Αθλητισμός

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 1-3: Αγκάλιασε την πρόκριση ο ΠΑΟΚ!

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-3: Άνετο πέρασμα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου από τη Νέα Σμύρνη, με τον ''δικέφαλο του Βορρά'' να επικρατεί με 3-1 των γηπεδούχων και να ''κλειδώνει'' ουσιαστικά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος από το πρώτο παιχνίδι. Μαουρίτσιο, Πρίγιοβιτς και Μπίσεσβαρ οι σκόρερ για τον ΠΑΟΚ, μείωσε ο Κόρμπος για τον Πανιώνιο.

Πανιώνιος ΠΑΟΚ 1-3: Μόνο με κάποιο θαύμα δεν θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου η ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία ”καθάρισε” ουσιαστικά την υπόθεση-πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, επικρατώντας με 3-1 του Πανιωνίου. Τυπική διαδικασία η ρεβάνς της Τούμπας, με την ομάδα του Λουτσέσκου να εξασφαλίζει από τώρα την δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της στον τελικό του θεσμού.

Το σκορ άνοιξε ο Μαουρίτσιο στο 24ο λεπτό, όταν από εκδήλωση αντεπίθεσης, ο Πρίγιοβιτς έκανε το γύρισμα, ο Λημνιός έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Κότνικ, με την επέμβαση του Μαουρίτσιο να επικυρώνει το γκολ για τον ΠΑΟΚ (0-1, 24′). Το δεύτερο ”χτύπημα” ήρθε στο 34ο λεπτό, με τον Αζεβέδο να σεντράρει και τον Πρίγιοβιτς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου με κεφαλιά (0-2, 34′).

Λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, ο Πανιώνιος θα μπορούσε να μπει εκ νέου στο παιχνίδι, όταν από εκτέλεση φάουλ του Σπιριντόνοβιτς, ο Μασούρας έπιασε την κεφαλιά, αλλά την έστειλε στο δοκάρι του ”δικεφάλου του Βορρά”, στη μεγαλύτερη στιγμή απειλής του στο ματς.

Στο 77ο λεπτό, ο Μπίσεσβαρ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απομάκρυνση του Μπανανά και με μονοκόμματο σουτ σημείωσε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ, ο οποίος έβαλε πλώρη για την πρόκριση. Το μόνο που κατάφερε ο Πανιώνιος ήταν να μειώσει στο 85ο λεπτό με την κεφαλιά του Κόρμπου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ (85′, 1-3).