Ελλάδα

Εισβολή ενόπλων σε σπίτι στην Κηφισιά – Ληστές πυροβόλησαν τον ιδιοκτήτη

Οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι στην Κηφισιά τα ξημερώματα. Ο ιδιοκτήτης φαίνεται ότι αντέδρασε και τον πυροβόλησαν δύο φορές. Μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, σε συναγερμό η ΕΛΑΣ.

Ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε σπίτι οικογένειας στην Κηφισιά στις 5 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του 52χρονου θύματος την ώρα που κοιμόταν με την οικογένειά του.

Ακολούθησε συμπλοκή με τους ληστές, οι οποίοι πυροβόλησαν δύο φορές τον ιδιοκτήτη στην πλάτη και έχει μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». 

Οι δράστες φαίνεται ότι ήταν αποφασισμένοι για όλα. Γνώριζαν προφανώς ότι ολόκληρη η οικογένεια βρίσκεται στο σπίτι και έτσι πήγαν οπλισμένοι και με κουκούλες.

Όταν ο άτυχος ιδιοκτήτης ένα τέταρτο μετά τις πέντε αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει και πήγε να ελέγξει ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αδίστακτους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε διαπληκτισμός και τότε ο ένας από τους δύο δράστες σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον άτυχο 52χρονο δύο φορές. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι τα τραύματά του είναι στην πλάτη, γεγονός που ίσως μαρτυρά ότι προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Λήστεψαν 59χρονο και εκείνος έπαθε ανακοπή

Σέρρες: Απανθρακώθηκε ηλικιωμένος στο σπίτι τουΕίχε ρημάξει τα ποδήλατα από τις εισόδους πολυκατοικιώνΥποσχέθηκαν σε ηλικιωμένη να της φτιάξουν ξωκλήσι και της έκλεψαν 30.000 ευρώ