Αθλητισμός

Έκανε τα… αποκαλυπτήρια ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Έκανε τα... αποκαλυπτήρια ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram το ειδικό γήπεδο αποκατάστασης με αμμώδη αγωνιστικό χώρο που δημιουργήθηκε στη Νέα Μεσημβρία:

“Αμμώδης αγωνιστικός χώρος, δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για τους τραυματισμούς”, ήταν το σχόλιο που συνόδευε την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη.

Ο νέος χλοοτάπητας του γηπέδου θα τοποθετηθεί πάνω στην άμμο, κάτι που θα το κάνει πιο… ελαφρύ και θα βοηθήσει στους μυϊκούς τραυματισμούς.

Αξίζει να σημειώσουμε πως από μέσα από ενέργειες που ξεκίνησαν από πέρσι, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το πρόβλημα των τραυματισμών που είχε εξελιχθεί σε… εφιάλτη για τον Δικέφαλο, με την πληρότητα των ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν να αγγίζει το 99%. Επίδοση που τον κατέταξε στις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη.

Βεβαίως χρειάστηκε να αλλάξουν αρκετά πράγματα στη Ν.Μεσημβρία προκειμένου να μεταμορφωθεί σε ένα αθλητικό κέντρο που πληροί στο έπακρο τις πλέον απαιτητικές συνθήκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Τότε ο ΠΑΟΚ είχε προαναγγείλει μεταξύ άλλων πως: Το προσεχές διάστημα θα κατασκευαστεί γήπεδο με άμμο για την αποκατάσταση των τραυματιών.

Κάτι που έγινε και πράξη…

Δείτε παρακάτω: