Αθλητισμός

Ρέθυμνο – Άρης 80-73: Ντέρμπι στην Κρήτη, δεν έφτανε ο Μποχωρίδης

Ρέθυμνο - Άρης 80-73: Σε ένα ντέρμπι για γερά νεύρα, το Ρέθυμνο κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη, με σωστές επιλογές στο κρίσιμο τελευταίο δίλεπτο. Δεν έφτανε ο Μποχωρίδης για τον Άρη.

Ρέθυμνο – Άρης 80-73: Εξαιρετικό ματς στο Ρέθυμνο, με τους γηπεδούχους να είναι σαφώς ανώτεροι στο τελευταίο δίλεπτο, παίρνοντας σπουδαία νίκη κόντρα στον Άρη, ο οποίος είχε σε αρκετά καλή ημέρα τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Όλα κρίθηκαν στα τελευταία δύο λεπτά, όταν ο Γκούντγουιν ισοφάρισε το παιχνίδι με τρίποντο (68-68) και στη συνέχεια ο Χάρης Γιαννόπουλος με τρίποντο-φάουλ, έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς, οι οποίοι άντεξαν στην τελευταία προσπάθεια του Άρη, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα.

Στο 6-6 το ρεκόρ του Ρεθύμνου, που ανέβηκε στη βαθμολογία της Basket League, αντίθετη πορεία για τον Άρη που βρίσκεται πλέον στο 5-7, παρά την εμφάνιση-ολκής του Μποχωρίδη, που τελείωσε το ματς έχοντας 21 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Για τους νικητές, πλην του καθοριστικού Γιαννόπουλου (14 πόντοι), εξαιρετικός ήταν και ο Σακίλ Γκούντγουιν, που έβαλε 19 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ.