Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Βασικός με τον Ολυμπιακό ο Κουρμπέλης

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς τη Δευτέρα και ετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής στο Καραϊσκάκη.

Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη στη διάθεσή του προετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Ο αρχηγός της ομάδας πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα της Δευτέρας μαζί με όσους δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Λαμία και μάλιστα το πρόγραμμα ήταν αρκετά δυνατό. Ιατρικά ο Κουρμπέλης είναι πλέον απολύτως έτοιμος και αν βγάλει χωρίς προβλήματα τις προπονήσεις της εβδομάδας, τότε θα είναι βασικός την Κυριακή.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν ο Ουζουνίδης θα τον χρησιμοποιήσει σε ρόλο αμυντικού μέσου ή θα τον τοποθετήσει στο κέντρο της άμυνας, αφήνοντας τους Τζανδάρη και Κάτσε στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Το πρόγραμμα των πράσινων έγινε σε δυο γκρουπ. Στο ένα πήραν μέρος όσοι έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τη Λαμία το Σάββατο αλλά και οι Μαυρομάτης, Θεοχάρης από την Κ20 που είχαν παίξει σε όλο το ματς την Κυριακή. Στο δεύτερο μετείχαν όλοι οι υπόλοιποι και η προπόνηση ήταν αρκετά δυνατή.

Από εκεί και πέρα ο Λουτσιάνο παρά το γεγονός ότι αναμενόταν να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και στην διάρκεια της Δευτέρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ και ο Μυστακίδης ακολούθησε θεραπεία.