Αθλητισμός

”Μπορούμε να βρούμε λύση με τον Άρη”

Tι ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Βασίλη Καββαδά.

Ο Άρης δέχθηκε αποκλεισμό μεταγραφών από τη FIBA και ο νομικός εκπρόσωπος του Βασίλη Καββαδά, Αλέξανδρος Βαγιάτας, μίλησε στον ”Yellow Radio” για την ποινή που επιβλήθηκε στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγιάτας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

Για το πως ο Άρης μπορεί να άρει το απαγορευτικό της FIBA: «Μπορεί να βρεθεί λύση, εάν δηλαδή αύριο υπογράψουμε μια συμφωνία για να τακτοποιηθεί η οφειλή θα πάψει να υπάρχει η απαγόρευση μεταγραφών. Θα στείλουμε τα σχετικά έγγραφα και θα αρθεί το απαγορευτικό».

Για το πως έχουν τα πράγματα την δεδομένη χρονική στιγμή: «Από χθες είμαστε σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη, μπορείς σήμερα ή και αύριο να έχουμε ολοκληρώσει την συμφωνία, να είναι όλα αυτό δηλαδή κάτι πολύ παροδικό».

Για τον λόγο που δεν είχε επικοινωνήσει η Κ.Α.Ε. με την πλευρά Καββαδά εδώ και μήνες, από τον Οκτώβριο που βγήκε το θέμα στην επιφάνεια: «Δεν μπορώ να ξέρω για πιο λόγο έγινε αυτό, έπρεπε να προχωρήσω, προχώρησα και από εκεί και πέρα είμαι ανοιχτός στο να συμφωνήσουμε».

Για το στάδιο που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις: «Επικοινώνησε μαζί μας χθες ο κ.Μάνος Λάσκαρης, πρότεινε κάτι, κάναμε μια αντιπρόταση και είμαστε σε αναμονή».

Για το εάν υπήρχε επικοινωνία με την Κ.Α.Ε. Άρης τους προηγούμενους μήνες: «Δεν είχαμε επικοινωνία το προηγούμενο χρονικό διάστημα, για αυτό τον λόγο φτάσαμε εδώ πέρα. Ενδεχομένως είναι πολλά τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει η διοίκηση, εγώ όφειλα να συνεχίσω την διαδικασία».

Για το εάν το ότι επικοινώνησε μαζί του ο Μάνος Λάσκαρης σημαίνει ότι η οικογένεια Λάσκαρη παραμένει στην διοίκηση: «Έχω πλήρη άγνοια για να τις ανακατατάξεις που συμβαίνουν, έγινε όμως κάτι που έπρεπε να τακτοποιηθεί επειγόντως και για αυτό θεωρώ ότι επικοινώνησε μαζί μου, δεν μου είπε τίποτα περισσότερο».