Αθλητισμός

Άσχημα τα νέα για τον Παναθηναϊκό

Όλα το «καυτό» παρασκήνιο για τον Έλληνα προπονητή.

Η κατάσταση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό είναι κάτι παραπάνω από οριακή, όπως φάνηκε από το χθεσινό ξέσπασμα του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος άνοιξε δημόσια «πόλεμο» με τη διοίκηση, μετά την απόφαση για την περαιτέρω μείωση του μπάτζετ.

Πλέον, όλα κρέμονται σε μια κλωστή και, όπως σας γράφαμε και χθες, πριν από τη συνέντευξη Τύπου του κόουτς του Τριφυλλιού, είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις με τον Έλληνα προπονητή.

Μάλιστα, όσοι βρίσκονται κοντά στον Μαρίνο Ουζουνίδη εκτιμούν ότι θα κάνει υπομονή μέχρι τις 31 του μηνός, όταν και θα έχει ξεκαθαρίσει αν η διοίκηση θα επιμένει στο πλάνο που προβλέπει νέες περικοπές 2 εκατ. ευρώ.

Ο Έλληνας τεχνικός θα είναι, δηλαδή, κανονικά στο πάγκο της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα, ωστόσο από Δευτέρα όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οριστικά, θετικά ή αρνητικά, ανάλογα με τη στάση των ανθρώπων που «τρέχουν» την ΠΑΕ.

Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι αν η διοίκηση δεν αλλάξει το πλάνο που έχει στο μυαλό της, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν καμία πρόθεση να μείνει και να το υπηρετήσει, όπως ξεκαθάρισε και χθες στις δηλώσεις του.

Εξάλλου, ανατροπή δεδομένων δεν μπορεί να υπάρξει ούτε αν έρθουν χρήματα στην ΠΑΕ από τις πωλήσεις (π.χ. από τον Δημήτρη Κουρμπέλη), καθώς η απαίτηση της ΠΑΕ είναι να μειωθεί το μπάτζετ κι αυτό είναι ανεξάρτητο από τα έσοδα που μπορεί να προκύψουν από τις παραχωρήσεις.