Αθλητισμός

Σούμποτιτς: ”Γι αυτό είπα όχι στον Άρη”

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε την πρόταση συνεργασίας από πλευράς Άρη.

Ο έμπειρος προπονητής, Λευτέρης Σούμποτιτς, μίλησε στον ”Arena FM” για την πρόταση που του έγινε ώστε ν’ αναλάβει τον Άρη έπειτα από την αποχώρηση του Παναγιώτη Γιαννάκη, με τον ίδιο να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους την αρνήθηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σούμποτιτς:

 "Είδα τι έγινε και να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, μου έγινε πρόταση να αναλάβω την ομάδα, αλλά αρνήθηκα. Μου ζήτησαν μόνο για δύο μήνες να την αναλάβω. Δεν ήθελα. Θα ήταν η 3η φορά που θα ερχόμουνα μεσούσης της χρονιάς και δεν ήθελα να φύγω πάλι σαν κυνηγημένος πάλι. Αυτοί που ήταν παλιά στην ομάδα ευτυχώς δεν υπάρχουν άλλο, αλλά δεν ήθελα να κατέβω πάλι έτσι. Μπορεί να μπει και στα πλέι οφ ακόμη ο Άρης.

Δεν κρατάω κακία στην καινούργια διοίκηση. Γιατί δεν έχει γίνει μεταβίβαση των μετοχών, οπότε δεν έχω θέμα δεν μπορούσαν να δεσμευτούν και του χρόνου γιατί δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι αν θα είναι του χρόνου. Καθημερινά λαμβάνω μηνύματα από απλό κόσμο. Πόσο ωραίο θα είναι να είμαστε και οι τρεις εγώ ο Γκάλης και ο Παναγιώτης ο Γιαννάκης στην ομάδα και να την καθοδηγούμε. Όμως με σωστές συνθήκες, όχι έτσι να ξεφτιλιστούμε. 

Έτσι όπως είναι δεν γίνεται, αν ξεκαθαρίσει που το εύχομαι τότε το συζητάμε. Χάρηκα που μου έγινε η πρόταση αλλά δεν ξαναμπαίνω σε τέτοια περιπέτεια να έρθω για δύο μήνες και να φύγω μετά. Έχω βοηθήσει αυτήν την ομάδα αρκετά οπότε δεν αξίζω να έχω τέτοια συμπεριφορά, απλά ήθελα να δουλέψω σωστά και ολοκληρωμένα την ομάδα που με βοήθησε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη".