Αθλητισμός

Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με Στραματσόνι!

Αρνήθηκε την πρόταση ο Ιταλός και απειλεί με καταγγελία.

Νέοι μπελάδες για τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι έρχονται από την Ιταλία και συγκεκριμένα από τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής αρνήθηκε την πρόταση του συλλόγου για την αποπληρωμή του σε 33 δόσεις και ζητά επίσης την καταβολή 182.000 ευρώ για την εφορία!

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Στραματσόνι απέστειλε επιστολή προς τον Βασίλη Κωνσταντίνου, με την οποία κοινοποιεί την άρνηση του νεαρού κόουτς στην πρόταση του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως εάν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του θα προβεί σε καταγγελία.

«Έχοντας λάβει υπόψιν μας την μέχρι τώρα συμπεριφορά του συλλόγου η πρότασή σας απορρίπτεται σε όλο της το εύρος. Η μη συνεργασία από την πλευρά του Παναθηναϊκού έχει δημιουργήσει μεγάλη οικονομική ζημιά στον κ. Στραματσόνι. Σας ζητάμε να καταβάλλεται στον τραπεζικό του λογαριασμό όλο το ποσό το οποίο προέρχεται από την συνεργασία σας.

Σε περίπτωση που ο σύλλογός σας δεν πληρώσει τα οφειλόμενα, μας έχει ήδη δοθεί εντολή από τον πελάτη μας να προχωρήσουμε αμέσως σε καταγγελίες κατά του Παναθηναϊκού ενώπιον των αρμοδίων αθλητικών και δικαστικών οργάνων χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση».