Αθλητισμός

Αιγινιακός – Άρης 1-4: Ασταμάτητος ο Άρης, εμφατική νίκη!

Αιγινιακός - Άρης 1-4: Με το ''δεξί'' μπήκε στον δεύτερο γύρο της Football League η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, η οποία πέρασε με άνεση από το Αιγίνιο. Δύο γκολ ο Διαμαντόπουλος, από ένα οι Πλατέλλας και Παυλίδης.

Αιγινιακός – Άρης 1-4:  ‘‘Χόρευε” στη βροχή η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, η οποία δεν κατάλαβε από τις άσχημες καιρικές συνθήκες, περνώντας σαν… σίφουνας από την έδρα του Αιγινιακού με το εμφατικό 4-1. 15η νίκη για τον προελαύνοντα Άρη στη Football League και 8η εκτός έδρας επιτυχία της ομάδας.

Η κατάσταση είχε ξεκαθαρίσει από νωρίς, καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο στην αναμέτρηση, η ομάδα του Σπανού είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Τον ”χορό” άνοιξε η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντόπουλου στο 3ο λεπτό έπειτα από την παράβαση που κέρδισε ο Παυλίδης από τον Σοφιάνη. Στο 13′, ο Πλατέλλας με ωραίο πλασέ νίκησε τον Τόλιο και έβαλε από νωρίς θεμέλια νίκης.

Στο 63ο λεπτό ήρθε η σειρά του Μπάμπη Παυλίδη να δει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, νικώντας με πλασέ τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και επτά λεπτά αργότερα ο Διαμαντόπουλος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του (70′). Το μόνο που κατάφερε ο Αιγινιακός ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Ζούρκο (84′).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης (67′ Ζούρκος), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης (57′ Χότζιτς), Πολύζος (46′ Ανδρικόπουλος), Αντωνιάδης, Γκατζολάρι, Σοφιάνης, Πέριτς, Παπαδόπουλος.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (65′ Μιλούνοβιτς), Πασάς (36′ Ντούνης), Διαμαντόπουλος, Παυλίδης (76′ Nίκιτς).