Αθλητισμός

Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-1: Χαμένη ευκαιρία για την ”Ένωση”

Ατρόμητος - ΑΕΚ 1-1: Ο Άμρ Ουάρντα ισοφάρισε το γκολ του Σέρχιο Αραούχο και έβαλε... τρικλοποδιά στο όνειρο κορυφής για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, η οποία έχασε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στο Περιστέρι.

Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-1: Την ευκαιρία να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ (ο οποίος έχει έναν αγώνα λιγότερο λόγω της διακοπής της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό) στην κορυφή, έχασε η ΑΕΚ, που προηγήθηκε στο Περιστέρι με το γκολ του Σέρχιο Αραούχο (68′), με τον Ουάρντα να έχει… διαφορετική άποψη, κόβοντας δύο βαθμούς από την ομάδα του Χιμένεθ χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 80ο λεπτό.

Ο Σέρχιο Αραούχο παραλίγο να γίνει ήρωας για την ομάδα του, καθώς στο 68ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη φάση που ξεκίνησε από τον (εκτεθειμένο) Λιβάγια, με τον Γαλανόπουλο να δίνει την ασίστ και τον Αργεντινό με ψύχραιμο πλασέ να νικά τον Γιαννιώτη ανοίγοντας το σκορ στο Περιστέρι (68′, 0-1).

Η απάντηση ήρθε από τον καλύτερο παίκτη του Ατρομήτου, τον Άμρ Ουάρντα, ο οποίος βρήκε χώρο εκτός περιοχής και με καλοζυγισμένο σουτ νίκησε τον Τσιντώτα, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του τερματοφύλακα της ”Ένωσης” διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο Περιστέρι (80′, 1-1).