Ελλάδα

Απεργία: Στο “κόκκινο” η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αττικής έχει προκαλέσει η σημερινή απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η απεργία στα ΜΜΜ προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αττικής. Οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με απεριόριστη υπομονή, αφού η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Σύμφωνα με την Τροχαία, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Αθήνα και στην άνοδο της Αλεξάνδρας.

Επίσης, αυξημένη είναι η κίνηση στους εξής δρόμους:

Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως Φιλαδελφεια-έξοδος)Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)Λ. Κηφισού (από παραλιακή έως Αθηνών-άνοδος)Μεσογείων (από Σωτηρία προς Αθήνα)Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )Λ. Κηφισίας (κάθοδος από κόμβο Παραδείσου)Βασ. Σοφίας (άνοδος)Βασ. Κωνσταντίνου (άνοδος)Καλλιρρόης (άνοδος)Λ. Συγγρού (άνοδος από Δαβάκη)ΠανεπιστημίουΒασ. ΑμαλίαςΛ. ΗλιουπόλεωςΛ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά)}

Υπενθυμίζεται, ότι σήμερα δεν ισχύει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι οδηγοί των οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιούν και τις λεωφορειολωρίδες, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για την κίνηση στους δρόμους από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας «astynomia.gr».