Ζώδια

Ερωτική Χαρτομαντεία 30.04 Δευτέρα

Λένορμαν ερωτική χαρτομαντεία.

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 29. Η Γυναίκα ( Άσσος Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό

1 Διπλές καταστάσεις

2 Αδιέξοδες καταστάσεις

3 Επικοινωνιακά χάσματα

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:Κριός: Η σχέση που έχετε είναι σταθερή και εξελίσσεται κάτω από το άγρυπνο μάτι σας. Αυτήν την φορά, θα γίνουν όλα όπως εσείς επιθυμείτε επιτέλους.

Καρκίνος: Οι επικοινωνιακές διαμάχες που έχει το ταίρι σας, με το παρελθόν – οικογένεια του, δεν θα πρέπει εσάς προσωπικά να σας επηρεάζουν …σε αυτά που αισθάνεστε.

Ζυγός: Όλα μπορούν να αλλάξουν, αν τελικά το θέλουν και οι δύο μέσα στην σχέση. Αυτό είναι και κάτι που σαν πρωτοβουλία, θα έρθει από την μεριά του συντρόφου σας.

Αιγόκερως: Δεν είστε και τα πιο άνετα ζώδια με την απιστία. Ότι και αν τελικά διαισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν χάνετε κάτι με το να το ψάξετε περισσότερο.

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:Ταύρος: Αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό – γάμο σας, καλύτερα διαγράψτε τα μόνιμα, από το μυαλό σας, να τελικά επιθυμείτε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία.

Λέων: Δεν υπάρχουν πουθενά, οι ιδανικοί σύντροφοι, για να ψάξετε τον δικό σας. Έχετε τις εμπειρίες πια, για να ξέρετε πρωτίστως, τι πρέπει να αποφύγετε.

Σκορπιός: Αυτά που σας έχει πει κάποιος σε επίπεδο φλερτ, ίσως και να είναι η αρχή για να ξεκινήσει μια καινούργια σχέση η οποία θα γίνει μόνιμη αγάπη.

Υδροχόος: Δεν έχετε ακόμη αντιληφθεί, ότι το άτομο που υπάρχει δίπλα σας, έχει μιας τελείως διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων. Για αυτό, και οι τόσοι καυγάδες σας.

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:Δίδυμοι: Αφήστε τον άνθρωπο σας, να πάρει μια ανάσα από την προβληματική του καθημερινότητα, και μετά το τέλος της Άνοιξης, ανοίξτε του θέματα γύρω από

δεσμεύσεις.

Παρθένος: Η παρηγοριά της καρδιάς σας, έρχεται από έναν νέο σύντροφο, που θα καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα, να λύσει όλες τις εσώτερες σας ανασφάλειες.

Τοξότης: Ευτυχείς εξελίξεις, θα έχετε από την νέα εβδομάδα, σχεδόν σε όλα τα πεδία της ζωής σας. Να είστε έτοιμοι να κάνετε τα όνειρα πραγματικότητα.

Ιχθύς: Μην αφήνεστε μόνο σε αυτά που σας τάζει ο νέος σας σύντροφος. Ο χρόνος μόνο θα σας φέρει και τις χειροπιαστές αποδείξεις που αναζητάτε.

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.

Πηγή: astro-live.gr