε, ξανασκεφτήκατε και αναμασήσατε πληροφορίες και αντιλήψεις τους τελευταίους 2 μήνες.

Αυτό σας δίνει περισσότερες επιλογές από όσες είχατε πριν. Στην πραγματικότητα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αν πιστεύατε πως κάτι ήταν καλή ιδέα πριν από ένα μήνα ή πριν από δύο χρόνια, τώρα συνειδητοποιείτε ότι μια διαφορετική προσέγγιση, απόφαση ή τρόπος κατανόησης μπορεί να είναι καλύτερα. Εάν περιμένατε μέχρι ο Ερμής να τελείωσε τον ανάδρομο κύκλο του προτού πάρετε μια τελική απόφαση σχετικά με κάτι ή μέχρι να δράσετε πάνω σε κάτι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ρίξετε μια ακόμη ματιά σε ό,τι κι αν είναι αυτό.

Απλά μην ξεχάσετε την κοινή λογική σας και να θυμάστε ότι ο Ερμής είναι μόνο ένας παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα της απόφασής σας. Χρησιμοποιήστε την κρίση και τη σοφία σας.

Η Αφροδίτη βγαίνει εκτός ορίων, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας, την ερωτική σας ζωή, τα οικονομικά σας, τα υπάρχοντά σας και την αίσθηση της αρμονίας τόσο μέσα στη ζωή σας όσο και με τον κόσμο γύρω σας.

Όταν λειτουργεί με τον θετικό τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικές ή ασυνήθιστες ιδέες γι’ αυτούς τους τομείς, αν και το να τις κάνετε πράξη στην καθημερινότητά σας είναι μια άλλη ιστορία. Όταν δεν λειτουργεί και τόσο θετικά, αυτοί οι τομείς μπορεί να δεχτούν πλήγματα λόγω ουτοπικών, εκκεντρικών ή μη παραγωγικών προσπαθειών να βγείτε από τα οικεία εδάφη σας.

Για παράδειγμα, μπορεί να γίνετε περισσότερο περιπετειώδεις, αντισυμβατικοί ή μη πειθαρχημένοι σε σχέση με τις φιλίες σας, τις ερωτικές σχέσεις σας ή τα οικονομικά σας.

Αν λαχταράτε κάτι «διαφορετικό» που δεν έχετε πει, αναγνωρίσει ή συμβαίνει ασυνείδητα, αυτή την εποχή μπορεί αυτή η λαχτάρα να απελευθερωθεί και να κάνετε μια δοκιμή! Αυτό θα μπορούσε να σας βγει σε καλό, να δώσει στη σχέση σας ή στο πορτοφόλι σας κάποιο χώρο και να επεκτείνει το εύρος της εμπειρίας σας. Από την άλλη πλευρά, αυτή η λαχτάρα μπορεί να οδηγήσει σε αναστάτωση και διαταραχή, όπως το να επισπεύσει το τέλος μιας σχέσης ή όπως το να ξοδέψετε περισσότερα απ’ όσα είχατε υπολογίσει σε κάτι που θα αποδειχθεί ότι έγινε από καπρίτσιο παρά από πρακτικότητα.

Αυτό θα ισχύσει ιδιαίτερα στους τομείς που ήδη υπάρχει πρόβλημα και κρέμονται ίσως από μια κλωστή. Μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε τη γνώμη κάποιου που εμπιστεύεστε ή τουλάχιστον να έχετε τα μάτια σας ανοικτά καθώς μπαρκάρετε για το ταξίδι της φαντασίας σας.

Πηγή: astro-live.gr