Αθλητισμός

Απ. Λάρισας – Άρης 0-2: Η κορυφή (θα) έχει την υπογραφή του!

Απ. Λάρισας - Άρης 0-2: Πέρασε και από τη Λάρισα ο Άρης, συνεχίζοντας ακάθεκτος την πορεία του προς την Super League. O Nτούνης (38') άνοιξε τον σκορ, με τον Διαμαντόπουλο να τελειώνει το ματς στο φινάλε.

Απόλλων Λάρισας – Άρης 0-2: Άκρως προσηλωμένος στον στόχο της ανόδου ο Άρης, δεν άφησε κανένα δικαίωμα… ελπίδας στον γηπεδούχο Απόλλωνα, περνώντας ”αέρα” από την έδρα του, χάρη στα γκολ του Ντούνη και του Διαμαντόπουλου. 

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος αναμέτρησης, ωστόσο για μισή ώρα και πλέον, προσπαθούσε να απειλήσει από μακριά, δίχως κάποια επιτυχία. 

Στο 35ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη μεγάλη φάση για τον Άρη, με τον Μιλούνοβιτς να αστοχεί από αρκετά καλή θέση, ωστόσο όλα… διορθώθηκαν από τον Ντούνη τρία λεπτά αργότερα, με τον Έλληνα παίκτη να λαμβάνει κάθετη πάσα από τον Ιντζόγλου, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα (0-1, 38′).

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης υποχώρησε, έχοντας πάρει εν μέρει όσα ήθελε από το ματς, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να απειλήσουν στο 56ο λεπτό με τον Καρακατσάνη και στο 71ο λεπτό με τους Κάνουλα και Αγροδήμο, δίχως επιτυχία.

Κι αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, ο Άρης αποφάσισε να… σοβαρευτεί και να ”κλειδώσει” την υπόθεση νίκη, σκοράροντας με τον Διαμαντόπουλο στα τελευταία λεπτά του ματς, φεύγοντας από το ”Αλκαζάρ” με σπουδαία νίκη.