Αθλητισμός

Πέρασε από… crash test ο Κονέ

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε ''πρόβα'' για το μέλλον, χρησιμοποιώντας τον Παναγιώτη Κονέ στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλλιθέα.

Οι σοβαροί τραυματισμοί του Μάνταλου και του Γιόχανσον αφαιρούν αρκετή από τη δυναμικότητα της ΑΕΚ στον άξονα, με τους ανθρώπους του συλλόγου να προσανατολίζονται ως προς την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ρόστερ στη μεταγραφική περίοδο.

Μέχρι να φτάσει ο Ιανουάριος, ο Μανόλο Χιμένεθ καλείται να καλύψει το κενό εκ των έσω και μέσα στη γενική ατυχία που περιβάλλει φέτος τον σύλλογο στο θέμα των τραυματισμών, εμφανίστηκε και μια θετική ένδειξη, που αφορά τον Παναγιώτη Κονέ.

Ο έμπειρος χαφ επέστρεψε από τον τραυματισμό του και ο Ισπανός προπονητής δεν έχασε ούτε στιγμή εντάσσοντάς τον σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, όπως μαρτυρά η παρουσία του, για ένα ημίχρονο, στο ματς Κυπέλλου με την Καλλιθέα.

Η χρησιμοποίηση του Κονέ στα χαφ, προμηνύει,όπως όλα δείχνουν την προτίμηση του Μανόλο Χιμένεθ ως προς το πρόσωπό του, όσον αφορά τα επικείμενα ματς με Λιβαδειά και Αούστρια Βιέννης.