Αθλητισμός

Άσος της ΑΕΚ αποκαλύπτει: ”Γι αυτό δεν έγινε η μεταγραφή στην Αγγλία”

Θα μπορούσε να παίζει στην Premier League, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ”People” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην -προ δεκαετίας- υπόθεση με τη Λίβερπουλ.

Ο άσος της ΑΕΚ αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δεν έγινε η μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στον αγγλικό σύλλογο. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

Στα 20 σου τι ακριβώς είχε συμβεί με τον ΠΑΟΚ και τη Λίβερπουλ και είχε δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα εναντίον σου; «Υπήρχε ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ προς εμένα ότι θα έφευγα δανεικός γιατί δεν με υπολόγιζε ο προπονητής. Την ίδια στιγμή, ήμουν 6-7 μήνες απλήρωτος, παίρνοντας ούτως ή άλλως λίγα χρήματα για τα δεδομένα της δουλειάς. Είχα μια πρόταση από τη Λίβερπουλ με έτοιμα γραμμένα τα συμβόλαια. Ενημέρωσα τον ΠΑΟΚ για την πρόταση και ζήτησαν κάποια χρήματα από την ομάδα. Η αγγλική ομάδα πίστευε ότι μπορούσε να με πάρει λόγω νομικών κατοχυρώσεων, αλλά τα πράγματα δυστυχώς δεν πήγαν όπως ήθελαν. Έτσι, έμεινα στον ΠΑΟΚ. Γεύτηκα για πολύ λίγο το όνειρο του να είσαι μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας του εξωτερικού. Είχα πάει στην Αγγλία για δύο μέρες. Πέρασα ιατρικές εξετάσεις και είχα υπογράψει το προσύμφωνο, αλλά τελικά γύρισα πίσω». 

Πώς διαχειρίστηκες το έντονα αρνητικό κλίμα που υπήρχε τότε εναντίον σου; «Ήταν δύσκολη εκείνη η περίοδος για μένα, έως και απελπιστική. Πίστευα βέβαια ότι θα βρισκόταν μια λύση και βρέθηκε. Λίγο καιρό μετά, συνέχισα την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό».