Ζώδια

Ερωτοσκόπιο Τετάρτης για όλα τα ζώδια

Ερωτοσκόπιο 02/05 Τετάρτη Ωροσκόπιο.

Ερωτοσκόπιο 02/05 Τετάρτη ωροσκόπιο

Ζώδια Κριός

Σήμερα θα πρέπει να αφιερώσετε λίγη από την ενέργειά σας στη φυσική και πνευματική σας υγεία και θα ήταν μια καλή ιδέα αν το κάνατε παρέα με τον σύντροφο σας. Μπορείτε να εμπνεύσετε ο ένας τον άλλον και καλό θα ήταν να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας.

Ζώδια Ταύρος

Η φυσική σας έφεση στην τέχνη θα σας βγει σε καλό σήμερα, ιδιαίτερα όταν θα στείλετε ένα μήνυμα γεμάτο δημιουργικότητα στον σύντροφό σας που θα τον κάνει να χαμογελάσει και να αισθανθεί ευγνώμων που σας έχει στο πλευρό του. Θα περάσετε μια πολύ όμορφη νύχτα!

Ζώδια Δίδυμοι

Κάποιος ανακατεύεται στις προσωπικές σας υποθέσεις, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον σύντροφο σας. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολλών ειδών καταστάσεις, από μυστικά μέχρι ζήλεια – οπότε καλό θα ήταν να είστε όσο το δυνατόν πιο ευέλικτοι!

Ζώδια Καρκίνος

Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε να επεκταθούν πολύ οι σημερινές σας συζητήσεις με τον σύντροφό σας – παρόλο που ίσως είστε έτοιμοι για αυτό. Η μέρα ενδείκνυται περισσότερο για να αφιερώσετε λίγο χρόνο σε όλα αυτά τα μικροπράγματα που λειτουργούν ή όχι για εσάς.

Ζώδια Λέων

Εσείς οι δύο ίσως θα πρέπει να δοκιμάσετε κάτι λίγο διαφορετικό και μπορείτε να καταλάβετε τι θα είναι ακόμη και αν υπάρχει μόνο μια αμυδρή περιγραφή. Δείτε αν μπορείτε να κάτσετε κάτω με το σύντροφο σας και να το συζητήσετε.

Ζώδια Παρθένος

Είστε πολύ καλοί στο να παρατηρείτε και να διορθώνετε τις μικρολεπτομέρειες και σήμερα βρίσκεστε στην ευχάριστη θέση να κάνετε μια θετική αλλαγή στη σχέση σας. Ακόμη και αν δεν το παρατηρήσει κανείς άλλος, εκτός από εσάς, θα είναι για καλό.

Ζώδια Ζυγός

Παρόλο που σας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο προχωρούν τα πράγματα μεταξύ σας, σε γενικές γραμμές, μπορεί να είστε έτοιμοι να ριψοκινδυνέψετε αυτό που έχετε για την ανεξαρτησία σας. Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας καταλαβαίνει ότι δεν είστε ένα βήμα πριν τον χωρισμό!

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάποια σχέδια για το μέλλον με τον σύντροφό σας – ακόμη και αν αφορούν το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον τρόπο με τον οποίο προχωρούν τα πράγματα μεταξύ σας και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσετε να βρείτε κάτι διασκεδαστικό για να κάνετε.

Ζώδια Τοξότης

Αφήστε τον σύντροφό σας να πάρει τις αποφάσεις σήμερα, ακόμη και αν σας σπάει λίγο τα νεύρα. Θα αισθανθούν πιο ευγνώμονες από όσο θα δείξουν αρχικά, και πολύ σύντομα θα αισθανθείτε πολύ ικανοποιημένοι που τους αφήσατε να κάνουν κουμάντο.

Ζώδια Αιγόκερως

Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να επικοινωνήσετε και να συνδεθείτε πραγματικά με τον σύντροφό σας. Αισθάνεστε προσγειωμένοι και πιο σίγουροι από ποτέ για τα συναισθήματα σας και μπορείτε να μάθετε πολλά για τα δικά τους.

Ζώδια Υδροχόος

Κάτι σας δίνει την αίσθηση ότι ο σύντροφος σας έχει κάποια πολύ πιο περίπλοκα συναισθήματα από ότι σας αφήνει να δείτε. Μπορεί να χρειαστεί να τους κάνετε κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις για να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος.

Ζώδια Ιχθύες

Αν μέχρι τώρα βασιζόσασταν στην πλήρη διαφάνεια αυτών που σκέφτεται και αισθάνεται ο σύντροφός σας προκειμένου να σχεδιάσετε την πορεία της σχέσης σας, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευτείτε την κρίση σας και να κάνετε μια κίνηση χωρίς να τους συμβουλευτείτε πριν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο