Ελλάδα

Θοδωρής Μιχόπουλος: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος

"Έφυγε" από τη ζωή τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο ενώ τα ξημερώματα υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος, υπηρέτησε τη δημοσιογραφία επί πολλά έτη, διατελώντας κορυφαίο στέλεχος και σε τηλεοπτικά κανάλια. Μεταξύ άλλων είχε διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ενώ υπήρξε και στενός συνεργάτης του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Μαξίμου: Αφοσιωμένος και υπέροχος

Από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, εκδόθηκε πριν από λίγο, η ανακοίνωση:

"Πέθανε τα ξημερώματα ο Θοδωρής Μιχόπουλος, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος".

ΝΔ: Μαχητικός και συνεπής στις ιδέες του

Τα συλλυπητήρια για την απώλεια του Θ. Μιχόπουλου εκφράζει με ανακοίνωσή του το γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. "Ο Θοδωρής Μιχόπουλος στη μακρά και διακριτή πορεία του στη δημοσιογραφία υπήρξε μαχητικός και κυρίως συνεπής στις ιδέες του για τις οποίες αγωνίστηκε μέχρι τέλους. Στην οικογένειά του και στο κόμμα του εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας".

Γ. Δραγασάκης: Υπήρξε σύντροφος, φίλος & συνεργάτης

"Ο Θοδωρής Μιχόπουλος υπήρξε σύντροφος, φίλος & συνεργάτης, με διαχρονική συνεισφορά στην υπόθεση της Αριστεράς. Μεγάλη η θλίψη για την απώλειά του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του", έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.