Αθλητισμός

ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 0-1: Επιτέλους… νίκη μακριά από τη Λεωφόρο!

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-1: Ο Ρόμπιν Λουντ στο 19ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο «AEL FC Arena» και έδωσε το πρώτο ''διπλό'' στο φετινό πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό, όπως και την πρώτη του νίκη στην επαρχία μετά από έναν ολόκληρο χρόνο!

ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 0-1: Έπειτα από 11 αποτυχημένες προσπάθειες και έναν χρόνο χωρίς νίκη στα γήπεδα της επαρχίας, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βρει λύση και να πάρει το πρώτο του διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕΛ στη Λάρισα.

Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Ουζουνίδη ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κεφαλιά πάσα του Δώνη έπειτα από το γέμισμα του Τζανδάρη και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Μπόζοβιτς, διαμορφώνοντας από νωρίς το τελικό σκορ στο AEL FC Arena.

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, αλλά αρκετή ένταση, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει αυτό που κυνηγούσε εδώ και καιρό και συνάμα να λάβει μεγάλη βαθμολογική ανάσα, φτάνοντας στους 27 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League. Η Λάρισα από τη μεριά της απείλησε με τον Μασούρα στο 88ο λεπτό δίχως αποτέλεσμα.