Ζώδια

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 5 έως 6/5/2018

Μπήκαμε στον μήνα των λουλουδιών, η Άνοιξη έχει πια προχωρήσει.

Καλά μου ζωδιάκια, καλώς ήλθατε στο ραντεβού μας για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Μπήκαμε στον μήνα των λουλουδιών, η Άνοιξη έχει πια προχωρήσει, η λιακάδα σπάνια απουσιάζει, μεγάλη βοήθεια για τον μεταβολισμό μας που κάνει την Χώρα μας μοναδική. Όμως τα ουράνια σώματα εκεί ψηλά συνεχίζουν τον χορό τους και εμείς εδώ κάτω, απολαμβάνουμε την ¨Αρμονία των Ουρανίων Σφαιρών¨ κατά τον Πυθαγόρα.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο από 5 έως 6/5/2018.

Αυτό το Σαββατοκύριακο που στην πράξη αρχίζει από την Παρασκευή, αφού οι δραστηριότητες της φθάνουν και συνεχίζονται συνήθως τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες ώρες του Σαββάτου έχει όπως πάντα κάποιες όψεις που παίζουν κάποιο ρόλο στα αισθηματικά, άλλοτε μεγαλύτερο, άλλοτε μικρότερο στα αισθηματικά κάθε ζωδίου.

Κατ’ αρχήν, την Παρασκευή η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω, γεγονός που προκαλεί την προσοχή μας στην επαγγελματική μας δραστηριότητα και τις επιδιώξεις μας για κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση. Ευνοημένοι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι και δευτερευόντως Σκορπιοί και Ιχθύες που οι προσπάθειες τους έχουν προβάδισμα στην επιτυχία. Την ίδια ημέρα η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο που σημαίνει ότι οι επιδιώξεις μας θα καρποφορήσουν μετά από επίπονη προσπάθεια σαν δίκαια ανταμοιβή.

Το Σάββατο η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο, από τον Ταύρο φυσικά, και μας κάνει να είμαστε πολύ πιο ανοιχτοί και πρόθυμοι να διαθέσουμε χρόνο, χρήμα και προσπάθεια προκειμένου να βοηθήσουμε σε κάποιο καλό σκοπό.

 Την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό και θα πρέπει να επιστρατεύσουμε την ηπιότητα και την μετριοπάθεια μας, προκειμένου να αποφύγουμε συγκρούσεις που προκύπτουν από ανταγωνιστικές διαθέσεις. Τέλος το ίδιο απόγευμα η Σελήνη περνά στον Υδροχόο φέρνοντας μας διαθέσεις φιλανθρωπίας, μας έλκει κάθε τι το καινοτόμο, το πρωτοποριακό, εξαίρεται ο συναισθηματισμός και η ομαδικότητα μας. Οι περισσότερο ευνοημένοι των οποίων και οι παραπάνω εκδηλώσεις θα είναι πιο έντονες είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, ενώ δευτερευόντως οι Κριοί και οι Τοξότες, που θα ενεργοποιηθούν δημιουργικά και κοινωνικά, θα απαλλαγούν από μη παραγωγικές δεσμεύσεις που τους καταπιέζουν και θα καινοτομήσουν.

Καιρός τώρα να δούμε πως θα περάσουν και αυτό το Σαββατοκύριακο ένα-ένα τα ζώδια. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 5 έως 6 Μαΐου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό μου Κριαράκι, ποιός σε σταματά όταν, την Παρασκευή, αποφασίσεις να δουλέψεις με την πίεση της συνόδου της Σελήνης και του Κρόνου που βρίσκονται στον Αιγόκερω . Μόνο συνεννοήσου με το ταίρι σου για καλό και για κακό.

Το Σάββατο, που η Σελήνη θα έχει μπει για τα καλά στον Αιγόκερω και σε τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Ταύρο, με την ορμή του Κριαριού και το πείσμα του Ταύρου διεκδικείς με αυτοπεποίθηση μεγάλες επιτυχίες στα επαγγελματικά σου. Μοιράσου την επιτυχία με το ταίρι σου.

Την Κυριακή η Σελήνη στον Αιγόκερω μέχρι το απόγευμα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο σου, ανατροπές και αναποδιές στα επαγγελματικά σου σχέδια, εσύ όλο νεύρα, και την διάθεση σου σώζει το πέρασμα της Σελήνης στον Υδροχόο, που σε κάνει να στραφείς στο ταίρι και τους φίλους σου και με την συντροφιά τους να σου φύγει η ένταση.

Αν είσαι χωρίς ταίρι, όπως φαίνεται, έτσι και θα παραμείνεις την Παρασκευή, γιατί δεν θα έχεις καιρό, σε αντίθεση με το Σάββατο που όλα είναι με το μέρος σου, ενώ την Κυριακή, οι γνωριμίες σου θα είναι πετυχημένες μόνο αν συγκρατείς τα νεύρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σου πάει ο Αιγόκερως Ταυράκι μου, τα βρίσκετε με την Σελήνη εκεί και έχεις τα κέφια σου την Παρασκευή, τουλάχιστον μέχρι να έλθει σε σύνοδο με τον Κρόνο που θα σε σοβαρέψει και θα σου βγάλει πείσμα. Άσε τα σοβαρά θέματα για άλλη μέρα για να μην τσακωθείς με το ταίρι σου.

Το Σάββατο η Σελήνη και πάλι στον Αιγόκερω και σε τρίγωνο με τον Ήλιο από το ζώδιο σου, σε κάνει φιλομαθή και θέλεις να ταξιδέψεις. Αν πάτε με το ταίρι σου σε κάποιο μουσείο ή αρχαιολογικό χώρο θα το καταπλήξεις με τις γνώσεις σου.

Την Κυριακή μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω πριν περάσει στον Υδροχόο, το αρνητικό για σένα είναι το τετράγωνο της με τον Ουρανό από τον Κριό που θα σου βγάλει απωθημένα τα οποία να μην τα εκδηλώσεις στο ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μην ενθουσιαστείς προκαταβολικά, ο χρόνος θα σου δείξει τι και αν αξίζει. Το Σάββατο σε χώρους που δίνεται η Γνώση και η Φιλοσοφία μπορεί να γνωρίσεις το μελλοντικό σου ταίρι, ενώ την Κυριακή κρύψε τα απωθημένα σου από μία γνωριμία που ίσως κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύπλοκε μου Δίδυμε, πρέπει να βάλλεις το μυαλό σου να δουλέψει την Παρασκευή, προκειμένου να αποφύγεις να χαλάσει η ατμόσφαιρα στην σχέση σου από την κακή σου διάθεση που σου δημιουργούν δυσάρεστες αναμνήσεις, οικονομικά προβλήματα και χρέη που σου φέρνει η Σελήνη από τον Αιγόκερω και είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο.

Το Σάββατο που η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και σε τρίγωνο με τον Ήλιο που βρίσκεται στον Ταύρο, τα συναισθήματα σου φτάνουν στο αποκορύφωμα τους και μπορείς να εκδηλώσεις στο ταίρι σου το πάθος, την αγάπη και τον έρωτα που νοιώθεις γι’ αυτό.

Την Κυριακή μέχρι το απόγευμα και όσο η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στον Αιγόκερω, κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, επιβαρύνει την διάθεση σου έχοντας δυσάρεστο αντίκτυπο στις σχέσεις σου. Όταν αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο, αποκαθιστά την καλή σου διάθεση και σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις με το ταίρι και τους φίλους σου.

Αν δεν έχεις ταίρι, η κακή σου διάθεση την Παρασκευή θα πρέπει να αλλάξει αν θέλεις να κερδίσεις κάποια γνωριμία που ίσως κάνεις, το Σάββατο, πρέπει να συγκρατήσεις την ορμή σου για να μην τρέψεις σε φυγή την νέα γνωριμία που θα βάλλεις στο στόχαστρο, ενώ την Κυριακή ¨παίζεις εντός έδρας¨ αν το ρίξεις στο αγαπημένο σου σπορ, το φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητε Καρκίνε, η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω την Παρασκευή, δίνει προτεραιότητα στην σχέση σου με το ταίρι σου. Στο χέρι σου είναι να την προφυλάξεις από την ψυχρότητα που μπορεί να φέρει και να οδηγήσει σε απομάκρυνση η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου.

Το Σάββατο εξαιρετικές οι συνθήκες στην σχέση με το ταίρι σου, που αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου, με την Σελήνη στον Αιγόκερω και σε τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Ταύρο, το γοητεύεις και ζείτε ένα όνειρο.

Την Κυριακή, με την Σελήνη μέχρι το απόγευμα ακόμη στον Αιγόκερω να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, βγαίνουν επαγγελματικά προβλήματα και νευριάζεις, όταν περάσει αργότερα στον Υδροχόο, τότε είναι η σειρά των απωθημένων σου να βγουν και να χαλάσουν την διάθεση σου ακόμη περισσότερο. Μην την μεταφέρεις άδικα στο ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή δεν έχει ευνοϊκές όψεις για να βρεις ταίρι σε αντίθεση με το Σάββατο που σου δίνει όλες τις προϋποθέσεις, ενώ την Κυριακή για να έχεις αποτέλεσμα, συγκράτησε εκνευρισμούς και εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Θα σε αποκαλούσα δυνατό μου Λιοντάρι, όμως πώς να το κάνω αφού φτάνοντας η Παρασκευή σε βρίσκει ράκος; Φταίνε η δουλειά, οι υποχρεώσεις, η καθημερινότητα, έρχεται και η Σελήνη από τον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Κρόνο, και σε ρίχνει νοκ-αουτ στο καναβάτσο. Με τι κουράγιο να βγείτε με το ταίρι σου; Εξήγησε του την κατάσταση, ζήτα συγνώμη και επιφυλάξου να το αποζημιώσεις.

Το Σάββατο που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω, εξακολουθεί η ίδια κατάσταση στα επαγγελματικά σου, όμως το τρίγωνο της με τον κυβερνήτη σου Ήλιο από τον Ταύρο, τουλάχιστον κάνει τις προσπάθειες σου να πιάσουν τόπο. Έχεις όμως ανάγκη από ξεκούραση και διάλεξε την λύση να περάσετε το βράδυ αγκαλιά με το ταίρι σου και να ευχαριστηθείτε με τις επιτυχίες σου.

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, εξακολουθείς να πιέζεσαι, όμως αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο, θα ανασάνεις, και πολύ σωστά, θα αναζητήσεις την χαλάρωση σε μια βόλτα με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, η κούραση της Παρασκευής δεν θα σου επιτρέψει να ασχοληθείς με ψάξιμο, το Σάββατο είναι μια μερίδα από τα ίδια, ενώ την Κυριακή αν έχεις καταφέρει να ξεκουραστείς λιγάκι, έχεις κάποιες ελπίδες κατά το βραδάκι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συνέπεια και η εργατικότητα είναι καλέ μου Παρθένε χαρακτηριστικά που σου ταιριάζουν περισσότερο από κάθε άλλον. Επειδή από το απόγευμα της Παρασκευής η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Κρόνο και ίσως σου φέρει εργασιακά θέματα και υποχρεώσεις, επωφελήσου από το πρώτο μισό της ημέρας πριν την σύνοδο και απολύστε την αγάπη σας με το ταίρι σου.

Το Σάββατο, που η Σελήνη, από τον Αιγόκερω και πάλι, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Ταύρο, σε κάνει εξαιρετικά δημοφιλή εξ αιτίας της εξωστρέφειας, του ευχάριστου και πρόσχαρου ύφους σου, της γοητείας που εκπέμπεις κατ της σαγήνης που ασκείς στο ταίρι σου. Καλύτερα δεν γίνεται! Γίνεται;

Όσο διήρκεσε, διήρκεσε το Σάββατο και η ευτυχία που έφερε, όμως η Κυριακή με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό σου χαλάει το κέφι, σε κλείνει στον εαυτό σου. Όταν πια η Σελήνη περάσει το απόγευμα στον Υδροχόο, σε προσγειώνει, θυμίζοντας σου ότι από την επομένη η ρουτίνα και οι υποχρεώσεις επιστρέφουν και επειδή δεν φταίει το ταίρι σου που την επομένη είναι Δευτέρα μην ξεσπάς επάνω του τα νεύρα σου.

Αν είσαι μοναχικό πουλί, και θέλεις αυτό να αλλάξει, την Παρασκευή κινδυνεύεις να σε κάνει ο Κρόνος επικριτικό/η και να χάσεις το παιχνίδι, ενώ το Σάββατο, μάλλον θα πάψεις να χαρακτηρίζεσαι μοναχικό. Την Κυριακή με Ουρανό και Κριό, βλέπω προβλήματα και ανατροπές από παρορμητική συμπεριφορά σε νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Καλέ και καλόγουστε Ζυγέ μου, η Σελήνη στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Κρόνο, δείχνει την Παρασκευή, ότι πρέπει να δώσεις την προσοχή σου στην πατρική σου οικογένεια, εξ αιτίας πιθανού προβλήματος που επιβάλλει την παρουσία σου. Βέβαια η συμπαράσταση από το ταίρι σου θα σε βοηθήσει.

Το Σάββατο προσφέρεται για να απολαύσεις την σπιτική θαλπωρή με το ταίρι σου αφού στο επιτρέπει η Σελήνη από τον Αιγόκερω.

Την Κυριακή, μέχρι που το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο, διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι σε φορτίζουν, εξ αιτίας του τετραγώνου της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό. Όταν όμως περάσει η Σελήνη στον Υδροχόο, όλα διορθώνονται και απολαμβάνετε την χαρά της αγάπης με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η και αναζητάς ταίρι, το μόνο που δεν χρειάζεσαι είναι η επικριτική διάθεση που θα σου φέρει ο Κρόνος, ενώ το Σάββατο, το τρίγωνο Σελήνης-Ηλίου εγγυάται ότι η γνωριμία που θα κάνεις τότε, θα πάει πολύ μακριά. Και η Κυριακή έχει καλές προοπτικές για να ξεκινήσεις μια σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλέ μου Σκορπιέ, η Παρασκευή απαιτεί την προσοχή σου στην σχέση με το ταίρι σου, καθώς η σύνοδος της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο, δημιουργεί μια διάχυτη ατμόσφαιρα συγχύσεως και ασυνεννοησίας που έχει επακόλουθο παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Πρόσεξε το!

Το Σάββατο που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο, η κοινωνικότητα σου αυξάνεται και θέλεις να δεις τους συγγενείς σου, οπότε πάρε το ταίρι σου και πραγματοποίησε την παρόρμηση σου.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα εξακολουθεί μέχρι το απόγευμα να βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, έχεις τα νεύρα σου, όμως κάνε υπομονή έως ότου περάσει αργότερα στον Υδροχόο και σου δημιουργήσει την επιθυμία να χαρείς την θαλπωρή του σπιτιού σου με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, πρόσεξε την ασυνεννοησία που ίσως προκύψει την Παρασκευή με μια νέα γνωριμία, ενώ το Σάββατο η κατάσταση θα είναι πολύ ελπιδοφόρα με γνωριμία που έχει πιθανότητες να καταλήξει σε κάτι πολύ σοβαρό και μόνιμο. Την Κυριακή, κράτησε προς το παρόν κάποιες επιφυλάξεις με μια νέα γνωριμία, γιατί ίσως δεν είναι αυτό που αρχικά φαίνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητε και ευαίσθητε Τοξότη, θα είναι έντονη η ανασφάλεια που θα νοιώθεις σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο που σου δημιουργεί η σύνοδος της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο την Παρασκευή. Επακόλουθο είναι η καχυποψία και η κτητικότητα στο ταίρι σου που αν εκδηλωθεί δεν θα σου αρέσουν οι αντιδράσεις του.

Το Σάββατο, ναι μεν η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω, όμως σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Ταύρο που σε απαλλάσσει από τα δυσάρεστα συναισθήματα της προηγουμένης και τα προσόντα σου είναι πιά φανερά δίνοντας σου την αναγνώριση από το ταίρι σου.

Την Κυριακή που η Σελήνη μέχρι το απόγευμα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, ρίχνεις το βάρος του ενδιαφέροντος σου στα οικονομικά σου που σε πιέζουν και σε απασχολούν όλο και περισσότερο. Όμως αργότερα, όταν η Σελήνη περάσει στον Υδροχόο, η επικοινωνιακή σου διάθεση επιστρέφει και θέλεις να επισκευθείς συγγενείς με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μην εκδηλώσεις ανασφάλειες και επιθετικότητα και χαλάσεις τις εντυπώσεις, ενώ το Σάββατο, δείξε την σοβαρότητα σου σε νέα γνωριμία, γιατί η ελαφρότητα και η επιπολαιότητα δεν θα βοηθήσουν. Την Κυριακή, η επικοινωνικότητα σου θα φέρει γνωριμίες που όμως πρέπει να σταθμίσεις σωστά και όχι με βάση τις πρώτες εντυπώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Παρασκευή Αιγοκεράκι μου νοιώθεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου με την Σελήνη στο ζώδιο σου και σε σύνοδο με τον Κρόνο, έρχονται και να συμπληρώσουν το τρίο η ισχυρογνωμοσύνη και η αυστηρότητα σου. Καθόλου συνετό δεν θα είναι το να τα εκφράσεις στο ταίρι σου.

 Το Σάββατο με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και σε τρίγωνο με τον Ήλιο με τον Ταύρο, τα καλλιτεχνικά σου, ο έρωτας, οι αφορμές να χαρείς την ζωή γίνονται τα αντικείμενα των προτεραιοτήτων σου. Κέφια, γοητεία, εξωστρέφεια στην ημερησία διάταξη, και πώς να μείνει ανεπηρέαστο το ταίρι σου από την τόση γοητεία

 Την Κυριακή ξαναγίνεσαι ισχυρογνώμων με την Σελήνη μέχρι το απόγευμα στο ζώδιο σου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, τα νεύρα σου είναι τεντωμένα, ενώ αργότερα με το πέρασμα της Σελήνης στον Υδροχόο, έρχεται και ανασφάλεια. Μην τα εκδηλώσεις στο ταίρι σου όλα αυτά!

Αν δεν έχεις ταίρι και γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο την Παρασκευή, μην αφήσεις τον Κρόνο να σου υποβάλλει την παρόρμηση να σου βγάλει ακραία κριτική διάθεση. Το Σάββατο που θα έχεις τα κέφια σου, όποιο πρόσωπο βάλλει στο μάτι το ‘χεις, ενώ την Κυριακή θα τα πας καλά αν συγκρατήσεις νεύρα και αυθορμητισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανεξάρτητε και ιδιόρρυθμε Υδροχόε, η σύνοδος της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο την Παρασκευή, σε κάνει εσωστρεφή, σου ρίχνει το ηθικό και σου βγάζει τα απωθημένα και τις φοβίες σου, σε πιάνει μανία καταδιώξεως από φανταστικούς και πραγματικούς κρυφούς εχθρούς. Μην αποδώσεις όλα αυτά άδικα στο ταίρι σου.

Το Σάββατο που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Ταύρο, καταφεύγεις με το ταίρι σου, στην ασφάλεια της γονεϊκής σου οικογένειας για να αποκαταστήσεις την ψυχική σου διάθεση.

Την Κυριακή μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, εξακολουθούν να σε ταλαιπωρούν τα απωθημένα και οι φοβίες σου, ενώ η ασυνεννοησία που προστίθεται φέρνει παρεξηγήσεις. Ευκαιρία για να απαλλαγείς από όλα αυτά είναι το πέρασμα αργότερα της Σελήνης στο ζώδιο σου που θα αποκαταστήσει την καλή σου διάθεση και θα χαλαρώσεις με το ταίρι σου, θα επιστρέψει η αυτοπεποίθηση σου και θα περάσετε ωραία.

Αν είσαι χωρίς ταίρι, και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μην σπεύσεις να βγάλεις πρόωρα συμπεράσματα, ενώ το Σάββατο εφ’ όσον έχεις απαλλαγεί από απωθημένα και φοβίες, οι γνωριμία που είναι πιθανή, έχει καλές προοπτικές για το μέλλον. Την Κυριακή μόνο αφότου η Σελήνη περάσει στο ζώδιο σου ασχολήσου με αναζήτηση.

ΙΧΘΥΣΟνειροπόλο Ψαράκι, η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Κρόνο την Παρασκευή, στρέφει το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου κατ’ αποκλειστικότητα, ενώ εκδηλώνεις υπερβολική αυστηρότητα στο ταίρι σου και το στενοχωρείς. Λάθος σου!

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Αιγόκερω και σε τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Ταύρο, πάλι οι φίλοι σου κυριαρχούν στο ενδιαφέρον σου και η επικοινωνία μαζί τους είναι αυξημένη. Όμως να περιορίσεις τις υπερβολικές διαχύσεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, γιατί μπορεί να προκαλέσεις ζήλια στο ταίρι σου.

Την Κυριακή και όσο διάστημα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, δηλαδή έως το απόγευμα, εσύ δίνεις προτεραιότητα στους φίλους σου, προκαλώντας εύλογα παράπονα στο ταίρι σου. Φρόντισε να το αποφύγεις. Όταν η Σελήνη περάσει στον Υδροχόο, μπορείς να χαλαρώσεις με το ταίρι σου και να αποκαταστήσεις την γαλήνη στην σχέση σου.

Αν δεν έχεις ταίρι, και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, βασίσου μόνο στην γνώμη που εσύ θα σχηματίσεις και όχι τρίτων, το Σάββατο όμως, η γνώμη κάποιου φίλου θα σε βοηθήσει, ενώ την Κυριακή μπορεί να έλθουν τα πάνω κάτω σε μια περίπτωση φλερτ εκεί που δεν το περιμένεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο