Αθλητισμός

Κρέσπο: ”Θα πει την αλήθεια ο Γκαρσία;”

Δηλώσεις με νόημα από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κρέσπο, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα ”Metrosport” αναφέροντας τα εξής:

-Πως αισθάνεσαι τώρα μετά από όλα όσα έγιναν στα ντέρμπι;

«Ειδικά μετά το δεύτερο ντέρμπι όπου παίξαμε, σκοράραμε, αισθάνομαι πως κερδίσαμε το ματς στο γήπεδο, γιατί μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου δεν παίξαμε καθόλου εξαιτίας μίας ιστορίας που έγινε από το πουθενά, τώρα βλέπεις τι συμβαίνει. Στον Ολυμπιακό άλλαξαν τον προπονητή, τους παίκτες, και σου μένει ένα παράπονο. Μας ενοχλεί αφάνταστα αυτό που έγινε. Πρέπει να σκεφθούμε την επόμενη σεζόν για το Πρωτάθλημα.

Πρέπει να βγούμε στην δεύτερη θέση για να πάμε στον Champions League. Αυτός είναι ο στόχος μας στο Πρωτάθλημα. Ειλικρινά όμως με όσα έγιναν, δεν ξέρω πόσα χρόνια θα περάσουν, για να παίξουμε σε ένα καθαρό Πρωτάθλημα. Έστω και με αυτές τις καταστάσεις θα προσπαθήσουμε να πάρουμε του χρόνου το Πρωτάθλημα».

-Όταν άκουσες πως ο Γκαρθία φεύγει από τον Ολυμπιακό, από την Ελλάδα, ήθελες να τον πάρεις τηλέφωνο, αφού είστε και συμπατριώτες και να του πεις πως έκανε λάθος;

«Μιλήσαμε με κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού πριν από το ντέρμπι και μας έλεγαν πως αισθάνθηκαν μία πίεση από την διοίκησή τους. Έπρεπε να βγουν να παίξουν. Κρύφτηκαν στα αποδυτήρια. Αυτό ήταν κάτι που δεν το είχα δει ξανά. Πριν έρθω στην Ελλάδα, άκουγα πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα, επειδή κέρδιζε τα Πρωταθλήματα. Και όμως, αυτοί δεν βγήκαν να παίξουν μαζί μας, για ένα χαρτί που έπεσε. Φοβήθηκαν.

Ειλικρινά τώρα που επιστρέφει ο Γκαρθία στην Ισπανία θα είναι πιο ήρεμος. Θα αποφασίσει όμως να πει την αλήθεια; Πρέπει να βγει και να πει την αλήθεια. Αυτό που έγινε εδώ όμως, δεν συγχωρείται. Είναι λάθος αυτό σε βάρος μας. Πολλοί λένε πως πλέον είμαστε πιο δεμένοι, πιο αποφασιστικοί. Μην ξεχνάτε πως χάσαμε στην Τρίπολη γιατί ήμασταν επηρεασμένοι από τα γεγονότα που είχαν γίνει με τον Ολυμπιακό. Με τον Ατρόμητο όμως, δείξαμε πως μέσα στο γήπεδο μπορούμε να κερδίσουμε».

-Τι σήμαινε για εσάς η τελευταία νίκη επί του Ατρομήτου;

«Δείξαμε πως ήμασταν συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, παρά τα όσα περάσαμε στο Πρωτάθλημα ειδικά στα δύο ντέρμπι».

-Πανηγύρισες έντονα το γκολ που πέτυχες εναντίον του Ατρομήτου. Το αφιερώνεις στην οικογένειά σου για το νέο μέλος που περιμένετε να έρθει; 

«Είπα στην γυναίκα μου πως ήθελα να της κάνω ένα δώρο για το μωρό. Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί μας, θα είναι κορίτσι και αυτό. Τον Αύγουστο, στις 21 του μήνα περιμένουμε να γεννήσουμε πρώτα ο Θεός. Θα έχω τρία κορίτσια στην οικογένειά μου, την γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου».

-Αυτή η σεζόν που διανύεις είναι η καλύτερη στην καριέρα σου, τόσο με τα δύο γκολ που πέτυχες και τις τρείς ασίστ που μοίρασες;

«Ναι θεωρώ πως είναι η καλύτερή μου σεζόν, αυτή που διανύω με τον ΠΑΟΚ γιατί, όπως είπατε, πέτυχα δυο γκολ και μοίρασα τρείς ασίστ. Και στην Ισπανία όταν αγωνιζόμουν, στην δεύτερη κατηγορία, είχα πετύχει τρία γκολ, όμως εκεί μιλάμε για την δεύτερη κατηγορία. Εδώ, με τον ΠΑΟΚ που διεκδικήσαμε το Πρωτάθλημα, είναι πολύ σημαντικό αυτό που έκανα. Όμως αυτό που θέλουμε είναι να κερδίζουμε τίτλους. Αυτό μας ενδιαφέρει. Και να είμαστε ένα δυνατό γκρουπ, το οποίο θα επιμείνει και την νέα σεζόν για να πετύχει τους στόχους του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο