Αθλητισμός

Σίγουρος ο Πασκουάλ για Καλάθη

Οι δηλώσεις του Ισπανού κόουτς εν όψει της αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές.

Ο Παναθηναϊκός κάνει… ποδαρικό στο 2018 κόντρα στην Αναντολού Εφές, μια ομάδα την οποία οι ”πράσινοι” αντιμετωπίζουν στην… καλύτερη στιγμή της, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Τσάβι Πασκουάλ. Αναλυτικά όσα δήλωσε για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ:

Για το ματς: «Πρώτα απ’ όλα, θα έχουν τον Ντέρικ Μπράουν που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην Ευρώπη. Επίσης, ο Ντράγκιτς θα παίξει απέναντί μας και έχει χαρακτήρα και καλές αποφάσεις. Αύριο, θα αντιμετωπίσουμε την Εφές στην καλύτερη στιγμή της».

Για τον Τόνι Ντάγκλας: «Ξέρουμε τον Τόνι Ντάγκλας. Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς θα χρησιμοποιηθεί ή όχι και πόσο έχει προπονηθεί. Θα είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τα δυνατά του στοιχεία».

Για τον Αταμάν: «Ο Αταμάν χρησιμοποιεί τα συστήματά του. Έχει επιτυχίες στο παρελθόν, ενώ έχει δώσει και αυτοπεποίθηση στους παίκτες του. Έτσι, νομίζω ότι είναι πιο σημαντική η ψυχολογία παρά οι τακτικές προσαρμογές. Και αυτός και ο Περάσοβιτς είναι εξαιρετικοί προπονητής».

Για τον Καλάθη: «Μας βοήθησε στη Ρόδο με μόνο μία προπόνηση. Τώρα έχει προπονηθεί περισσότερες μέρες και θα είναι καλύτερος. Θέλει χρόνο, όπως κάθε παίκτης που προέρχεται από τραυματισμό, αλλά θα είναι έτοιμος».