Ζώδια

Αστρολογία 29/04 Πριν Την Καταιγιδα

Αστρολογία 29 Απριλίου – Μεγαλύτερη επιμήκυνση Ερμή ( στον Κριό).

Ο Ερμής φτάνει στην μεγαλύτερη επιμήκυνση από τον Ήλιο σήμερα. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι όσο πιο μακριά από τον Ήλιο μπορεί να φτάσει.

Ο Ερμής είναι το πρωινό αστέρι, που σημαίνει ότι είναι ορατός στον ανατολικό ουρανό λίγο πριν την ανατολή του Ήλιου.

Αυτό συμβαίνει όταν ο Ερμής ορθοδρομεί και λίγες μέρες πριν αφήσει την ανάδρομη σκιά του.

Τείνει να φέρνει καθαρότητα στις συνειδητοποιήσεις και στη λήψη αποφάσεων και μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε με σαφήνεια το μονοπάτι εμπρός σας. Είναι η κατάλληλη εποχή για να αναλογιστείτε τις πληροφορίες και τις συνειδητοποιήσεις που συλλέξατε τους τελευταίους δύο μήνες και για να αποφασίσετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκπληρώσετε τα σχέδιά σας.

Αν νιώθατε μπερδεμένοι ή ενοχλημένοι κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου, τα πράγματα θα αρχίσουν να βγάζουν νόημα τώρα. Ας είναι αυτή μια εποχή νέας οπτικής και κατανόησης.

Είναι μια καταπληκτική εποχή για να επιδοθείτε σε σοβαρή δουλειά. Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα αυτάρκεις και ανεξάρτητοι, με ισχυρή και ξεκάθαρη την αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας.

Μπορείτε να βρείτε υποστήριξη για να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας, αρκεί να παραμείνετε σταθερά γειωμένοι στο έδαφος και πρακτικοί στην προσέγγισή σας. Χαρακτηριστικά που θα σας βγουν αρκετά εύκολα τώρα.

Η ικανότητά σας να συνεργάζεστε και να αισθάνεστε άνετα με τα στοιχεία της εξουσίας θα είναι δυνατή τώρα, σε συνδυασμό με την ικανότητά σας να αγκαλιάσετε τη δική σας εξουσία και να πάρετε σταθερές αποφάσεις.

Αυτή είναι μια εποχή που θα αισθάνεστε πιθανότατα γειωμένοι και θα ασχολείστε με τα προβλήματά σας με έναν πρακτικό και αποφασιστικό τρόπο. Η ενέργειά σας μπορεί να είναι πιο σοβαρή από την επιθυμία σας για έξω, αλλά ακόμα κι αν είστε σε διάθεση για πάρτι, θα είναι πιο εύκολο να αναγνωρίζετε ρεαλιστικά τα όριά σας και να μην το παρακάνετε.

Εάν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε ή να κάνετε πραγματικότητα ένα έργο ή ένα σχέδιο που έχετε οργανώσει (ή που θέλετε να οργανώσετε), αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή. Η τελική δρομολόγηση ή η πραγματοποίηση μπορεί να συμβεί τώρα, μπορεί και όχι, αλλά θα μπορέσετε να κάνετε τουλάχιστον κάποια σημαντικά βήματα.

Πηγή: astro-live.gr