Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 83-88: Βασίλισσα ξανά η ΑΕΚ!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 83-88: Επιστροφή στα τρόπαια για την ΑΕΚ έπειτα από 17 χρόνια, με την ''Ένωση'' να επικρατεί με 88-83 του Ολυμπιακού σε έναν συγκλονιστικό τελικό στα ''Δύο Αοράκια''.

Ολυμπιακός ΑΕΚ 83-88: Φοβερή προσπάθεια για την ΑΕΚ, η οποία κατέβαλε την αντίσταση του Ολυμπιακού παίζοντας μυαλωμένο μπάσκετ καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Τρόπαιο μετά από 17 χρόνια για την ”Ένωση”, 4ο Κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία της.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του η ομάδα του Σάκοτα είχε το προβάδισμα, αλλά ο Ολυμπιακός έβγαζε ”άρνηση” να παραδώσει τα όπλα, έχοντας τον Σπανούλη σε φοβερή ημέρα (20π). Ωστόσο, χάρη στον… MVP Χάρις, ο οποίος έβαλε τη μπάλα στο καλάθι στην κρίσιμη επίθεση, η ΑΕΚ έφτασε μέχρι την ”πηγή”, ήπιε και το ”ύδωρ” του τροπαίου!

Για τους νικητές οι οποίοι είχαν σχεδόν όλους τους παίκτες του σε ετοιμότητα, κορυφαίοι ήταν ο Χάρις (17π), ο Χάντερ που σταμάτησε στους 15 πόντους, αλλά και ο Πάντερ που πέτυχε 14. Αντίθετα, για τον Ολυμπιακό, πλην του Σπανούλη, προσπάθησε να ”τραβήξει” κουπί και ο Μιλουτίνοφ.

Τα δεκάλεπτα: 23-26, 42-45, 63-65, 83-88