Μετά από την υπερβολική κατανάλωση κρέατος τις ημέρες του Πάσχα, σήμερα επιλέγουμε να φάμε μία σαλάτα του Καίσαρα με φιλέτα σολομού.
Υλικά συνταγής
-2 φιλέτα σολομού κομμένα στη μέση ή 4 φιλέτα σολομού από την ουρά-1 μεγάλη ρίζα μαρούλι-dressing αντζούγιας-1 λεμόνι (ο χυμός του)-αλάτι-πιπέρι-2 κ.σ. ελαιόλαδo
Διαδικασία συνταγής
Ετοιμάζουμε πρώτα το dressing και το αφήνουμε στο ψυγείο. Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα σολομού. Σε τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα φιλέτα για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά και έπειτα σβήνουμε με λεμόνι.Ανακατεύουμε το μαρούλι με το dressing και σερβίρουμε με τα φιλέτα σολομού από πάνω. Προαιρετικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κρουτόν και τοματίνια.
Πηγή: cooklos.gr