Αθλητισμός

”Αυτό θα είναι το καλύτερο δώρο για την ΑΕΚ”

Τρεις ποδοσφαιριστές έστειλαν τις ευχές τους στην ΑΕΚ και... αποκάλυψαν το δώρο που θέλουν να κάνουν στον σύλλογο.

Οι Λιβάγια, Γαλανόπουλος και Σιμόες μίλησαν στην εφημερίδα ”Sportime” με αφορμή τα γενέθλια της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι το καλύτερο δώρο για τον σύλλογο είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Λιβάγια: «Περνάω πάρα πολύ καλά στην ΑΕΚ. Μια τέλεια περίοδος τόσο για την ομάδα όσο και για τους οπαδούς. Ειμαστε πολύ κοντά μετά από 24 χρόνια για να πάρουμε το πρωτάθλημα, ενώ έχουμε και τον σημαντικό ημιτελικό με τη Λάρισα στο Κύπελλο. Τίποτα, όμως, δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, αρχής γενομένης από το ματς με τον Πλατανιά. Ολοι οι παίκτες ξέρουμε πόσο σημαντικό θα είναι το νταμπλ, το οποίο θα είναι το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια της ΑΕΚ, ενός συλλόγου που συμπληρώνει 94 χρόνια ζωής. Ξέρουμε άλλωστε ότι αν το κατακτήσουμε θα γράψουμε ιστορία. Αυτός είναι κι ο στόχος».

Σιμόες: «Θεωρείς ότι η νίκη απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός, είναι το καλύτερο πρώιμο δώρο για τα γενέθλια της ΑΕΚ; Με δουλεύετε; Το καλύτερο δώρο για να γιορτάσει με τον κατάλληλο τρόπο τα γενέθλιά της η ΑΕΚ είναι το νταμπλ»

Γαλανόπουλος: «Είναι μια χρονιά σημαδιακή. Μετά από 24 χρόνια είμαστε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εγώ αυτό που εύχομαι είναι υγεία σε όλους. Μόνο με αυτή, άλλωστε, θα καταφέρουμε να γιορτάσουμε τα γενέθλια της ΑΕΚ με πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αυτή είναι η ευχή μου».